Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
А зошто Милан толку многу сака да го продаде Роналдињо зимово?

http://www.tocka.com.mk/index2.php?ID=29076
Зошто зема највисока плата, не игра, а не сакаше да го продолжи договорот за помалку пари. Ако не го дат сега секако губат, ем ќе платат плата за следните месеци ем на лето без пари ќе го дат.

После Ибрахимович и Пирло е најдобар играч, ама едноставно нема место во новата формација за него.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Да ви ја отворам јас новата тема? Знам да правам копи пејст, и така немате ништо освоено нема што да се дополни :icon_lol:

Мала шала, да не ги остаам IOsono и Деко сами, иначе ај среќна нова година комшии и да си ја средите веб страната што побрзо.
п.с. Овој Дадо, да не живееше порано во Ново Лисиче?(пиши ми пп ако си ти тој :) )

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Да ви ја отворам јас новата тема? Знам да правам копи пејст, и така немате ништо освоено нема што да се дополни :icon_lol:

Мала шала, да не ги остаам IOsono и Деко сами, иначе ај среќна нова година комшии и да си ја средите веб страната што побрзо.
п.с. Овој Дадо, да не живееше порано во Ново Лисиче?(пиши ми пп ако си ти тој :) )
Ај отвори нова тема и напиши дека не сме освоие ништо, фраер ќе испаднеш:pos2: Само пази и copy-paste не е лесна работа, ако гледаме колку години требаше вие да правите copy-paste сигурно сега можеби си веќе шампион во таа работа. Искористи го искуството и отвори тема, ја сум за.:toe:

Инаку ако мислише дека сум од Лисиче, не сум тој, живеам во Центар, роден сум во Тетово, ако ти значи нешто.:salut:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Пејо ќе ја отвара новата тема. Ајде, до вечер ги прајме 1000 страни..

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Пејо ќе ја отвара новата тема. Ајде, до вечер ги прајме 1000 страни..
Немора да се точно 1.000 страни па да отвараме нова тема 1+/- страна ништо незначи :smir:
Пејо ако можеш отвори ја утре годината да ја стартуваме со нова тема би било подобро според мене.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ви виш ју а Мери Крисмас енд а хепи њу јеар :pijan::pijan::pijan::pijan:

За кајгана од Битола, кико :)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
А зошто Милан толку многу сака да го продаде Роналдињо зимово?

http://www.tocka.com.mk/index2.php?ID=29076
Ако го пратиш Милан после заминувањето на Кака(а не го пратиш) ке знаеше зошто Роналдињо треба да си оди зимава. ( не ги рачунам дерби утакмицити што чат пат ги глеаш)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
Заебана работа ... многу повреди во средина Пирло Фламини Боатенг .. значи пак ќе игра Сидорф прва постава и више незнам што да мислам за него како му варира формата од утакмица до утакмица тоа чудо!

Иначе талентот од Гана што се крстевме во него .... Адијах не е ни 30% од тоа што го мислевме ... Реџина решила да ни го врати пред време односно зимово зашто таму не покажал ништо имал постигнато само 1 гол и тоа е премалку за нив пошто атакуваат на враќање во Сериа А.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
За кризата што моментално ја имаме во средината мислам дека ништо чудно Алегри да го пушти и Страсер да игра некоја утакмица како стартер,нели за со рома требаше он да почне.
Касано се покажал добро до сега на припремите и најверојатно ќе стартува заедно со Пато и Робињо во нападот.
Иначе малце да се насмееме агентот на Масимо Макароне (кој моментално грее клупа во Палермо) се надевал на понуда од Милан,Интер или Јуве за неговиот клиент која тој не би ја одбил:pos2:
Макароне во Палермо неможе прва постава да игра а не па во Милан,Јуве и Интер.Тој мислам дека кај нас ни на клупа не би седел не па да игра

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Ако го пратиш Милан после заминувањето на Кака(а не го пратиш) ке знаеше зошто Роналдињо треба да си оди зимава. ( не ги рачунам дерби утакмицити што чат пат ги глеаш)
Ај не какај ;)
Ако не пишувам на страниве, што ужасно се досадни за разлика од тоа кога првпат се регистрирав, а ти не ни си знаел што е тогаш фан клуб Милан на кгн :)
следам фудбал, знам дека Роналдињо не игра многу често но ние сме малери со повредите па може идеална замена да е. Многу пензионирања и годинава ке имаме, а слабо некој млад играч да задржиме да ни е предводник, се продаваме а старо искористено купуваме за неколку сезони.

Среќна нова година росоњери!
Многу радосни моменти за нас, многу голови, трансфери, сите освоени дербиња и нормално неколку титули :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Заебана работа ... многу повреди во средина Пирло Фламини Боатенг .. значи пак ќе игра Сидорф прва постава и више незнам што да мислам за него како му варира формата од утакмица до утакмица тоа чудо!

Иначе талентот од Гана што се крстевме во него .... Адијах не е ни 30% од тоа што го мислевме ... Реџина решила да ни го врати пред време односно зимово зашто таму не покажал ништо имал постигнато само 1 гол и тоа е премалку за нив пошто атакуваат на враќање во Сериа А.

Не ни треба нема шанса да го земат некогаш за првиот тим тука се Страсер и Меркел на ред чекаат :)

:):)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Среќна нова година Росоњери и да го освои Милан скудетото !

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.709
Поени од реакции
49.047
Гатузо шоу денеска...
За Леонардо рекол дека немале никаков асален однос, дека он цело време повторувал дека не сака да биде тренер, ама на крај парите го премислиле.
Прва работа што му ја рекол на Касано е дека ако почне да поулавува ќе го заклучел у соба и клучот ќе го фрлел негде.. :)

пишувајте небитни работи ајде да стасаме до 1000че и да идеме на Нова Година на раат. Ајде еве глеам Маца се вратила, ајде Мацo информирај не малце за Кака, роденден, именден, број на копачки, како напредува синчето и слични работи ко на времето...ајде мајку му сеа кога ни требаш нигде те нема :icon_lol:

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Среќна нова година да ни биде полна со успеси,да даде господ Галијани летоска да земе 2-3-4 играчи кој ќе ги покријат сите дупки во тимот
(нека тоа бидат Луис/Сако,Контрао/Зиглер,Гансо/Ламела)
П.С.Ајде сите пишувајте новогодишни желби колку да исполниме уште 1 страна

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom