Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
Дечкото со тешко име од Монако пак стрелаше :)
sakam da go vratat iako moze i nema da mu se dava sansa mnogu
\jas rekov od nego ocekuvam nad 15 gol ovaa sezona

vikate boateng mnogu jako izigra bravo
dobar transfer ke ispadne ova a genoa si go prodade boketi i ke go zeme kaladze a ni gi dade sokratis i boateng smesni se :)
i vi rekov deka segde moze da igra vo sredina bravo za nego

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Значи за некој саат ќе имаме нов играч.Скоро сум сигурен! :)
Обично во вакви ситуации Галијани дава изјава дека по доаѓањето на Ибрахимович,во случајов,нема повеќе трансфери.Овојпат не само што нема таква изјава,уште Берлускони дава изјава дека до крајот на месецов може да се донесе уште еден „шампион“! Е сеа ме интересира кој одговара на таквиот опис! Се споменува и Максвел..
Да се такви да го земат Максвел и левата страна ќе ни биде обезбедена! Денеска тука само најдов забелешка што Анотнини ептен слабо се снаоѓа во одбрана мислам дека Максвел е далеку подобар од него!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ако вака играте сега, и ако на тоа го додадеме Ибрахимович, тогаш во вас, гледам сериозно за титула... Јуве со Дел Нери не можи, Интер со Рафа ќе се мачи... Алегри, се има вклопено игра добро, само да е здрав Пато и добар Роналдињо, не треба да берите гајле... Ке имате проверен играч во типот на Златан, и да се здрав Неста... Тоа е тој кој ви недостасуваше лани... Амбросини, капитенски, Инзаги, секогаш тука за гол... Гол мајстор...

Искрено се надевам дека ке успеете да стигнете до титула, оти од сите од Италија имате најдобар состав, моментално...

Дел Пиеро не можи сам, А за Рома да не правиме муабет... Раниери има проклетство на неосвјоување титули... Тој мислам дека е единствен кој нема титула во ниеден клуб....

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Честитки за синоќешната победа и прегазување на противникот. Покажавте како се игра со противник од таков низок ранг, а не мој Јувентус... Ви посакувам успех во понатамошниот тек на сезоната:helou:

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Добар секс падна на утакмицава...затоа и телма не не даваше забрането е порничи пред 12 саат...алал да и е на Паткава и лани на отварање на сезона со Сиена даде 2 гола а исто така и сега...Наредна на кур треба да ја стаиме Чезена...Форца Милан!

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Да се такви да го земат Максвел и левата страна ќе ни биде обезбедена! Денеска тука само најдов забелешка што Анотнини ептен слабо се снаоѓа во одбрана мислам дека Максвел е далеку подобар од него!
Се согласувам,ама ако дојдат и Робињо и Максвел премногу ќе ни дојде бе! Не сме навикнати. Не требаше ваква изјава да дава Берлускони.Не фати неспремни,а може и да ги разочара навивачите.Освен ако не е скоро сигурна и завршена работа!
Манчестер Сити ќе ни го даеле Робињо за 10 милиони. Ако и ова се деси ќе бидеме најголемите добитници во историјата на трансферизмот! :) Барем финансиски гледано..

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
Па па па... како почнавмо ова ми се свиѓа! нека ни е честито победата само вака да терамо!

3-тиот гол најдобар!, асистенција гром - Пато лом... (x
го има тоа бразилското од Роналдо, да ги лета голманите...

А ако се деси и она со Робињо, е тогаш ќе биде што ќе биде, иако нема да можат сите заедно да играат, ама секогаш се потребни добри резерви! така да неверуем некој нешто против да има :) а и за Максвел вратата отворена...

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Со Максвел и уште на тоа додади го Робињо,на коњ сме,одбраната ке биде ЅИД,за се ке имаме замени и слично.
Али како што кажаа ако замине одбрана-доаѓа одбрана па рачунајте дека може да дое Максвел(кој со доаѓањето на Адриано можда ке добива помала минутажа у Барса) ако утре замине Каладзе.

Е сеа единствен проблем може да ни биде средината,али донекаде и таа ке биде решена со доаѓањето на Робињо(ако дојде),со што тој би можел да игра ко амф,или пак може да игра место Рони/Ибра,добиваме играч што може да игра скоро секаде,така да ке има ротации и во нападот и ке бидеме непредвидливи,само да се оствари сето ова.

Член од
6 август 2010
Мислења
62
Поени од реакции
3
Napadot vi e zastrasuvacki no imate slabi tocki vo sredinata i odbranata sto so golemi klubovi moze da bide resavacki.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Napadot vi e zastrasuvacki no imate slabi tocki vo sredinata i odbranata sto so golemi klubovi moze da bide resavacki.
За разлика од минатата сезона тие слаби точки се скоро разрешени,така да не се секирај ти,ни фали само уште еден играч ко Максвел.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.802
Чисто информативно, ако не знаевте, Раиола му е агентче и на Максвел. :)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Чисто информативно, ако не знаевте, Раиола му е агентче и на Максвел. :)
Знаеме знаеме,затоа и некако можеме да се понадеваме на негов трансфер,али ке видиме ми се глеа ко солидно бекче.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.800
Поени од реакции
49.853
На Барса не им иде памет. Еден другар шо навива за нив(и многу ме мрзи деноиве) ми пушти еден коментар од некој форум за барса, идеше вака..''we have taken this UNICEF thing way too seriously'' . Дали се свесни тие дека Максвел, ако го купиме ќе дојде за милион и пол....на три рати и тоа. :)
Сериозно да праиме муабет ова со Ибра и со 24те милиона буквално им стави кур у уста на многу екипи што фрлаа пари ко ментални....да не ги спомнувам тука Сити кои 24 милиона го платија....Лескот на пример :icon_lol:.
Иначе имајќи во предвид на Ибра трансферот, за Робињо за повеќе од 20 не верувам дека ќе се дадат....ма кои 20 бе, 15 и нека бркаат да не ги гледам..
А како би склопил тим со толку напаѓачи, сите до еден дигнати и самобендисани Алегри нека му ја мисли, ниеден од овие не трпи клупа да си знаете..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom