Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Па празници се бе пушти срце малку :)

--- надополнето ---

Ајде момци уште малце и 1000че
Со ваква квалитетна дискусија можеби и утре до пладне ќе ги испукаме овие 3-4 страни
П.С.Голема благодарност до сите наши соработници поготово Иосоно и Деко :)
Always a pleasure :)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Иосоно кај и да е ако со ваков интензитет продолжиш да пишуваш кај нас и тебе во наш дрес ќе те видиме на некоја слика :back:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
untitled.jpg

Позадината ми е украдена од бугарскиот фанклуб, тапа сум за фотошоп. Ако знае некој може слична ваква да направи со резолуција 1600x900. Деновиве ќе има уште новости.:helou: Ако иде добро работава ќе имаме топ страна, подобра од оригиналот

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Прегледај го приврзокот 38575

Позадината ми е украдена од бугарскиот фанклуб, тапа сум за фотошоп. Ако знае некој може слична ваква да направи со резолуција 1600x900. Деновиве ќе има уште новости.:helou: Ако иде добро работава ќе имаме топ страна, подобра од оригиналот
линк од страната? или сеуште не е отворена...

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
добра е странава само може треба нешто да се доправи да не биде ептен иста ко бугарската
Некој што знае да работи на фотошоп нека се нафати нека го малце само потсреди,додаде,одземе и топ сме :)

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
добра е странава само може треба нешто да се доправи да не биде ептен иста ко бугарската
Некој што знае да работи на фотошоп нека се нафати нека го малце само потсреди,додаде,одземе и топ сме :)
Позадината не ја прави целата страна. Од бугарската страна: http://www.acmilan-bg.com/ земена е само позадината, ама верувам има некој што може да направи поубава, со тоа што акцент треба да се стави на краевите од сликата, бидејќи централниот дел е покриен со текст, видете по примерот од лнкот.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Нормално дека позадината не ја прави цела страна ама зашто ако се биде топ,позадината да ни биде полоша(не дека оваа е лоша).Се согласувам дека гарант има некој што ќе направи подобра од оваа позадина,мислам дека Мак.Тигар ќе не изненади

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Недела играме пријателска против Ал-Ахли во 17 часот

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Не се лажеш, во право си. Се мислев од joomlart ама овој некако најдобар ми изгледа, а не е скапо 40 евра се плаќа еднократно. Не е лош и Hot sportal.
Не се замарај многу се е добро кога ќе му ја средиш графиката и кога ќе го наполниш со информации.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Не се замарај многу се е добро кога ќе му ја средиш графиката и кога ќе го наполниш со информации.
Фала за советот комшо:salut:

Што се однесува до останатите фанови заинтересирани за веб страна ме интересира дали освен македонски има некој заинтересиран да се додадат и други јазици, на пример албански или турски. Чисто онака да знаеме, ако некој се нафати да преведува може и тоа да се среди.

Малку по малку треба да се полни страната со информации од секаков вид како на пример: тим, новости, натпреварувања, итн. Тука ќе има доста работа, ама гледам има интерес, ќе треба да се поделат одговорности, за да бидеме поефикасни. Не би било лошо да се јави некој што знае графички дизајн.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Милан наводно се договорил со Констант за на лето да дојди кај нас. Леле ако планираат да не го откупат Боатенг ќе ги самоубијам ! ! !

клик(ако сакаш)

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
срекни празници на сите фанови на милан после неке мојме да куцаме ке се спремаме за вечерта од се срце ви пожелувам срекни празници и срека нова 2011

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom