Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Јас сум за, кажувајте само што треба да ја направиме работата, како и да е 5 пати ќе бидеме подобри од овие дебиливе.
Ти се свиѓа ли странава да биде направена како македонска фан страна на Милан: http://www.joomlart.com/demo/#templates.joomlart.com/ja_rasite

Или ако имате нешто кажете, предложете

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ти се свиѓа ли странава да биде направена како македонска фан страна на Милан: http://www.joomlart.com/demo/#templates.joomlart.com/ja_rasite

Мене ми се допаѓа. инаку и јас имам некои знаења за Џумла, имам направено страна, но не ја имам усовршено програмата

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349

Страната е супер, ама најпрво значи да се организираме колкумина ќе бидеме, како, што, да се пријавиме овде до одреден датум на пример и т.н. да не излезе на крајот едно ништо. Инаку идејата е супер и треба барем да пробаме да направиме нешто.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
темплејтот е добар мислам дека сме на добар пат да направиме добра страна(барем идеите се добри)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Страната е супер, ама најпрво значи да се организираме колкумина ќе бидеме, како, што, да се пријавиме овде до одреден датум на пример и т.н. да не излезе на крајот едно ништо. Инаку идејата е супер и треба барем да пробаме да направиме нешто.
Цел фан клуб ке учествуваме во тоа освен курназот,него ке го исклучиме од сите понатамошни работи.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Цел фан клуб ке учествуваме во тоа освен курназот,него ке го исклучиме од сите понатамошни работи.
Не се сеќирај среден е курназот по кратка постапка претеруваше + дупли јузер имаше... :)

Иначе ми се свиѓа идеава ...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Не се сеќирај среден е курназот по кратка постапка претеруваше + дупли јузер имаше... :)

Иначе ми се свиѓа идеава ...
Кој му беше другиот? И where the fuck is Ljube Bonera? :)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.282
Поени од реакции
8.450
Кој му беше другиот? И where the fuck is Ljube Bonera? :)
He he mr. Jer smo se dosta zajebavali ... освен пишување на зборот ремет и палење на него 24/7 знаеш како се користи (или подобро е да си го конзумираш? ) или те пали смешкањето на кире и деко во твој фан клуб ? Јака ти душа заебант си да си ебеш hehe?

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
He he mr. Jer smo se dosta zajebavali ... освен пишување на зборот ремет и палење на него 24/7 знаеш како се користи (или подобро е да си го конзумираш? ) или те пали смешкањето на кире и деко во твој фан клуб ? Јака ти душа заебант си да си ебеш hehe?
Е ако де што се љутиш не те заебавам тебе :)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.282
Поени од реакции
8.450
Од една страна и неможеш да ме заебаваш освен ако заебавање го сметаш бутањето на смајлињава :)vozbud: :pos2: :tv: :pos: :icon_lol:)
A друга страна незнаеш да реметиш само знаеш да го користиш зборот што од една страна сваќам зашто се смеат на твоите несмешни постови во вашиот фан клуб им направи добра страна....

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.476
Од една страна и неможеш да ме заебаваш освен ако заебавање го сметаш бутањето на смајлињава :)vozbud: :pos2: :tv: :pos: :icon_lol:)
A друга страна незнаеш да реметиш само знаеш да го користиш зборот што од една страна сваќам зашто се смеат на твоите несмешни постови во вашиот фан клуб им направи добра страна....
Грешка си, се забевавме ние доста време пред да направиме веб-страна.
И не мора да се потиш никого не замарам злонамерно, прашај го Марли ако не веруваш :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom