Враќање на избришани податоци

Член од
29 октомври 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
Po greska mi formatiraa 250 gb hardisk na koj sto imav mnogu imidzi na igri i na filmovi koristev mnogu programi za vracanje na diskot ali samo sliki i tekstoj i neko avi video fajlovi mi vracat,znaci dzabe e dosega.Dali nekoj znae ili da ima poseben softver koj sto mozit da mi go vratit diskot kako sto bese?Odnapred vi se zablagodaruvam.

back_rest

ex mod coder
Член од
19 јули 2006
Мислења
1.590
Поени од реакции
107
Po greska mi formatiraa 250 gb hardisk na koj sto imav mnogu imidzi na igri i na filmovi koristev mnogu programi za vracanje na diskot ali samo sliki i tekstoj i neko avi video fajlovi mi vracat,znaci dzabe e dosega.Dali nekoj znae ili da ima poseben softver koj sto mozit da mi go vratit diskot kako sto bese?Odnapred vi se zablagodaruvam.
Каков формат? Quick или full? Ако е овој вториот, сочувство. Ако е првиот, барај R-Studio на нет, симни го и пичи.

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Не може, само да повратиш слики и некој дукументи али игри од 4 GB филмови од 700 МБ и слични работи до сега не сум вратил имам пробано да вратам некој работи некој песни ми врати али после песните прескакнуваа како да слушаш на изгребано цд

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
сум враќал и цели партиции али само да не е Full Format. пиши на гугл recover formatted partitions и ке можиш да ги вратиш цели партиции во фолдер кој сам ке го одбериш и гледај да не запишуваш ништо на партицијата каде што ти биле фајловите

Член од
29 октомври 2009
Мислења
3
Поени од реакции
0
go spustiv R-Studio v5.0 Agent build 129000 najnoviot go licencirav go pustiv da skenirat da vidime so ke se slucit sega.

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
go spustiv R-Studio v5.0 Agent build 129000 najnoviot go licencirav go pustiv da skenirat da vidime so ke se slucit sega.
Ај после извести што си направил,ме интересира дали ќе работи пошо и мене ми отидоа некои ствари и неможев никако да ги вратам.

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Ако не успееш со тоа, пробај со EaseUs Data Recovery & Security Suite.
Мене тоа ме спаси кога го инсталирав Линуксот на грешна партиција :)

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Доколку не се разбираш од вакви работи однесиси на сервис за 300-400 денари ќе ти тргнат се од хардот и готово средена работа.

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
Ако не успееш со тоа, пробај со EaseUs Data Recovery & Security Suite.
Мене тоа ме спаси кога го инсталирав Линуксот на грешна партиција :)
со ова сум спасувал и јас само не ми текнуваше како се вика

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
ZAR 95% враќа све што било зашишано на ХДД

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Појди и претепај го тој шо ти го форматирал дискот. И то тепај го кај него дома пред фамилијата да гледа пред татко му и мајкаму , пред жена му и децата.
Нема да вратиш податоци али верувај ќе сое чуствуваш подобро.

Член од
11 март 2009
Мислења
118
Поени од реакции
4
http://www.piriform.com/recuva---Пробај со ова програмче.
П.С немој да го зафаќаш просторот на хард дискот со нови податоци. Со зафаќање на просторот ги намалуваш шансите за да ги вратиш податоците.
Вреди да пробаш.

KeleS

insolitus res
Член од
22 јануари 2008
Мислења
734
Поени од реакции
57
Мене последен пат ко ми се деси Искоритив R-Undelete ... Земаш хардот и клаваш на друга машина ... И со програмчето се скоро ке извадиш .

Kajgana Shop

На врв Bottom