Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.322
Шо бидна со пеналите ми снема нет да го ебем ??

Бориелово со фризуреве сељачки значи ЕЈ!!

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Шо бидна со пеналите ми снема нет да го ебем ??

Бориелово со фризуреве сељачки значи ЕЈ!!
Тепавме 4-2,Амелиа им ги одбрани пеналите на Пепе и Амаури,кај нас сите погодија.(Рони,Неста,Бориело,Пирло)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Роналдињо ја реши :pos:

Јас сум задоволен незнам за вас! Најголемото засилување годинава се младите од примавера тимот!

ПС. Абијати да не мислеше дека брани пенали на финале на светско? :pos:

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
ПС. Абијати да не мислеше дека брани пенали на финале на светско? :pos:
Абе се уфилма човекот. Демек да се покаже еве подобар сум од Амелија. Инаку младиве наши се гледа многу Гатузо го гледале. Се рушија од ќотек давање. И за на крај дај да почнеме да собираме пари за да му најдеме на Бориело некој подобар фризер зш буљкана на глата многу ме нервира

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Море едвај чекам да дојде Боатенг ако доаѓа,ке ни се подобри средината за х2 гарант.
Бориело/Хунтелар даски! Можат да учат од младичон Берета.
Рони океј е,сеуште се чува и не е доволно фит али ке биде.
Меркел солиден.
Судиите беа срање + ептен досадни утакмици,сега едвај чекам да почне Сериа А.

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
едно мое добронамерно мислење за денешниот милан
голмани---просек (може да се каже задоволително
одбрана---кога не игра неста одбраната е многу нестабилна
-одо мора да биде многу по офанзивен истото важи и за замброта(и малку да почне да игра од срце како во јуве не да
биде просечен демек добар бев нема да ме критикуваат кога веке играш дај 100%)
средина--мислам дека трееба да се купи 1 - 2 плејмејкери како пирло
тој се труди но колку може
гатузо е испеена приказна ако има некој добар до себе и тој е добар
сидорф--тука сте најтенки ,кларенс е веке стар ја нема таа глад за трофеи
напад--тука сте нај респектабилни сите се добри
главен играјач--ако го вратите рони во форма да ја врати глатта за ттрофеи милан ке стане шампион во
италија..100% сум сигурен кога игра роналдињо цела екипа игра..позз

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
А кој го освои купов.....не ја глеав со интер
иначе оду ми личи дека ке биде добар за прв тим
амелија исто така пријатно изненади
едвај чекам почеток на сезона :D

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Една моја анализа без првите 20 мин од првиот меч со јуве.
Голмани: Одлични и двајата Алегри ке биде на слатки маки кој да биде во прв тим.
Одбрана: Значи имаме одлицни стопери според мене и во моментов тука сме најјаки Неста,силва,јепес,оневу,и бонера за секој случај,а гледам дека и сократис од авион се гледа дека појше му лежи штопер отколку лев бек. Со крилните бекови сме дупе освен Антонини кој се труди Одо,абате,и замброта се како да речам еден е спор друг е без мозок да нафрлат се рупа а камо ли да ја поминат средина и да помогнат на крилата.
средината Амбро и пирло се ок,фламини и така и така гатузо изветртеан,страсер треба да усоврсува доста,па затоа се надевам на добри вести за Боатенг.
Нападот Рони и Пато незаменливи,мисла дека меркел Верди и Сидорф треба да се борат за место како среден напагач,Оду и Адија ке бидат солидни замени за Рони и Пато во случај на повреди.
Во шпицот предност давам на Бориело кој по стоти пат кажа дека е измислен за Хунти кој топка не фати цели 45 мин. пофалби за Инзаги треба да се чува за да реши утакмица со послабиве од серија А тој го може тоа.
се на се солидно издание на Милан но останува фактот дека ке треба лев бек,плеј,и шпиц предходно продавајки го Хунти.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Дали ќе можи некој да ми кажи дали зедовме некои играчи оти не бев тука некое време и незнам што се случува.

Фала однапред :)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Дали ќе можи некој да ми кажи дали зедовме некои играчи оти не бев тука некое време и незнам што се случува.

Фала однапред :)
И јас вчера се вратив,али колку што можев да прочитам од мобилен,сме земале некој "нов Сержињо" 1992ра година роден,и блиску сме до тој "новиот Виеира" Данило Переира од Бенфика.
Боатенг се очекува во понеделник да потпише,и се на се тоа е тоа,едино може тој Илсињо да се земе ко free transfer мада не верувам,да сакаа до сега ке го земеа.

--- надополнето ---

п.с Сите што правеа маички за фан клубот на фејсбук,до ПОНЕДЕЛНИК,нека ги пицнат убаво моделчињата,нека додадат/извадат тоа што треба/не треба и нека ги постираат тука за да ги дадеме на админите и да се одлучи која ке биде официјалната маичка,и веќе од првото коло да може да се продаваат.

Pece4ever

Скопјанишен
Член од
19 ноември 2009
Мислења
577
Поени од реакции
186
Во шпицот предност давам на Бориело кој по стоти пат кажа дека е измислен за Хунти кој топка не фати цели 45 мин.
WTF, незнам шти си гледал ти вчера, али ако вчера Бориело покажал дека е подобар од Хунтелар, страшно. Иди најди ги утакмиците, прегледај ги, анализирај ја играта на Бориело, и тогас споредија со на Хутелар и Пипо, па ке видис кој се однесува како напаѓач, а кој нема врска од фудбал. Бориело ц ц ц.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Солидни бевме на двете утакмици, ништо спектакуларно ама и ништо трагично. Се докажа нашата стара рана, немаме никаква динамика во средината односно крајно сме статични. Пирло се матка у круг го изгубен, Гатузо борбен ама 2 секунди позади, Амбро невидлив.

Позитивно се изненадив од Амелија вчера страшно изигра, исто и Меркел за тие минути што ги имаше.

Навивачите полека но сигурно се откажуваат од Милан со тоа што се купени само 16 000 сезонски карти за разлика од лани кога имало 27 000, а во златните години Милан имаше и по 40 000 сезонски.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.322
Бориело си нема појма од животов бе. Се шлепаше цела сезона покрај Роналдињо, асистенциите на Рони го направија од слаб просечен напаѓач.
Факт е дека немамо класа 9-ка. Пипо е подобар од двајцата заедно само што не му дозволуваат него годините.
Шпиц ни треба очајно после она што го видов вчера. Средината е на солидно ниво, со Боатенг само на свежина ќе добиемо малце, и сигурен сум дека Меркел, Оду и Штрасер ќе добијат минути сезонава.
Одбрана е исто солидно, једино десен бек би дошол добро, пошто Алегри по се изгледа гејот ќе го игра централен.
Ни треба 9-ка јака, ни треба предатор у 16-терец, таков играч немамо у моментов !

пс. Кога си ти среќен бате, сите смо среќни, да ни бидеш таков цела сезона :icon_lol:

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
Педерите го дадоа марио во сити....но во договорот има клаузула ако некогаш се врака во италија,интер да биде пред милан!!!! Што значи скоро никогаш нема да игра за нас
Јес да е уште дете незнае да се понаша ама има квалитет у него и мислам дека требаше ние да си го купиме пошто ке гази за сезона две
До кај е муабетот со тој од бенфика данило мислам се викаше!?
http://www.tuttomercatoweb.com/milan/?action=read&idnet=bWlsYW5uZXdzLml0LTMyMDEy
некој ако разбира...мозе ли да преведе!?

Ф

ФорцаМилан

Гостин
За Данило уште нема ништо од тогаш,али ако веќе имаат намера да го земаат,рачунајте го за наш,секако дека Руи Коста би го дал во клубот кај што играше долго време отколку во било кој друг,во Бенфика,Милан има предност за било кој играч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom