- Член од
- 13 септември 2007
- Мислења
- 5.785
- Поени од реакции
- 4.030
Ме линкнаа до група од Фејсбук за вицеви за Ноне, и морам да ја споделам зашто не можам да се соземам од смеење.
Еве некои:
1. None e rodena vo kinder jajce i bidejki nemalo upatstvo edvaj ja sostavile...
2. None e tolku grda, sto morale da i vrzat stek okolu vratot-barem kucinjata da igraat so nea...
3. None koga odi vo zoloska namesto da gi hrani zivotnite-zivotnite ja hranat nea...
4. None e tolku vlaknesta, sto koga ke vleze vo bazen - obezbeduvanjeto izvestuva pod hitno devojkata so dzemperot da go napusti bazenot !!!
5.KOGA SE SLIKA NONE ZA NA LICNA KARTA NA SLIKATA I GI IMA I SANDALCINJATA !!!
6.gradite na none i se tolku mnogu razvieni sto mora da nosi bedz za toa koja strana i e predna
Sto pravi None na tenisko igraliste?
-Igra odbojka
NONE POSLEDNA DOZNAVA KOGA VRNE DOZD !!!
zosto NONE zimno vreme e cesto bolna
bidejci koga se tusira dodeka da padne vodata od tusot se lade , i sekogas se banja so ladna voda.
None e reinkarnacija na Kalimero!
-Зошто се смее Ноне кога трча по трева?
-Па зашо тревата ја голицка под мишка
Ноне е толку ниска шо кога наоѓа паричка на улица и треба скала за да ја подигне
Ноне знае да напраи салто под кревет!
Ноне нема цицки. Цицките имаат Ноне.
Sto pravi None koga ne moze da zaspie?
- Sheta pod krevet
итн. итн.
линк до групата
))
http://www.facebook.com/group.php?gid=166755602019&ref=ts&v=wall
Еве некои:
1. None e rodena vo kinder jajce i bidejki nemalo upatstvo edvaj ja sostavile...
2. None e tolku grda, sto morale da i vrzat stek okolu vratot-barem kucinjata da igraat so nea...

3. None koga odi vo zoloska namesto da gi hrani zivotnite-zivotnite ja hranat nea...
4. None e tolku vlaknesta, sto koga ke vleze vo bazen - obezbeduvanjeto izvestuva pod hitno devojkata so dzemperot da go napusti bazenot !!!
5.KOGA SE SLIKA NONE ZA NA LICNA KARTA NA SLIKATA I GI IMA I SANDALCINJATA !!!
6.gradite na none i se tolku mnogu razvieni sto mora da nosi bedz za toa koja strana i e predna
Sto pravi None na tenisko igraliste?
-Igra odbojka

NONE POSLEDNA DOZNAVA KOGA VRNE DOZD !!!
zosto NONE zimno vreme e cesto bolna
bidejci koga se tusira dodeka da padne vodata od tusot se lade , i sekogas se banja so ladna voda.
None e reinkarnacija na Kalimero!
-Зошто се смее Ноне кога трча по трева?
-Па зашо тревата ја голицка под мишка
Ноне е толку ниска шо кога наоѓа паричка на улица и треба скала за да ја подигне
Ноне знае да напраи салто под кревет!
Ноне нема цицки. Цицките имаат Ноне.
Sto pravi None koga ne moze da zaspie?
- Sheta pod krevet
итн. итн.
линк до групата

http://www.facebook.com/group.php?gid=166755602019&ref=ts&v=wall