Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
И мене ми личи дубара, вечер кога може да земам маици, додека не видам не верувам. Или може сметкава е од некоја кипарска банка, нема данок таму:pos2::helou:
Абе вие се заебавате со нас шо не сме од Ск. ама ајде :)

--- надополнето ---

@kikodelovski
Ако не мора име како ќе знаеш на кого плаќаш. Инаку секоја банка има свој код. Пример секогаш гледај ги првите три цифри: 200 - Стопанска, 210 - Тутунска, 300 - Комерцијална, 290 - ТТК... Вака треба да почнува жиро сметката:)))
А 676 на која банка почнува така жиросметката??? Значи има грешка во жиросметката

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Галијани вели дека шансите да се земат Ибра сега се 50% и станува збор само за купување, не позајмица. Исто така изјавил и дека постигнале договор за Хунтелар да иде во обратен правец, при што Бориело би останал во Милан. Наводно и Ибра се согласил да ја намали платата од 12 на 10 милиони.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Наводно Галијани дал изјава дека на 50% се моментално и дека има договорено трансфер на Хунтелар.

Тигар многу брзи ја и ти бе, у исто време :)

А набрзинка Браида наминал до Манчестер и го договорил Робињо како резервна варијанта ако не успее со Ибра :)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Овие нашиве се легенди плукај ги,плукај ги они оп го договориле Робињо и тоа како резерва а сега преговараат.Gotta love B&G
Иначе незнам дали робињо би ни го решил проблемот зашто он е многу различен од ибра.Со робињо ќе добиеме на страните додека со ибра во центарот на 16-никот.
Баш ме интересира дали ќе земат некој воопшто

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.282
Поени од реакции
8.450
Јас само што си дојдов од пошта и ми викаат дечко неможи жиро сметката да биди ваква :icon_neut:icon_neut Ај некој ако можи да ми кажи шо е работата :(
Здраво на сите фанови на Милан. Одамна ве читам, ама овој е мој прв пост. Инаку жиро сметката не е во ред, треба да има: име на примачот, број на жиро сметка и банка на примачот. Може вечер да дојдам кај 6 пред фонтана, со пари и да добијам маичка или како да направам:))) Лелеее ама голот на Pipoooo!!!
Незнам што да ви кажам сека разговарав со одговорните и ми рекоа дека да постои некоја грешка... Јас идам само на принцип Copy Paste и сакав само да пренесам на форумов зашто има и тука заинтересирани и стварно ќе биде глупо доколку тие надвор од скопје не би имале шанса а дојдат до маички... Јас се познававам со одговорните и ветувам дека кога ќе идам вечер на собирот во парк ќе ги распрашам детално....

DadoTom добре дојде да бидеш редовен во фан клубов.

Димчета ви прави некои дубари бе се кај него парите идат на сметка,какви маици какви приврзоци :tv:
Драпај ти драпај ама јас си паркирав ML350 во двор :tv:

Ова дека Робињо ни е договорена алтернатива е чисто за да се спушти цена... ништо повеќе!

Ако биде целосен откуп на ибра и да не кошта повеќе од 20 милиони + играч ќе го рачунам како неуспех!

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Робињо изјавил дека до крајот на летото ќе иде или во Италија или Шпанија и дека моментално имало преговори со неколку тима, но не кажува кои. Се надевам дека Милан ќе потпише со еден од овие двајца

Meanwhile, in a sensational addition to Milan's market, Sky Sport 24 claim that Robinho has agreed to join the Rossoneri after Ariedo Braida met the Brazilian on Wednesday, suggesting an alternative is being touted. Galliani has since confirmed this. "Robinho is the alternative," he said.
ќе биде смешки ако на крај Милан излезе со празни раце :icon_lol:

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Ај да не им урочуваме иначе димче ако ништо друго барем дај некое крукче да свртиме со твоето ново количе,да ја свртиме македонија да видат сите фанови дека џабе не дале пари:smir:
Дефинитивно од Ибра и Робињо јас сум за Ибра.Мислам дека грешка е тоа да се даде Хунтелар зашто сеа со чави меси и компанија он веројатно ќе експлодира и пак ќе викаме зашто го шитнавме итн.
Се надевам дека и Ибра ќе експлодира кај нас со нашата најкреативна и најподвижна средина со играчи како: Гатузо,Амброзини,Пирло,Боатенг,Сидорф и Фламини(ако заприметивте само Пирло и Сидорф креативци овие другиве...):pipi:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Значи Хунтелар не го даваме како замена во Барселона туку во друг клуб, Шалке се спомнува.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.921
Поени од реакции
23.345
Овие нашиве се легенди плукај ги,плукај ги они оп го договориле Робињо и тоа како резерва а сега преговараат.Gotta love B&G
Иначе незнам дали робињо би ни го решил проблемот зашто он е многу различен од ибра.Со робињо ќе добиеме на страните додека со ибра во центарот на 16-никот.
Баш ме интересира дали ќе земат некој воопшто
Најверојатно Робињо би играл десно а Пато би се префрлил на неговата омилена позиција во средината !

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Во тој случај мислам дека ние сме во добивка зашто он според мене таму ќе биде голем FLOP.
Можеби само кај нас не му идело можеби и он не е така добар ама ќе видиме.
Иначе Галијани во својот мерцедес се качил заедно со Раиола и правец Ибра(ова по договорот со Росел за плаќањето)
Значи останува уште ибра да намали платата за едно 3-4 мил и наш е:smir:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.842
Поени од реакции
50.180
Не знам дали ми се свиѓа поише Ибра или алтернативата негова... Целосно купување за мене е глупост, ама пичка му матерна сеа...
Фино ќе си беше, Ибра на заем годинава Робињо за пари, Роналдињо продавање. Догодина кога на Џеко договорот би бил пред умирање-целосно купување, враќање Ибра назад и чао пријатно.. Тројка Робињо-Ибра-Пато ќе си беше многу јако сезонава, догодина Џеко место Ибра многу појако.

Како и да е, веќе е јасно дека ќе се купува, а не позајмува, и до конечен договор има брдо пари ко шо рече Галијани, гарант Барса бара 40 до 45, Милан нуди 25 или нешто така... Ако веќе се запнало нека им дадат 28 до 30 и пол позиција за Пато или Силва кога ќе се продаваат и нека иде работава..
Oгромна пара ќе падне за играч шо во ноемрври ќе има 29 години ама како што немам видено вакво засилување од Руи Коста ич кур не бе боли.

P

PewDiePie

Гостин
Робињо а,квалитет е ама некако ми се чини како пијандура и забављач ќе се куропецаат со Рони и Пато во напад многу или тоа или ќе ебаваат мама тројца бразилци заедно.........како и да е битно е некој да се донесе,ама мислам дека ибра ќе прифати намалување нема иднина за него во барса.

Ех нема да ни се слоши сигурно ако имаме 4 год класа напаѓач,:tv:
До душа мора да се каже дека со Робињо би биле конкурентни ама титула нема да видиме,а со Ибра е друго ќе си обработи тој тоа на терен не се жалат пари ако се сака трофеи а ние трофеј немаме видено 3 години.

Член од
3 ноември 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
767
Јас го преферирам Ибра, во однос на Робињо. Туку кога веќе чичко Фестер е во Шпанија нека оди до Мадрид да не изненади со позајмица на ВДВ, не би било лошо, ама ептен па убав сонот ќе биде, се навикнавме на нервози, вака сега само со Ибра малку по малку ќе не враќаат во нормала верувам:) Инаку Хунтелар прифатил трансфер во Шалке:helou: http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=32833

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom