Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ibra e toj shto kje ve krene ovaa godina, Ibra e onoj koj do pred dve godini go predvodeshe Inter i davashe mnogu znachajni golovi, ako ne mu ideshe na timot na nego mu ideshe. Toj kje go pravi istoto i kaj vas...Ibra e fantastichen igrach, so nego mnogu se zasilivte.
Долга е сезоната,останува да видиме дали е така,иако се надевам дека ке биде така:)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Честито победа. Не ја гледав ама познавајќи го Ибра јасно ми е. Не оди не оди и тој ќе ја упика некако и то е то. Сме добиле едно чудо утакмици така. Ибра е супер засилување, а за Робињо мислам дека ќе видите зошто јас и повеќето од пискусните кај нас на Фан-Клуб не го сакавме во Интер. Иако во поофанзивна екипа како Милан има повеќе шанси, мислам дека ќе биде биг тајм флоп во Италија. Ама добро, како и да е, честитки уште еднаш.

Ех само колку му е тешко на овие од шинтер
Види да ти каже сега чичко ти нешто: Шинтер ти е многу чесна благородна професија. За жал кај нас е одамна изумрена и затоа сега врие од џукели...

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Сан Сиро оддамна не бил вака полн со бош екипа во ЛШ

Almost touched the proportion of the 70,000 against Auxerre: among the 69,300 fans present
И ова е за повредата на Пато

Updates on the physical situation of Alexandre Pato, left in the second half for a physical problem. The player confirmed to acknowledge all'aduttore a nuisance, you must wait for tests and exams tomorrow. Positive that the duck walk without difficulty.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Честитки Росоњери.... Златан и Рони - ѕверишта !!

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Само да не му е нешто сериозно на паторчето,неможам да не го глеам на терен,со тоа грмушката на глава:)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
А што се случи со Пато? Јас не гледав затоа прашувам.
Излезе во 55 минута,и сега се збори,пак истиот проблем со десната нога,мене ми дава надеж тоа што кажаа додека одел дека не чувствувал никаква болка.

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Излезе во 55 минута,и сега се збори,пак истиот проблем со десната нога,мене ми дава надеж тоа што кажаа додека одел дека не чувствувал никаква болка.
немора да значи неомже да се процени одма Гатусо играше цел наптрпевар повреден :)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
немора да значи неомже да се процени одма Гатусо играше цел наптрпевар повреден :)
Гатузо е едно,Пато е друго,тоа време Гатузо беше ЅВЕРОТИЊА ПРАВЕНА ОД ЧЕЛИК.

Еве и слики од собирот

--- надополнето ---

Еве и нешто од легендата Крудели!! Се утепа од лупање по масата!! ИБРА ИБРА ИБРА!!

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
11.751
Каде можам да најдам ваква маичка? И дали за следниот натпревар ќе има ваков собир? Би сакал да дојдам доколку е во Скопје.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Каде можам да најдам ваква маичка? И дали за следниот натпревар ќе има ваков собир? Би сакал да дојдам доколку е во Скопје.
Во Скопје е,ке има за со Катанија,за маички незнам кога ке се прави втората тура,треба прво да се пријават доволен број.
1 ден пред собирот,ке пишам тука јас,што како и каде ке гледаме,али ке биде на исто место,во кафичов што е кај грчка амбасада,до Златна Копачка одма.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.763
Поени од реакции
11.751
Аха фала:smir:
Не прочитав дека денес имало собир иначе ќе дојдев... И за маички доколку има пак некогаш напиши тука ;)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Аха фала:smir:
Не прочитав дека денес имало собир иначе ќе дојдев... И за маички доколку има пак некогаш напиши тука ;)
Пишувам јас цело време,али глупо ми е да спамирам,скоро никој не ги чита постовите.
3-4 се активни од кгн само за собириве.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
О_О јас нигде не сум прочигал за собирав ајде обавезно следна со Катаниа доаѓам .... А кај ги гледате утакмициве мислам кај е збирно место ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom