Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Брат 4ца играчи ги вадеше од офсајд, негова грешка е не беше сконцентриран.
Незнам,незнам што да речам малце ми е нелогично при корнер да прават офсајд наместо да ги чуваат противниците но како и да е примивне гол од таа ситуација и тоа е тоа

Едит: еве на клипот може да се види и како Пацини се прошета низ шеснаесетникот а никој не го чуваше

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Задоволен сум од играта денес,мислам дека полека но сигурно стануваме страшен противник за италијанциве.
Која опсада беше на крај,Робињо најдобар денес.Ибра со исклучок на асистенцијата изгледаше изморен и несконцентриран. Боатенг само мати јајца и ништо ефективно не праи.
се нервирав коа Алегри не реагираше да го извади Боатенг и да влезе Дињо,ама после сфатив дека Самп чекаа контра и ќе беше опасно,можеби требаше порано да ги напраи оние правилните измени Фламини и Дињо ин,Сидорф ,КПБ аут.. Испуштивме сигурна победа но се гледа желбата на тимот за победа исто и борбеноста на сите играчи почнувајќи од Гатузо..па до Абате!
Идемо далје,ово је наша година :) ФОрЦа ФорЦа ФорцА!

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Добро изигравме. - Ке ги тепавме само измените да бидеа направени 70-80та мин !

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Не ја глеав утакмицата, бев на работа живците ги искорнав.

Но ова ми е прва утакмица да пропуштим сезонава, другите свите ги гледав, како и оние лани и оние преклани.

Ако уште еден лош збор чуем за Алегри, има да сечем прсти за да неможе да куцате.

Фала и пријатно :)

Член од
14 февруари 2009
Мислења
162
Поени од реакции
17
Земајки во предвид дека ова заедно со Наполи е веројатно најтешкото гостување (ако ги исклучиме големите дерби натпревари) , добар резултат.
Факт е дека требаше барем 2 разлика да добиеме, ги стиснаа многу добро еден период од кај 75-85 минута мислам дека не поминаа 40 метри Сампа....

Штета можеше да се избега на доста добра разлика овој период , вака ќе биде добро што сепак ќе бидеме први,Лацио веројатно ќе победи, еве ги Гомнариве водат со 3:2, единстврно добро е Јуве што киксна вчера со Виола....

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Одговор на Алегри за тоа зошто не го стави Роналдињо порано во игра
Sending on Ronaldinho sooner? The team was doing well, so I didn’t want to break our balance by making changes. It just didn’t seem right, because we would have risked giving them chances for counter-attacks. Because of this, I thougth it was better not to change the team that was doing well.
makes sense to me :icon_lol:

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Ах каков играч е овој Хернанес, не ми се верува дека го пропуштивме.

Мене воопшто не ми прави смисла. Тимот играл добро, со изморениот Сидорф и со двајца деструктивци како Амбросини и Гатузо, а не можеше да се стави Роналдињо, Фламини порано, се чекаше до 90 минута. Вчера комплетно се потфрли на тактички план. И да мислам дека Јанкуловски е подобар на левата страна од Бонера.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
^
Фламини станува миленик на Алегри, па не станува збор дека беше намерно изоставен од тимот синоќа, туку едноставно беше изморен поради тоа што после подолг период сврза неколку натпревари. Додека пак за Роналдињо ти е објаснето.

Значи не дека потполно го поддржувам Алегри за синоќешниот избор да ги направи измените во 90та мин, туку едноставно никој не ви ни гарантариа дека Милан ќе победеше доколку Роналдињо влезеше порано. Единствениот проблем според мене беше Бонера, кој стварно требаше да биде заменет од Замброта.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Лацио нерешено Наполи изгуби Јуве нерешено со еден збор супер коло за нас :)

P

PewDiePie

Гостин
Нашите главни конкуренти кикснаа,така што и вчерашниот икс не е толку битен. :)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.398
Поени од реакции
25.239
Треба да престанеме да бараме грешки кај некого.
Очигледно е дека немавме среќа на утакмицата и тоа е тоа. Убаво рече некој погоре, една шанса се дава против онаков тим, кај нас Сидорф не ја искористи и ум за друг пат. Не е ништо страшно што изигравме нерешено со Сампдорија затоа што секогаш постои опција да изгубиме од тој посран тим.
Башка Лацио не го искористи ова.
И згора на се, искрено немаме вистински конкурент освен Интер, не осеќам конкуренција во екипата што ја има Јувентус, а не пак Лацио и Рома, за Наполи не ни коментирам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom