Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Чак и Бонера мора да го пофалим :)

Пато аут, Тарзан ин !

Чудна измена о.О

М

Мартин`

Гостин
Не е лош Сидорф се труди ама Боатенг подобро ќе игра на негово место ќе видите, инаку младичов Инзаги колку години има му престои блескава кариера како игра за Бориело е измислен. :))

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Чак и Бонера мора да го пофалим :)

Пато аут, Тарзан ин !

Чудна измена о.О

воопшто не е чудна, напротив... Пато до пред 3-4 дена не беше фит заради повредата и при ваков резултат не смее да се ризикува

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
ПипоооооооооооооооОООооооооооооооооооооо ајде уште 1 :cuc:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
БРаво за момците одлична игра на стартот се надевам дека вака и ке продолжат .. Честито Победа !!!

Форца Милан :)

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Честитки до сите наши,вака не сум дркал од утакмицата со Манчестер пред 3 години

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Браво МИЛАН !
Одлична игра на свите, Пато ѕвер, Дињо too :)
Него интересно беше гатузо се повампирил ги растури, Боатенг солидно
И да .. ИНЗАГИ ЦАР !!! :vozbud:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Честитки честитки,подобар старт неможевме да посакаме,фалеше Пато да даде хет-трик али океј е,солидни 2 гола за почеток доста му се.
За играта неможам да коментирам,не гледав(тапа нет) па се надевам некое добро момче/девојче(али росоњеркиве не го следат Милан веќе) ке даде целосна анализа.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ги разбивме топките :).. Сега уште фали господ да ни ги чува Рони и Пато од повреди и сезонава ќе е полна со титули.
Одбраната ни е тврдина, средината добро функционира, а тек нападод каков ќе ни е со Ибра.
Честито нека ни е победава, да ни се множат, а утре Понеделнички Интер да игуби :music2:

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Типувам на Пато годинава преку 25 голови дека ке даде :) кој се сложува со мене ? хехе

P

PewDiePie

Гостин
Мераци :tv: Најјак ми е Берлу секогаш кул не реагира ама и него му срипува срце кога ќе дадеме гол!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom