Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
Драга Кајгано.
Денов ми почна уште од сабајле со нервози а таа нервоза беше создадена од " ONE " . Баш денес им текна да прават попис кога јас отидов да си купам нов мобилен?! :tapp: Ич не се фер. Наместо сега да се радував .. јас се нервирам. Него ај ќе помине и тоа. Дај времево нека се затопли малце .. да се шетне до Градскиот Парк. Другото драга се е супер.
Мило ми е што ме ислуша се читаме во наредна прилика.

Те сака твојата Lady Gaga* :back:

noodle ®

Teetleh
Член од
3 декември 2005
Мислења
1.527
Поени од реакции
257
What tastes like blue and smells like pink?
It has to be love...or life.

Така е и во животот и во љубовта, ти мириса на pink, и штом го вкусиш...ugh, blue.

Но да не ги разочаруваме love and happiness членовиве, иако сега би напишала како сакам ваквите денови да ги преспијам да немав нарушување на сонот, да ги поминам во затемнета соба да имав ролетни, а морам да се задоволам со завеси, мобилниот да ми е исклучен за да не ме замараат со повици, а не затоа што секако никој нема да ме побара. Да имам брз интернет за да можам да се изнагледам South park и да се расположам, наместо да имам неколку тешки драми на DVD на располагање.

Ама, love and happiness им се случува само на одбрани луѓе. Јас не сум една од нив.

Г

Господ

Гостин
Хеј хеј кајгии...
кај мене тиње:smir:
Само што се вратив од шетња со другар глеавме гитарулиња ово оно ќе се подновуваме,буум,јас пак треба да излегувам.
Овојпат Стоматозаболекарот треба да го посетам не сме се виделе,колку,недела:pipi:
Али то е то здравјето пред се...добро не пред образование:pos2:
Ај поздрав и wish me luck:smir:

Член од
1 јануари 2010
Мислења
1.948
Поени од реакции
1.505
It has to be love...or life.

Така е и во животот и во љубовта, ти мириса на pink, и штом го вкусиш...ugh, blue.

Но да не ги разочаруваме love and happiness членовиве, иако сега би напишала како сакам ваквите денови да ги преспијам да немав нарушување на сонот, да ги поминам во затемнета соба да имав ролетни, а морам да се задоволам со завеси, мобилниот да ми е исклучен за да не ме замараат со повици, а не затоа што секако никој нема да ме побара. Да имам брз интернет за да можам да се изнагледам South park и да се расположам, наместо да имам неколку тешки драми на DVD на располагање.

Ама, love and happiness им се случува само на одбрани луѓе. Јас не сум една од нив.
Точно, така му доаѓа, или love или life, љубовта е на некој начин животот... или барем она што е вредно од него.

За одбраните луѓе, така му доаѓа, е сега не знаеш со сигурност кога и дали ќе те одбере животот, кога ќе биде повикот за тебе, така што keep on living until the last beat of Your heart.
Не мора да живееш, можеш само да се надеваш во најмала рака или слично...., патем и надежта умира последна... :|

Не знам, кога е видам некои луѓе мислам дека омразата умира последна, толку се празни... :|

T

TaMчЕ

Гостин
Хеј Кајг..добра си? :)
јас сеуште неможам да се стоплам,онака измрзнав ептенски ама нема везе убаво ми беше :wub: онака ме грееше цело време..сонце мое :back:
вечер во друштво треба да идам :tapp: за нова година уште се немаме собрано па вечер нешо :tapp:ич не ми се излага на ладново али морам :(
ајт ојдов по благо нешо :vozbud:

Поздрав.:smir:

Milla*

100% Milla
Член од
15 јуни 2009
Мислења
254
Поени од реакции
41
Кајгииии :)
Еве цел ден на нет, уште не сум јадела, се тудам нешто да научам за 3д анимации и слики :), видов еден оглас за работа, ама бараат знаење и за 3д, па ке видиме може ке се пријавам, дома не се седи и само да се лега :)
И така..... вчера си поминав убаво на гости кај љубовта :)
Треба да учам ми почнуваат колоквиумите од 11 - 12 јануари и тоа е !!!!!!!

ТЕ САКАМ :*

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Ме болат нозеве од километражата пешачка што ја набив денес. Првин слегов до долу ги зедов сликите со дедо мраз од внук ми, па потоа до фондот за здравство комисија за боледување и таму ми велат округли печат нема на документите ајде назад по скали горе на болница по печат. Удрија печат и се враќам назад до фондот, е рано било комисијата се собирала кај два саатот. Батали одам до Промес за татко ми Новосадска кобасица потоа десно во уличето зедов кашкавал низ пазар до МИК Свети Николе за мене чаден бут. Се вратив ручав назад до фондот ме оставија таму последен да чекам за да ги земат документите, по одговор наредната недела во ист ден и исто време можеше и претходно да ги земат документите ама тоа ти е.
Ручав седев долу и зедов две торби празни, отидов на едно место и Дедо Мраз ги наполни, не објаснувам повеќе мајмунска работа :icon_lol:.Ги носам торбите во двете раце назад пак низ Брза помош по скали наркоманите на одморалиште го делеа хероинот или слично срање, ми се смачи воздивнав, па ми вели едниот наркоман се умори? Мојот одговор беше аха. Тие не ме задеваат мене и јас не ги задевам нив ама убаво ги измерив сите тројца и во очи ги гледав :icon_lol:.
Потоа нема леб па си купив леб ме праша М. друже има ракиче? Му одговорив потврдно па дојде вечерва си зеде. Па дојде адвокатот што ќе ги брка работите за парите од осигурувањето, личната карта од мајка ми со поминат рок и бараме двајца сведоци да се потпишат кои што не ни се фамилија дека таа е таа....
Бурен ден гужви невидени и овие од Т-мобиле пуштаат промоција за телефони, а телефоните ги нема....

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
Draga Senka,
Ucev za nekolku razvojni fazi na mediumite, ucev za imanentni funkcii i neka dojde nekoj da mi kaze deka novinarite od nebo pagale i ne trebalo da ucat. I kaj go vidov ova sea sum malce kao... Poludena.
:nesvest::nesvest::nesvest:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.030
Џес.

Ај почасти ме со едно вакво.
Си требала од дааааааааааааамна, ама нема гајле, сама ќе си ја влепам една, малце подоцна.
Живи глупости бе, ми се сјеба младоста со ова, озбилно.
Од денес нишо неќум да знам.
Ignorance Truly Is Fucking Bliss.
Се ме се преврте, лошо ми е сеа...-.-

I just wanna run away
coz I can't take it,
I don't understand

..
И така, положив статистика *алелуја, светлина од сите страни*.
Друго нема резултати.
Сеа треба да одам у граТ а шо сакам да си седам на хипноза.
Фак.

Ај чао, се напнав 200!

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Драга ...

едно знам. Никогаш нема да се откажам од факултетот, ама ќе се откажам од животот.

Фала

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Се што е убаво во животот е или неморално, нелегално или дебелее..

Колку досаден.. дебилен.. џаболебаречки ден.
Не било се како што треба.. А уствари е.. или не е. Веќе ни сама незнам. Знам само дека е доволно.. Доста од се.. Од целото тоа преправање, глупирање.. давање се а добивање речиси ништо.. И тоа се е ок..

Пфффф... Кретенизам и ренесанса.. И после ја јадам гомна..

Насмеаната:back:

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Драга Кајги...
ме пукна мрза опаснаааа
нозете ми се на биро, рацете поднозете и куцам, ништо ново
само ме заболе опавчето малце

и досадничко ми е :/ ми се пие нешо неам по дома е ме мрзи да си купам бре ладно е, а и којзнае дали уште работи нешто.. море ќе идам, семкарана помаранџеста мора да работи :)
ај идам да се опремам.
:back:

и јааа сеа видов потписот ми е дебилен. не ја ни слушам песната мн мн... ќе треба да го мењам и него.
ајт

Blue_Boy

THE WAY I AM
Член од
29 октомври 2009
Мислења
345
Поени од реакции
33
Драга,

Прекрасна вечер со моите најомилени суштества на планетава.Се ми е супер,се чувтсвувам супер мислам дека ќе полетам.Фали уште едно парче во мозаикот за се да биде прекрасно.Али со тек на време и тоа ќе го пополниме.Се читаме утре.

Lady Gaga*

«3 Him!
Член од
4 јануари 2010
Мислења
293
Поени од реакции
19
Драга ..
Една тема ме потсети многу на нешто .. па решив тука да си кажам се што имам и да се пожалам.
Те сакам најмногу на цел свет, никогаш нема да ги заборавам сите моменти и мигови кога ме гушкаше, ќе ги памтам засекогаш, никогаш нема да престанам да се сејќавам на тебе. Сакам да се врати времето кога беше на овој свет .. сакам да се врати 2009 год. од датумот 21 па назад .. НАЈМНОГУ САКАМ И СЕ БИ НАПРАВИЛА ЗА ДА ТЕ ВРАТАМ НО ТОА НЕ Е МОЖНО... :( :( :(
Знам дека ме гледаш и штитиш од се и сешто, но потребна си ми тука, да те гледам, гушкам и да ти кажам ФАЛА ЗА СЕТО ОНА ШТО ГО НАПРАВИ ЗА МЕНЕ, да ти кажам ТЕ САКАМ И ДА ТИ КАЖАМ КОЛКУ Е ПУСТО НА ОВОЈ СВЕТ БЕЗ ТЕБЕ.

ТЕ САКАМ И СЕКОГАШ ЌЕ ЖИВЕЕШ ВО МОЕТО СРЦЕ.
:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom