МАКЕДОНИЈА - КАНАДА (14.11.2009) во Струмица

• Креатор на темата Креатор на темата DarkWalker
  • Време на започнување Време на започнување
На претстојниот пријателски меч со Канада
Пандев првпат пред струмичани
Се слушнав со Пандев и тој најави дека со посебен мотив го очекува мечот со Канада. За првпат ќе игра со репрезентацијата во својата Струмица и сака да се претстави во вистинско светло, односно со победа да ги израдува своите сограѓани - рече селекторот Мирсад Јонуз
B05FD96113E05C4DBCABE54E0D53EAEE.jpg
Претстојниот пријателски натпревар на македонската фудбалска репрезентација со Канада е особено значаен за нашиот најдобар репрезентативец Горан Пандев. На 14 ноември, за кога е закажан овој дуел, тој за првпат во својата репрезентативна кариера ќе игра пред своите струмичани.
- Се слушнав со Пандев и тој најави дека со посебен мотив го очекува мечот со Канада. За првпат ќе игра со репрезентацијата во својата Струмица и сака да се претстави во вистинско светло, односно со победа да ги израдува своите сограѓани - рече селекторот Мирсад Јонуз.

од каде информацијава дека се игра во Струмица?

ФИФА вели дека се игра во Скопје: http://www.fifa.com/associations/association=mkd/fixturesresults/gender=m/index.html
:back::back:

Аууу конечно некој значаен спортски настан во Струмица :vozbud:

Изумре и кошарка и одбојка и фудбал и се, жедни сме за добра спортска атракција... :back:

Трибините не се високи,големи се во широчина. Таа што не е покриена е повисока од оваа новата покриената.Како и да е денеска на стадионот имаше делегација од ФФМ да преброи капацитетот за да ги нумерираат билетите за престојниот пријателски натпревар со Канада.

Инаку денеска завршија квалификациите у17 на стадионот во Струмица,теренот има мали оштетувања кои ке бидат испеглани за неколку дена. :)

Редно беше еден ваков настан да има во нашиот град. :)
Мислам дека ќе се исполни стадионот до последно место. Сигурно одам и јас. Сум можел да одам за Скопје (165км) на секој натпревар што го игра Македонија, а да не одам да ја гледам на само 1км од мојата куќа. Нема шанси :):wink:
Само од кога ќе бидат во продажба картите ? :pipi:

Струмичани ако може да ве задолжиме овде, да кога влезниците ке бидат пуштени во продажба благовремено да не известите!

Благодарам !:smir:

едвај чекам да дојде 14 Ноември :vozbud: Чекавме вакво нешто и дочекавме :smir:

Фала богу и у нашта струмица да одигре некој салам натпревар...

За карти питах оште ништо нема ,ка ке излезат у продажба ке ви кажам 1,2 дена покасно,за да се купамa нии први да се осигураме :pos: :pos: :pos:

Се зафаркавам,ке бидате известани.

Билетите за Канада за 300 и 200 денари

Во Струмица на стадион за 300 и 200 денари ќе може да се сместат љубителите на фудбалот за да го проследат тест-натпреварот со Канада, на 14 ноември. Тоа е цената на влезниците што ја одреди ФФМ за второто гостување со најдобрата селекција во градот под Цареви кули. Поскапата влезница ќе биде за новата покриена трибина, а поевтината за место спроти стадионот „Младост“.

Да не знае некој дали почнаа да се собират репрезентативците или сеуште е рано!!!???

Билетите за Канада за 300 и 200 денари

Во Струмица на стадион за 300 и 200 денари ќе може да се сместат љубителите на фудбалот за да го проследат тест-натпреварот со Канада, на 14 ноември. Тоа е цената на влезниците што ја одреди ФФМ за второто гостување со најдобрата селекција во градот под Цареви кули. Поскапата влезница ќе биде за новата покриена трибина, а поевтината за место спроти стадионот „Младост“.
Ova so cenata e smesno,hari znae deka ke bide gusto za vleznici pa udrile cena 300 den za novata tribina,ne se se problem tie dopolnitelni 100 denari za narodot,samo e nejasno koga za edna Spanija karta i toa na gradski,e 200 denari,sega za novata tribina odve 300,inaku mene starata mi e mnogu podobro od ovaa novata...inaku terminot za utakmicata e e glup,se igra vo 1 casot i toa sabota,barem da bese nedela,ili da se igrase pod reflektori !!!
Да не знае некој дали почнаа да се собират репрезентативците или сеуште е рано!!!???
Rano e seuste

Ova so cenata e smesno,hari znae deka ke bide gusto za vleznici pa udrile cena 300 den za novata tribina,ne se se problem tie dopolnitelni 100 denari za narodot,samo e nejasno koga za edna Spanija karta i toa na gradski,e 200 denari,sega za novata tribina odve 300,inaku mene starata mi e mnogu podobro od ovaa novata...inaku terminot za utakmicata e e glup,se igra vo 1 casot i toa sabota,barem da bese nedela,ili da se igrase pod reflektori !!!

Rano e seuste
kakvi reflektori be gledas deka e recesija mora da se stedi ili sakas astrijcive da ja iskluca strujata srede utakmica ??:):helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom