Ноне

• Креатор на темата Креатор на темата Magde.
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
13 септември 2007
Мислења
5.787
Поени од реакции
4.039
Ме линкнаа до група од Фејсбук за вицеви за Ноне, и морам да ја споделам зашто не можам да се соземам од смеење.

Еве некои:
1. None e rodena vo kinder jajce i bidejki nemalo upatstvo edvaj ja sostavile...
2. None e tolku grda, sto morale da i vrzat stek okolu vratot-barem kucinjata da igraat so nea... :D
3. None koga odi vo zoloska namesto da gi hrani zivotnite-zivotnite ja hranat nea...
4. None e tolku vlaknesta, sto koga ke vleze vo bazen - obezbeduvanjeto izvestuva pod hitno devojkata so dzemperot da go napusti bazenot !!!
5.KOGA SE SLIKA NONE ZA NA LICNA KARTA NA SLIKATA I GI IMA I SANDALCINJATA !!!
6.gradite na none i se tolku mnogu razvieni sto mora da nosi bedz za toa koja strana i e predna

Sto pravi None na tenisko igraliste?
-Igra odbojka :)

NONE POSLEDNA DOZNAVA KOGA VRNE DOZD !!!

zosto NONE zimno vreme e cesto bolna
bidejci koga se tusira dodeka da padne vodata od tusot se lade , i sekogas se banja so ladna voda.

None e reinkarnacija na Kalimero!

-Зошто се смее Ноне кога трча по трева?
-Па зашо тревата ја голицка под мишка

Ноне е толку ниска шо кога наоѓа паричка на улица и треба скала за да ја подигне

Ноне знае да напраи салто под кревет!

Ноне нема цицки. Цицките имаат Ноне.

Sto pravi None koga ne moze da zaspie?
- Sheta pod krevet

итн. итн.

линк до групата:)))
http://www.facebook.com/group.php?gid=166755602019&ref=ts&v=wall

Sto pravi None koga ne moze da zaspie?
- Sheta pod krevet

:хаха::хаха::хаха:

Koга гледав ТВ на времето, прв пат ја видов кога беше на тоа музичкото шоу.
И баш ми беше фина. Ми има оставено впечаток као слатка мала.

Не пратам македонска естрада и незнам што како е и каква е сега, па ми останува позитивниот впечаток.

Ноне не е толку лоша колку што се лоши вицевите за неа :pos:...

Sto pravi None na tenisko igraliste?
-Igra odbojka
па во право е тој изумителот да го речам..:pos2:

Ноне нема цицки. Цицките имаат Ноне.

Ептен претеравте па и вие сеа :)

photojlj.jpg

^^ eхеее,какви све коњи сум јавала !!!!! :pos::pos::pos:
хахахахахаххаха
брао Ноне,брао:pos:

Не ми се верува еј, кај се не почнаа да фаќаат сеир за се и сешто. Остајте ја цурата на раат бе, што к*р ако е ниска..Мене баш ми има добар впечаток оставено, и е симпатична..Сите имаат маани..Уствари шо зборам бе, мала висина не е никаква маана..Само некои лузери немаат попаметна работа, па измислуваат секакви срања, па уште за Ноне еј.. А што е најтрагично мислат дека се смешни..Duh..Nolifers..Фејсбуков(саксбук-ов) од место за дружба и забава, стана место за фаќање сеир, глупирање, и слични вакви срања..

ЕДИТ - сеа видов, и група напраиле...:pop::pop::pop: Боже сачувај еј, коа ке пораснат бе..?

^^^убаво викаш...што ако некој е понизок од вас??? зашто секој што е маааааааалце поразличен од вас го мислите дека е глуп,грд, итн...?

абе не ја драпаат без причина веруј...не е штосот дека е онаа само ниска...туку целокупно нема талент ни за пеење ни за ништо...и заради тоа индиректно и алудираат многу јасно на нејзината слаба точка-висината!!!

Сааамо исфрустрирани лузери можат да измислуваат вицеви за Ноне, девојчето постигна успех на идол (каков таков), се здоби со медиумско внимание, е сеа другите кои завидуваат можат да :pusk: и измислуваат вицови. Срамота

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom