Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ако продолжат вака тие ќе бидат многу во минус ама Лацио опасно ќе се приближи :)

Ако продолжат вака тие ќе бидат многу во минус ама Лацио опасно ќе се приближи :)

Лацио ќе биде по конкурент него овие мувливе одвај одат по терен.

Aбе каков конкурент е лацио не заебавајте...уште 2-3 утакмици и ќе папсат и тие. Ако му се повреди Хернанес па (не му пожелувам такво нешто) никој нема да знај кај ќе им биди крајот

Лацио сигурен сум дека нема да го издржи ова темпо да остане 2 место, може да бида конкуренти на Интер за 4то место
Утре вечер Боатенг би можел да добие предност пред Сидорф во први 11
Чим више го ваѓа Сидорф би требало да го игра Роналдињо али ..
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=40152

Aбе каков конкурент е лацио не заебавајте...уште 2-3 утакмици и ќе папсат и тие. Ако му се повреди Хернанес па (не му пожелувам такво нешто) никој нема да знај кај ќе им биди крајот

И јас истото го мислам но моменталната ситуациај е таква....

Ауу како брани Муслера секоја му чест

прашање за сите итераши

--- надополнето ---

Бране умрееее од макааааааааааааа :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Каков лацио сега во јануари ке им го купат Зарате и толку од нив ке се борат за 4 место

а мислам деке Интер е сеуште главен кандитат за 2 место за 1 не правиме муабет ке бидеме шампиони со + 10 :salut:

Ќе падне Лацио за две-три кола, ќе падне Лацио за пет-шест кола, ќе падне Лацио во вториот дел од сезоната... :kesa:

Стварно е грев утре да не се почне со тројката напред Дињо-Ибра-Бињо едноставно Бреша плаче за тоа, Боатенг ми е сигурен само за поврзување на средина и напад од него не очекувам посериозни закани кон противничкиот гол. Повеќето од натпреварот ќе бидат пред голот на Бреша така да не е страшно да се одигра поофанзивно и да се добие противникот со поголема разлика.

Според мене идеално би било:

---------------- Абиати ------------------

--Абате -- Неста -- Силва -- Антонини--

---- Боатенг --- Пирло --- Амброзини----

---- Робињо --- Ибра ---- Роналдињо--

Ќе падне Лацио за две-три кола, ќе падне Лацио за пет-шест кола, ќе падне Лацио во вториот дел од сезоната... :kesa:

Стварно е грев утре да не се почне со тројката напред Дињо-Ибра-Бињо едноставно Бреша плаче за тоа, Боатенг ми е сигурен само за поврзување на средина и напад од него не очекувам посериозни закани кон противничкиот гол. Повеќето од натпреварот ќе бидат пред голот на Бреша така да не е страшно да се одигра поофанзивно и да се добие противникот со поголема разлика.

Според мене идеално би било:

---------------- Абиати ------------------

--Абате -- Неста -- Силва -- Антонини--

---- Боатенг --- Пирло --- Амброзини----

---- Робињо --- Ибра ---- Роналдињо--
Не е лошто ова но мислам дека е преофанзивна тактика за една Бреша која ке игра бункер од почеток и ке оди на контри,сети се со Интер каква убествена контра напраја и поведоа со 1-0 и после едвај од пенал мислам даде Ето за 1-1 ,никако не можеа да пробијат 8 бека во одбраната.
Мислам дека треба да се почне со 4-3-1-2 и со два деструктивци (фламини и Амбро), не ни треба луксуз туку рутина до 3 бода и се разбира -12.

Не е лошто ова но мислам дека е преофанзивна тактика за една Бреша која ке игра бункер од почеток и ке оди на контри,сети се со Интер каква убествена контра напраја и поведоа со 1-0 и после едвај од пенал мислам даде Ето за 1-1 ,никако не можеа да пробијат 8 бека во одбраната.
Мислам дека треба да се почне со 4-3-1-2 и со два деструктивци (фламини и Амбро), не ни треба луксуз туку рутина до 3 бода и се разбира -12.
Имај на ум дека Милан впрочем како и сите поголеми тимови паѓаат на мали тимови(ради потценување) од типот на Бреша и остали, така да дефинитивно треба да се оди офанзивно:)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom