Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

ФорцаМилан

Гостин
http://www.sportmediaset.mediaset.it/mercato/articoli/articolo38348.shtml Neka vi e so sreca Yepes prva postava Real i Milan se vo razgovori za Thiago taka stoo ne se sekirajte go imate tuka Yepes Kalaze i Bonera ahhah:P
А мајка ти да ја бапнеме на место штопер,може? Таман се котат црнциве у Сериа А..

Ке добијам можда бан,али копиљациве нема да ги трпам више.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Распоредот барем на почетокот е добар, да направиме од старт 7 победи ќе биде супер па потоа со Наполи на гости и со нерешено сум задоволен во зависност од тоа и како е формата на Наполи, ама потоа мора да се победи Јувентус дома итн...:tv:

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.507
Поени од реакции
8.196
Распоредот барем на почетокот е добар, да направиме од старт 7 победи ќе биде супер па потоа со Наполи на гости и со нерешено сум задоволен во зависност од тоа и како е формата на Наполи, ама потоа мора да се победи Јувентус дома итн...:tv:
Првите 4-5 кола Милан од секад си ги кикса, со кого и да игра... (исклучок 2003-2004)...а оваа сезона ќе бидем среќен и 3 од првите 7 утакмици да победат..
п.с, некој претходно споредуваше Берлускони-Морати. безвезе...
Морати има миљон пати повеќе уложено у Интер за неговите 14-15 год. откако е газда на нашиот ривал,наспроти Берлускони кој е веќе 23-4 години газда... башка од скоро цела историја на Интер ниеден играч неможе да ссе спореди со легендите кои беа купени или створени во милан у време на берлускони,така да можат комотно да :drk::drk: на Морати и неговите 160 милиони ќар за овие 5-6 месеци... Поздрав и Forza Milan!

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Уф неам нишо напишано последниве 400 страници (иако читам само ме мрзеше да го ресетирам passwordot зошо го имав забораено) Шо да се каже за трансфер политикава на газдиве наши златни, доколку е точно тоа што го изјавил Берлускони дека наредното лето би направиле бум на трансфер пазарот спремен сум на уште една (не)успешна сезона со искрпен тим до крај, ипак...Милан до крај :)
А за распоредов, баш солидно изгледа имаме некои си 4 кола со солидни екипи али у целина изгледа баш ок. Искрено едвај чекам да почне сезоната да видам Алегри како ќе реагира, посебно на дерби натпреварите.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.914
Поени од реакции
23.329
Распоредов ни е баш топ. Првите 3 кола ултра лесни противници да се влезе у ритам. После ида пациентите од Лацио као потежок тренинг и баш кога ќе дојда у фул ритам иде тешкото. Очекувам добри резултати. И на крај пак порелаксирачки утакмице.
Многу подобар распоред од минатогодишниот!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Со среќа во новата сезона!!!!

Член од
25 септември 2008
Мислења
342
Поени од реакции
63
би го дадил тиаго силва у реал само ако за него реал ни ги даде рамос и пепе:D

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
би го дадил тиаго силва у реал само ако за него реал ни ги даде рамос и пепе:D

За 25 милиона ако го дадат ќе биде најглупиот потег нема да се најде таков играч ние место да купуваме ние ќе продаваме тоа тие управа за никаде.

P

PewDiePie

Гостин
Нема да го продадат бе аман што сте се уплашиле,незнам што воопшто му давате значење на тоа кога се знае дека (бар за таа смешна сума) Тиаго Силва нема да си иде. Искомплексираноно копиле погоре очигледно многу пател и пати од Милан затоа и нон стоп иде тука и провоцира, им го :pusk: на цел фан клуб Реал Мадрид и ги теши дека ќе го добијат Силва и дека веќе тој е во преговори со Реал хахаахаах ти е'ам патетичниот.

Распоредот не е лош,оваа сезона ја гледам како сезона за собирање пари,битно е да се заврши во топ 4 за да играме и другата сезона во Л.Ш. и ако се може да се стигне што подалеку оваа сезона во Л.Ш. ради премиите кои се добиваат од постигнатиот успех. А другото лето се знае реконструкција на тимот,пари ќе има околу 86 мил. а играчите на кои им е сега продолжен договорот полесно ќе можат да бидат продадени и да ги прифатат понудените договори од други клубови заради преполовените плати.
Мислам дека читав негде дека нашата половина во Купот на Италија е многу полесна затоа што на другата половина се интер јуве рома и палермо заедно па јас сум да го земеме купов,што да не и онака немаме титула земено од 2007 :)

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Е мене сега ова ме загрижува,да ви кажам право! Галијани да рече вакво нешто?! :)
http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=30848
Сеа го отвориле маркетот...:)

Само ова може да значи и дека сериозно се преоговара со Реал за Силва. Кој искрено јас би го дал за 20-25 милиони плус играч како што беше првата понуда!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom