Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
драга
надвор е бело, дома топло. Јас си седам тебе те читкам и си пијам чај , кафе не пијам оти опашка растело слушнав, сам сум. стариве се на работа, а оваа како се викаше..... сестра ми кој знае каде е :toe:. музика тивко пуштена абе уживанции. за денеска како ќе биде што ќе биде уште ништо не знам, ситуацијата ми е иста. кашлам, носов ми е затнат никако не можам да го одзатнам и капки за нос и се....и пак ништо не помага :uvo: туку ај нема врска чао :back:

Г

Господ

Гостин
Ајдее и снег падна...
Таман,уште да можев да му се радувам:jaj:
Ама тоа е кајги не можеш да се радуваш ако си апла сневеселен,
викаат ако мајсторот го излупа чиракот во понеделник,ќе го тепа цела недела.
Така и мене само што мене ми беше тупо вчера,ќе ми биде тупо цела недела.
Еј не,у петок на забар сум:pipi:.
И знаеш што коа ќе завршам со забар...
Уште забни проблеми,само овојпат операција,мојот глуп умник по некоја своја дегенерирана логика одлучил дека растот во вертикала е лош и одлучил да и даде неверојатен blowjob на седмицата и сега ќе ме сечаат.
Под нож кајго:toe:
Него го чекам судниот ден конечно да се задеси нешто посветло у животов пошто ете со луѓе не се разбирам дај ќе си купам гитара нова:smir:.
Него утре на коледе ти доаѓам сакам зелеМко,бомбочиНа и паричиНа:vozbud:
Ајде поздрав:pipi:

Член од
25 септември 2009
Мислења
91
Поени од реакции
10
Драга и најдрага Кајганичќе, малку доцна да ти ја честитам Новата Година,но сепак ти пожелувам да си имаш во неа мнооогу членови кои ќе те сакаат и ќе бидат со тебе.
Иначе јас само сакав да ти кажам и на тебе, да ти се пофалам(иако многу мразам фалби) ама сега ете ме тера несшто од внатре.Сакам да ти кажам дека за дочекот на Новата Година сум си поминала Феноменално. Немаше ништо посебно, што ми се случи, не си фатив дечко, не се ни смував а не ја ни видов мојата љубов, НО јас пак си поминав НАЈСУПЕР. Цела вечер сум играла(не на турбо фолк), пиев(малце бев пијана) и СЕ беше убаво. Атмосферата, луѓето со кои бев, се чувствував прекрасно во тоа што бев облечена(во црно фустанче).
Со ова ти се фалам, не за друго, туку затоа што мислев дека ептен глупаво и досадно ќе си поминам, НО неее:vozbud:
Се надевам Драга моја дека и целата година ќе ми биде убава како и дочекот:pipi:

п.с. И на тебе си помислив во текот на вечерта, не те заборавив

До следниот пат, Сакам тее, мила моја:helou:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ој леле

не ми се постира...не си интересна у задње време, не те ни читам...може пошо не ме цитираат у последно време...сите се согласуваат или давеж сум кога се противам? I might never know...
might..

п.с. о да, научив еден многу кул кард трик :)

E

`EsCaPe`

Гостин
К.

Ми се повраќа од времево, ми се повраќа од досадава, ми се повраќа и од тоа што неам идеја веќе што да правам.. Уствари , Господ нека ги благослови хорор филмовиве и башка нека го благослови Квентин Тарантино, затоа што да не ми беа тука за пополнување време, ќе забегав дефинитивно, ако веќе се нема тоа случено.
А не дека немам работа, матура ме чека.
И демек не ми иде да рипнам од балкон. Не, не.
И демек роденден ми е за 5 дена. И демек гајле ми е.
Демек.

Чао де чао, отидов да гледам филм... пак.

T

TaMчЕ

Гостин
Кајганоо..ми се спие -.- сабајле ме издигаа у 10 саат да сум идела по гости :tapp::tapp::tapp::tapp: кретени беее..се дерат само на пц сум седела..не сум излагала, почнав да излагам им смета и тоа :tapp::tapp: е зашо ?пошо не сум идела кај роднините :pos: луди се мајке ми..ае ме боли другарицата :icon_lol:
Би ти вии едвај чекаам вечеер :vozbud::vozbud::vozbud: ќе биде лудо на тоа огинчето со дадее :vozbud::drk: ...ајт идам да се баЈнам :back:

Поздрав!:smir:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Драга кајгана знаеше ли ти дека вечерва нешто после Шехерезад е коледе?

Инаку ништо се е ок и така убаво.

мња се читкаме некојдругпат ок :*

Филозофка

Amelie Poulain
Член од
21 јануари 2009
Мислења
1.680
Поени од реакции
525
Драга,
Вечер на оган сите,

Коледе леде....паднало греде ........утепало деде......., деде се мачи .....баба го квачи....... со четири јајца,

Драга ова е типичен пагански обичај али народов секогаш си наоѓа повод да пие и да се весели, балкан е ова ипак менталитетот никогаш нема да се промени, него нејсе ај утре кога ќе се сетам дека мора да станувам сабајле да ме будат тоа децата што ќе бараат бомбони и пари на врата ми се смачува, иначе еве една коледарска песна драга читај и чуди се (бај да веј ова е најнемрсната и најнебезобразната песница во џубоксот:tapp:)

сива сива галабица.
каде си се осивила
таму горе на небото.
Што правеше дедо Господ?
Си правеше златни чаши.
К' нали К' нали(whatever this means)
Утре е Божиќ
Ќе јадеме свинско месо
Ќе пиеме рујно вино.
Кој го има ќе го тучи,
Кој го нема ќе го бричи

И тоа е тоа драга, јас ќе си варам кафе оти немам доволно кофеински раш во мојот голем крвоток :coffee:

I

Intex

Гостин
Драга,

вечер нешто огин ќе се палело, ќе се ебавале, ќе се топлеле по патиштата. :pos2:
Јас дома ќе си останам, не планирам со такви глупости да се ебавам. Плус и коледе викале вечерва и утре сабајле. Аман од такви, нема да се наспијам ко чоек утре сабајле. ама тоа е, нема шо да се прави. :kesa:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
Драга,
Вечер на оган сите,

Коледе леде....паднало греде ........утепало деде......., деде се мачи .....баба го квачи....... со четири јајца,

Драга ова е типичен пагански обичај али народов секогаш си наоѓа повод да пие и да се весели, балкан е ова ипак менталитетот никогаш нема да се промени, него нејсе ај утре кога ќе се сетам дека мора да станувам сабајле да ме будат тоа децата што ќе бараат бомбони и пари на врата ми се смачува, иначе еве една коледарска песна драга читај и чуди се (бај да веј ова е најнемрсната и најнебезобразната песница во џубоксот:tapp:)

сива сива галабица.
каде си се осивила
таму горе на небото.
Што правеше дедо Господ?
Си правеше златни чаши.
К' нали К' нали(whatever this means)
Утре е Божиќ
Ќе јадеме свинско месо
Ќе пиеме рујно вино.
Кој го има ќе го тучи,
Кој го нема ќе го бричи

И тоа е тоа драга, јас ќе си варам кафе оти немам доволно кофеински раш во мојот голем крвоток :coffee:
А зашо денес?!! Ја мислам утре оган се пали!!:toe:

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.940
Поени од реакции
1.485
Кајгано,

Шо ти е лесно на тебе, мор.
Ич мука немаш само џаболебариш и седиш на сервери платени од висока администрација.
Абе спонзоруша си признај, барем меѓу мене и тебе...
Си имаш човек одбрано за секоја прилика, од технички maintenance до пост администрација... ...што и да ти притреба.
Јас тука морам со пот и со... :raz: ...пот, да заработам парчето леб, ебаго. :nesum:

:)

Поздрав, :salut:

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
КАЈГАНО,

Ватрана ја запалија, ракијата се грее, питата е напраена. ЌЕ БИДЕ ЈАКО! ^.^

Член од
10 октомври 2009
Мислења
502
Поени од реакции
113
Кајгииии....
.Јас моментално сум у Маврово..и ми е мноогу убавО! Утре ќе мпалиме оганче (незнам што е фората али у Скопје денес се пали)..Ајјтоа не е битно..важно е тоа што ми е интересноо!
..Има снег. прилично многу и фино си поминуваме:jaj:

Иначе морам да ти кажам дека 100 пати боље си поминаф на суперХикс него ан нова година.- ИСкренО:toe::baeh:
Алии сеа за стара нова ќе биде јако како што и секогаш е!...Одвај чекам на тој ден и плус овдека ќе ми дое најдобрата другарка и така ќе се забавуваме...и пооослем тоа ќе дојде денот коа ќе треба да се врати ме во Скопје и такаа.......

Те сакам најмноогууу!:back: лал

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Кајганче!
Само јас сум глупавата што ја смотаа и нема да оди на традиционалниот оган?
Guess so..

М.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom