Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Кој се клади со мене дека Касано не доага кај нас,патем нека писи некој со кого ке вкрстуваме ако го поминеме Бејл.
Мислам дека пак ждрепка ќе има ако не е така нека ме поправи некој :)

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Yep повторно има здрепка за 1/4 финале ..

ultrasboy си ме насмеал јако : ))) јас не сум за бан .. интересно е да се има некој на странава кој вака бурно реагира а и смешни коментари остава :)))))

Момци ќе се собирате негде за утакмицава со Рома ?

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Yep повторно има здрепка за 1/4 финале ..

ultrasboy си ме насмеал јако : ))) јас не сум за бан .. интересно е да се има некој на странава кој вака бурно реагира а и смешни коментари остава :)))))
Фала за инфото.
А со УЛТРАС го добивме Миланскиот Думан

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Кој се клади со мене дека Касано не доага кај нас,патем нека писи некој со кого ке вкрстуваме ако го поминеме Бејл.
Ќе дојди, ќе дојди. А тие 5 милиони ќе си ги плати Сампдорија :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Според мене најдобриот голман на сите времиња! Најомилен голман ми е :)

Одбраните 2 и 3 никој друг голман неможи така да реагира и сите би ја следеле само со поглед топката

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Според мене најдобриот голман на сите времиња! Најомилен голман ми е :)

Одбраните 2 и 3 никој друг голман неможи така да реагира и сите би ја следеле само со поглед топката
Дефинитивно најдобар голман,мојот омилен,интервенциите што ги правеше беа чудо,имаше неверојатен рефлекс,а највеќе ја памтам таа што е бр.1 на клипот,едноставно нема голман што има бољи рефлекс од него!

Дида ФОРЕВЕР!

--- надополнето ---

Интервју на Галијани за ситуацијата во Милан и зимскиот трансфер период.

Ми се допаѓа што вика дека во зима нема да се засилиме само во офанзивата туку можно е и во дефанзивата.

клик
п.с и добро познатата реченица на крај..

We must always be proud, we are the company that won the most trophies in the world. We must stay close to the team and when we win and when you lose. "

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.283
Поени од реакции
8.462
жално е колку само сите си испаднавте

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
од интервјуто што го кладе ФорцаМилан: "Inter, at -13 it's cold ... " како слатко сум се пресмеал :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Алегри изјавил со кој тим ќе стартува вечер и дека победничкиот тим никогаш не се менува.
Абиати, Абате, Бонера, Неста, Антонини, Гатузо, Амброзини, Пирло, Боатенг, Робињо и Ибра.

линк

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Еј не очекував овој да потпише, ама ај почекаме за официјално. А ова од Тоти што го кажал ... не би лажел и ширел шпекулации.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Еј не очекував овој да потпише, ама ај почекаме за официјално. А ова од Тоти што го кажал ... не би лажел и ширел шпекулации.

батали каков играч е со неспорен талент мислам дека доколку го земеме ќе добиеме голем плус на квалитетот!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom