Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
?

..........

Гостин
Draga, јас ке бидам он од сега па се до 2010 година:vozbud:, нели оти дома ке седам вечерва, заедно со мојата сакана,:back: ќе ги чувам ќерќичките на сестрами , се разбира и ти си тука а ке се потрудам прв да ти ја честитам новата година......позз до сите и се најубаво:smir:

I

InF3cTeD

Гостин
Драга,си седам дома со саканата и си поминуваме супер...очекувам интересна вечер :vozbud:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Абе Џес

На форумов нема многу луѓе или така ми се чини?
ам сама ќе си пишуам ако не, таман никој нема да ме брише денес :icon_lol:
Еј, ен ме провоцирај да не очнам да спамирам ѓѓ:
На мсн има 14 луѓе и кај и да е ќе бидат помалце, или овие го имаат оставено пцто за цел живот пуштено.

И тоа.

Сеа време е да си пуштам некој филм и да си продужам со бунарчево.
Еве ти песна пред да заминам, да се жураш сама.

Ве љубам сите, имајте убава година!
лове:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
Невксуно... ебано невкусно е кога изиграваш милосрфден самарјанин и на крајот те ребраат и те прават поголем мајмун од нив. Но, нека им е на чест. Што е нивно ќе си дојде (ако нешто е) а што е мое ќе се врати. И на крајот Победникот повторно е сам. ЈА поштувам една личност у форумот што некогаш некаде ми има речено: Фурај си го животот и не се замарај со луѓето. Оти секој е различен од самиот почеток.

So says Saladin. or maybe Seth. Or maybe someone else... Fuck it. Someone says and that`s it!

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
Кајги ..уште малце и ќе одам да гледам тоа пукотините че све напрајме лудило све че биди лудило чекераукц блекаукц ќе се збудалме жариме палиме по улициве со петарди ,овоо оноо различити пиротехнички оружја ..бар добро да ги поминам деновиве како копиљаче ..
прууууупсс кајги
уан лов ...
уста рука пи*ка гууууз ...секаде сум бил ..и меѓу прстите таму ..Im gonna put my di*k i n your everythiiingg
преголема доза на токсикологија ..ќе идеме таму излеа вечерва ..

едит:неможам да си ги најдам врвките од патиките

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Драга Кајгана уште малку со овој ник па после ке бидам МАЛИ КаПИТАНО:vozbud:
СРЕЌНА НОВА ГОДИНА КАЈГАНА

Е

експерт

Гостин
Драга Кајгана уште малку со овој ник па после ке бидам МАЛИ КаПИТАНО:vozbud:
СРЕЌНА НОВА ГОДИНА КАЈГАНА
ти седиш на кајгана за да го смениш никот, ама не може, само од латиница во кирилица ама истото име :)

Среќна Нова Година

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
ти седиш на кајгана за да го смениш никот, ама не може, само од латиница во кирилица ама истото име :)

Среќна Нова Година
e ne si procital dobro praviloto :helou:

Draga jas na Kajgana za Nova Godina :)

S

smart ass

Гостин
Драга ај фил гуд:helou:

Реди ту партиииииии:vozbud::vozbud:

Yeahhhh.....вриење:sekss:,а и ганџичка:vozbud:

туу каков почеток...па кај повеќето е така...оваа ноќ(осввен кај турбофолко болештињите:pos2:)
Ај сега напуштам па би бек попосле:helou:

T

TaMчЕ

Гостин
Кајгиииииииииииии среќна нова годинаааааааааааааааааааааааааааааааааааааа :vozbud::vozbud::vozbud: многу успех во новата година итн итн :pos: омгг...сите се пијани на н.г. ја се осеќам надувано :uvo:
ај позззз

со песната Дееееееееееееејгидиииииии лудиии младиииии гоооооооооодииииинииииииииииииииииииииииии фиу фиуууу :vozbud:

:salut:

аа дааа иначеееееее ГО САКАААМ моментално пијаноно сонце ..најубаво ми бешее,го измањачив али нвм навикнат е он :pipi:

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Кајганоу, ај Среќна нова, јес да ми е вкрај безвезен празник, ама морам да честитам, чисто ради реда :) ... а да, и една песна морав да клам ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom