Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Добра игра
Браво за Гатузо ! Ибра реши утакмица пак, Робињо имаше голема желба за гол ќе почнеше да плаче кој промаши Фламини
Роналдињо стандард солидно, да небеше Неста ќе примевмо 3 комада сигурно
ФорЦА МИЛАН !

P

PewDiePie

Гостин
^ Роналдињо солидно? Не бе друже,може некоја друга утакмица си гледал ти,ретко слаб беше денес Рони да не претерам ама може и најслаб. :toe:

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
^ Роналдињо солидно? Не бе друже,може некоја друга утакмица си гледал ти,ретко слаб беше денес Рони да не претерам ама може и најслаб. :toe:
tocno
i robinho bese slab ama se popravi u vtoro poluvreme pokasno malce
aj moze ke vleze u forma da se nadevame

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Вака ке почнам од Робињо,солидна утакмица,се гледа дека е класа,и дека може да го замени Рони кога не му оди и кога е повреден.
Абиати-одбрани се што му се шутна,така треба и да продолжи.
Абате- Солиден беше денеска,го немаше мн во нападот но добро одигра во одбраната,.
Неста- без некој посериозни грешки заедно со Силва го затворија Тони.
Силва - исто ко Неста
Антонини - Солиден во нападот и одбраната
Пирло - Утакмица без грешки,добри пасови,асистенција за гол.
Гатузо - Прво полувреме здиве,го имаше секаде,супер одигра.
Боатенг - Борбен како и секогаш,мило ми е што го донесоа на Сиро.
Робињо - Иако можеби не е физички на највисоко ниво,си ја покажа класата и тој е човекот заедно со Пато,со кои можеме да правиме јаки контри.
Рони - Се одеше преку него но беше добро затворен,пробуваше да асистира,дриблаше но не му одеше многу.
Ибра - Еден пас,една сериозна шанса,ЕДЕН ГОЛ.

Фламини - Штета што не ги искористи шансите,има иднина за него во средината на Милан.

Алегри денеска е за пофалба.
ЧЕСТИТО ПОБЕДА и ФОРЦА МИЛАН.

Член од
1 јули 2010
Мислења
45
Поени од реакции
4
одлична игра и сосема заслужена победа на милан. ме изненадува робињо најголем камен беше кај нас тука растур праи :S

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Фановите на Џенова со ужасна постапка на Сан Сиро

Ugly and dangerous act of disrespect and irresponsibility of the Genoa fans placed at the third red ring. From clove stage they occupied was launched in the field below, the second red ring, a large firecracker, which threatened to do damage to the rented supporters Milan fans there. Who has allowed fans to place in Genoa that sliver of the stadium should be an examination of conscience because there is not just something to happen.
Се надевам ке бидат казнети.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.506
Поени од реакции
8.191
Се виде разликата кога робињо игра.
Солидно изигравме генерално гледано, едно време не набутаа на наш 16ник ама неста и тиаго силва добро покриваа... последните 15 минути бевме доста конкретни и мораше тука да падне гол кога на 2 пати фламини беше у ситуација да проигра и шутира свесно...Најслаба алка денес беше Абате, дефинитивно...
Едноставно кажано ни требаше ваква победа за да ни се дигне мотивацијата и моралот... поздрав миланези!

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Требаше оваа победа да се подигне мотивацијата,а Робињо ми е мерак да го гледам,но на таа лева страна,таму ми го праи меракот.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ова темпо среда-сабота не исцрпи,играчите се уморни,немаат време за асален одмор,сега веќе во среда играме со Ајакс така?

Инаку кога го прашале Ибра дали ке го гледа неговиот поранешен тим вечер против Рома,одговорил:

"I do not care what others do, if we do we get our first."

P

PewDiePie

Гостин
Го заболе таквото Ибра за шиттер,гледа да си се одмори да си ја плесне жена му вечер,доста плескаше на терен. :tv:

Ама реално гледано мртваци се рома сезонава можно е јако да го изедат.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Го заболе таквото Ибра за шиттер,гледа да си се одмори да си ја плесне жена му вечер,доста плескаше на терен. :tv:

Ама реално гледано мртваци се рома сезонава можно е јако да го изедат.
Максимумот со тој тим го постигнаа минатата сезона,според мене,без навреда за римјаните.

Ај некој нека ја најде реакцијата на Галијани/Берлу коа Ибра го дае голот,ако биле на стадион :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom