Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
MILAN-CATANIA: LE FORMAZIONI UFFICIALI

18/09/2010

MILAN: Abbiati, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Boateng, Pirlo, Seedorf; Ronaldinho, Inzaghi, Ibrahimovic.
CATANIA: Andujar; Potenza, Silvestre, Spolli, Capuano; Carboni; Izco, Biagianti, Ricchiuti, Mascara; Lopez.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.932
Поени од реакции
1.667
MILAN: Abbiati, Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Boateng, Pirlo, Seedorf; Ronaldinho, Inzaghi, Ibrahimovic.
CATANIA: Andujar; Potenza, Silvestre, Spolli, Capuano; Carboni; Izco, Biagianti, Ricchiuti, Mascara; Lopez.
Официјално
ЕДИТ Aerodrom побрз од мене :)
формацијава 4-3-1-2 или ?

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Па така изгледа ќе биде,абе овој Робињо место да се покаже он се повредува сеа ццц,со Пипо во напад хахаха :)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Па така изгледа ќе биде,абе овој Робињо место да се покаже он се повредува сеа ццц,со Пипо во напад хахаха :)
На клупа е Робињо ми се чини,не бил уште спремен за 2 утакмици неделно па затоа не е стартер.

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
prvi favoriti za titula? kaj se tie taka so vikaa neka se javat
pa inter so kompletna odbrana i trojca tepaci u sredina ke ne zatvori skroz i snajder milito i eto ke ni sibnat nekoe golce
slaba igra ete pipo so utna i 1-0 za catania!

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Нека си ја поправи Алегри грешката уште на полувреме... не се игра без тепач на средина! Колку слобода имаат Катанија пред шеснаесетник... не личи ова на милан сидорф игра ама не е приметлив тоа во моментов не ни треба и според мене треба да искочи....

А и нејќам више да го гледам Абијати на гол цццц

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Добро е изедначивмо у прво... немавмо многу зар ама редно беше да влезе

И кој курац Бонера игра, човекот ај што нема брзина за бек, па нема ни центаршут... дај нек си ебе коњите, нека го стаат Абате

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Бреее како ни го спука тој...
Добро е што израмнивме во првово полувреме,инаку одбраната катастрофа,и Пирло ептен слабо..
Да се надеваме на подобро второ полувреме.

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
дефинитивно клучот на овој тим се Роналдињо и Пато-доколку играат како што тие знаат нема шанси Милан да загуби.....вечерва Пато не е на теренот,изгледа Роналдињо ќе мора да ја обезбеди победата

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Aбијати да не беше ке примавме уште 1-2 гола ..

иначе за голот на Катанија беше на среќа и 2 голмана да беа немаше да ја одбарната така да не го кривете АБиати..

Ајде во второ очекувам подобра игра !

Форца Милан :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom