Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

Г

Грејвдигер

Гостин
Може ли некој да ми каже како да „одблокирам“ некој профил/личност:) ??
пример сум го блокирал, и сега не можам да го најдам во ПРЕБАРУВАЈ .. help ?
Оди Account > Privacy Settings и најдолу во средината имаш Block List. Еве ти директен линк:
http://www.facebook.com/home.php#!/settings/?tab=privacy&section=block&h=bd709714de410d1b39d4fb7b2f881a52

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.944
Поени од реакции
1.486

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Како е можно да се праќаат покани за пријателство (friend requests) на луѓе кои ги знаеме, меѓутоа немаме заеднички пријатели (некогаш и имаме), а притоа да не се појавува дебилното прозорче со текст "Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. "?

3-4 пати ми ги блокирале поканите по 3-4 дена затоа што немаат ефикасен механизам да дознаат/докажат дали некој на фејсбук го знаеме или не и дали ни е пријател.

Г

Грејвдигер

Гостин
Како е можно да се праќаат покани за пријателство (friend requests) на луѓе кои ги знаеме, меѓутоа немаме заеднички пријатели (некогаш и имаме), а притоа да не се појавува дебилното прозорче со текст "Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. "?

3-4 пати ми ги блокирале поканите по 3-4 дена затоа што немаат ефикасен механизам да дознаат/докажат дали некој на фејсбук го знаеме или не и дали ни е пријател.
Тоа е ако многу те имаат одбиено во еден период или избришено од пријатеи.

Член од
30 декември 2009
Мислења
547
Поени од реакции
149
Dali moze da mi kae nekoj dali ima program da gledam koj mi go gleda profilot i koj e ako ima pozzz.

Член од
8 јануари 2011
Мислења
1
Поени од реакции
1
Gleam po4na lugeto da zboruvat mn a usfari ne znat niso
Prvo Hotmail Yahooo Gmail ymail i drugi ima Brute Froce Program i preku toa se prai se
Jas iam nad 130 Gb passwordi od cel Svet onaka ne mi e problem samo si pisuvam msnto naprimer v1p3r-shefi@hotmail.com i programot sam naogja passwordot
Raboti U brzina za 1 min prai kontrolira nad 137.000 passwordi
ova e samo po4etok na igrata Skoro cela Skopje Ke Bide pod Nasa Kontrola
pozz do lugevo so se prat deka znat mn ke se sretnam i so vas do togas doviduvanje :)
Hacking is not a crime by v1p3r

Bidikov

Server guru
Член од
25 јануари 2005
Мислења
2.680
Поени од реакции
693
Prvo Hotmail Yahooo Gmail ymail i drugi ima Brute Froce Program i preku toa se prai se
Jas iam nad 130 Gb passwordi od cel Svet onaka ne mi e problem samo si pisuvam msnto naprimer v1p3r-shefi@hotmail.com i programot sam naogja passwordot
pozz do lugevo so se prat deka znat mn ke se sretnam i so vas do togas doviduvanje :)
Младо и зелено тинејџерче кое се прави најпаметно ама ќе плаче како бебенце кога ќе се сретне со мене деновиве ...
Се чудам само за каква контрола збори ... изгледа опасен хакер е ова ... леле луѓе пазете овој сите ќе не хакира ...

Ќе ви ги пренесам моите импресии со средбата со детето нареднава недела ... иако секогаш исто реагираат ...

P

Princ

Гостин
Сакам да сме другарчиња.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Хахахахахахахахахаха онај сељако горе шо збора, ако беше така, сеа дедоми ќе го седнев и да хакнува се, па потоа и во Пентагон ќе го насочев и ке имав најдедо во цел свет, Дај земете избришете му го постот ќе му се смеат на сељако се да му ебам ебате тој шанкурето од 16-17 години. Bidikov дали лично ќе се сретнеш со овај???? Дај му и од мене репете, И кога ќе завршите со Скопје а ќе стигнете до Битола да ми кажиш да и пишам последен Емаил на мајкати да знај дека ќе ми го хакнат...Ај мрш таму///// :nerv::pop:

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Младо и зелено тинејџерче кое се прави најпаметно ама ќе плаче како бебенце кога ќе се сретне со мене деновиве ...
Се чудам само за каква контрола збори ... изгледа опасен хакер е ова ... леле луѓе пазете овој сите ќе не хакира ...

Ќе ви ги пренесам моите импресии со средбата со детето нареднава недела ... иако секогаш исто реагираат ...
Во право си Бидик,само незнам што им е филмот да хакираат.И тоа нашле што да хакираат Facebook,многу сложена работа.Ај да ги видам нешто поголемо да хакнат.И да предлагам бан за дечково.

УУУУУУ,да бе не требаше да го кажам ова,сега ќе ми го хакне Фејсбукот.

Kajgana Shop

На врв Bottom