Скопскиот S.T.A.L.K.E.R.?

• Креатор на темата Креатор на темата Vaseeee
  • Време на започнување Време на започнување
Нема ништо лошо во тоа да си пазач. Јас на Водно работам од мои 17 години, во моето долгогодишно искуство имам видено се и сешто, и многу прозорци пољубено.
Мислам дека треба сите пазачи да се кажат, за да се организираме.
Замисли вакви сценарија.

Сценарио 1: Водиш љубов со драгата. Во еден момент се вртиш накај прозорот и гледаш мрсул, позади мрсулот фаца.

Сценарио 2: Водиш љубов со драгата. Во еден момент се вртиш накај прозорот и гледаш 20 мрсули, позади тие 20 мрсули имаш 20 фаци.

Be afraid, be very afraid.

Нема ништо лошо во тоа да си пазач. Јас на Водно работам од мои 17 години, во моето долгогодишно искуство имам видено се и сешто, и многу прозорци пољубено.
Мислам дека треба сите пазачи да се кажат, за да се организираме.
Замисли вакви сценарија.

Сценарио 1: Водиш љубов со драгата. Во еден момент се вртиш накај прозорот и гледаш мрсул, позади мрсулот фаца.

Сценарио 2: Водиш љубов со драгата. Во еден момент се вртиш накај прозорот и гледаш 20 мрсули, позади тие 20 мрсули имаш 20 фаци.

Be afraid, be very afraid.
:tapp: Ноу комент.

Васе, јас и ти сме исти. И исти аватари имаме дури. Хммм, можеби сите што го имаат џокер на аватар се пазачи. Дали може некако да се потврди ова?
Туку што велиш за еден бизнис предлог: дали сакаш да формираме асоцијација на сталкери? Заедно сме посилни.

Maybe. :)

Но некако јас сум против таа "коалиција"..
Остај ми време да размислам, хаха.
Ти под кој псевдоним се водиш ? :)
или Принц ти е?

Васе е уште во денајл.
Доста пат има пред него, тешко се контролира таа зависност.

Поштедете го од сарказмот. :(

Васе е уште во денајл.
Доста пат има пред него, тешко се контролира таа зависност.

Поштедете го од сарказмот. :(

wot најмалку очекував од тебе поддршка .. Но сепак, благодарам.

Мене пријателите ме викаат S.T.A.L.K.E.R. (со точки, пример: кај си бе с-точка-т-точка-а-точка-л-точка-к-точка-е-точка-р-точка, од кога те немам видено пеер).

Многу е лошо да живееш во денајл. Од 17 до 23 години не сакав да си признаам дека сум пазач. Толку не ми се веруваше, што често се правдав себеси и моето пазење. На неколку пати, за да ја излечам болката и фактот дека сум пазач, се правдав демек сум обезбедување на Водно, и пазам децата да не се оладат, да не ги оставиле џамовите отворени....
Сакам да речам, Васе, немој да живееш во денајл. Признај си себеси, биди тоа што си - пазач, исто како и јас. И размисли за предлогот.

Васе, може јас да ти бидам спонзор?

Ќе те подржувам, држам за рака, ќе бидам со тебе на сите собирања.
Дури можеш да ми се јавиш во 2 am каде има 17 годишна на розева танга со отворен прозорец. Јас ќе бидам таму за тебе!!!!

и тоа шо викаш..
Ама знаеш како е..
Кога еднаш ќе признаеш нема веќе назад..
Затоа сеа за сеа одбивам да признаам.
А за предлогот.. Ќе бидеме во контакт ;)

Васе, може јас да ти бидам спонзор?

Ќе те подржувам, држам за рака, ќе бидам со тебе на сите собирања.
Дури можеш да ми се јавиш во 2 am каде има 17 годишна на розева танга со отворен прозорец. Јас ќе бидам таму за тебе!!!!

Секако .. ќе мора да ме опремуваш со разно-разни двогледи и трогледи а за возврат ќе добиеш младенче.. 17 годишна танго-носачка.

Мене пријателите ме викаат S.T.A.L.K.E.R. (со точки, пример: кај си бе с-точка-т-точка-а-точка-л-точка-к-точка-е-точка-р-точка, од кога те немам видено пеер).

Многу е лошо да живееш во денајл. Од 17 до 23 години не сакав да си признаам дека сум пазач. Толку не ми се веруваше, што често се правдав себеси и моето пазење. На неколку пати, за да ја излечам болката и фактот дека сум пазач, се правдав демек сум обезбедување на Водно, и пазам децата да не се оладат, да не ги оставиле џамовите отворени....
Сакам да речам, Васе, немој да живееш во денајл. Признај си себеси, биди тоа што си - пазач, исто како и јас. И размисли за предлогот.

Констатација.. He is the STALKER I was talking about ...

Нема везе, јас сум S.T.A.L.K.E.R. ама не се качувам по згради. Исклучиво на водно оперирам, помеѓу возила. Јес да сум пазач, ама не од таков тип.

Не живеј во динајл.. Признај дека си ти..
Сите знаеме сега имаме и доказ.

(а во врска со понудата за коалиција.. ;) се прифаќа )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom