Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Јас не го сакам Фабијано, барем не за таа пара што Севиља ја бара. Го преценуваат многу, тие 20 милиона за 30 годишен играч вреѓаат интелигенција, може да им го купи само некој како Сити и никој друг.
Зошто да го плати Милан 20 милиона...за да исцеди од него две сезони фудбал, кој напаѓач игра добро после 32/3 година? После каде ќе го продаде, кој ќе го купи ако се посере и ако не изигра ништо, зијанот мал ли е?
Шо ако дал два гола за Бразил, таму и Мело и Жилберто Силва газат па не глеам некој да се тепа да ги купи....

Ако сакаат за 10 до 12 добро, ако не, чао чувајте си го. Па пичка му матерна, Милан на тие гоини го донесе Роналдо за 7,5..еииии РОНАЛДО е тоа, а овие за овие мајмунов три пати поише ќе барале...мрш пичка ви матерна хоштаплерска. : )

Милан понудиле 8 мил,10 највише а Севиља бара 15, но би се ценкале до 12.
Цената 20 мил е од лани.
За 10 ја би го земал.

Иначе моја желба е сеа носоњава, ако дојде он ќе биде ебење нападот :vozbud:

а тек што ќе биде кога ќе играме против Шинтер :vozbud:

можеби затоа сака да дојде кај нас, да изиграва Адебајор хаха :D, во секој случај бел бумбар за трансферов што би рекол пејо, Рони - Ибра - Пато омг каков Џеко ова ќе биде напад за паметење, со оној рукометарот голема грешка ќе направиме...

Имаше изјава една дека Галијани сакал да го донесе Ибра на позајмица,но тешко дека ке се одлучи Барса така да го даде,а и тој неговиот агент демантираше па и мислам дека не е до толку потребен ко што е потребно да се засили одбраната и средниот ред.

Читав дека Милан биле заинтересирани да го земат Маркез од Барса,оваа би било супер,искусен играч кој со Јепес,Неста,Силва би сторил многу и би имале одлична одбрана и пред се клупа за црни денови:)

најдобро можно сценарио кога станува збор за Ибра е да дојде на позајмица, а Хунтелар да се прати на позајмица во Тотенхем или некој друг соодветен тим. Милан ќе има класа напаѓач една година, а Хунтелар ќе има можност да се покаже дали вреди или не.

Епа на здравје нека ни е :tv:

Па не сум ја марли,ја никад не јачам играч што сум го плукал и што мислам дека е непотребен за разлика од тебе.

Иначе говното Каладзе нејќе да си иде сака да не исцица до крај,се да му ебам..............предлог до ултрашите да му ја запалат куќата во знак на предупредување.

Си чул ти за сарказам ???

Ја уште не го сакам Фабиано у тим, сум го рекол тоа повеќе пути, тоа го пишав така саркастично пошто знаев дека ќе почнат коментари у стил "Видовте Фабиано, 2 гола звер еј !"

Веќе коа сме кај трансферите само што прочитав на нет дека Берлускони прериоритет му е да го донесе Ибрахимович ова лето.. (According to reports on Catalan daily Sport) .. Ааа за Хунтелар покрај Тотенхем се заинтресирани и Фенербахче кој се спремни да дадат 18 милионо еур. ( Мислам дека добро би дошле тие пари. ) Иако ја сум да остане Хунтелар уште една сезона, мислам дека ќе се покаже во вистинско светло. Исто имаше некој шпекулации дека се заинтересирани Милан за Хлеб и Касерес али колку е тоа точно незнам .. Иии на Абиати и не му е баш сеедно доаѓањето на Амелиа во Милан, доколку не биде прв избор на тренерот оваа сезона ќе си бара нова клупска средина..

Али како и да е пак не ми е јасно главен проблем на Милан е одбраната!! .. тоа треба да се реши го земаа Јепес и мислат дека решиле нешто, потребен е уште еден квалитетен играч во одбрана според мене!! ..

Ејј, живна малку фан клубов, се гледа дека оптимизмот не има сите преовладано... Неколку добри вести и сите скокаме на нозе :tv:
Ај со среќа, можи сварно ќе дојди некоја добар играч како Ибра или Фабијано, или ќе падни некој добар бек од небо... :)

Епа на здравје нека ни е :tv:

Си чул ти за сарказам ???

Ја уште не го сакам Фабиано у тим, сум го рекол тоа повеќе пути, тоа го пишав така саркастично пошто знаев дека ќе почнат коментари у стил "Видовте Фабиано, 2 гола звер еј !"

Така тој си мисли :icon_lol: боље шпаклата да се земи а ако се погоди по некоја коенциденција и да се земат тоа би било одлично :)..

--- надополнето ---

Ејј, живна малку фан клубов, се гледа дека оптимизмот не има сите преовладано... Неколку добри вести и сите скокаме на нозе :tv:
Ај со среќа, можи сварно ќе дојди некоја добар играч како Ибра или Фабијано, или ќе падни некој добар бек од небо... :)

Адриано од Севиља ми го прави многу меракот,и да се земе Ван дер Вил од Ајакс ќе имаме ѕверска одбрана...

Амелија ги поминам медицинските прегледи ! http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=8684:2010-06-22-11-27-46&catid=4:2009-12-26-20-24-28&Itemid=6

За ова лето сакам да земеме добар напѓач јас би бил за Ибра ! подобар е !

А за бек Адриано од Севиља и овој Ван дер вил ако имат милан шанси да го земат, јуве и интер се заинтересирани..

-Дида-
В.Д. Вил ---Т.Силва---Неста---Адриано
Амброзини---------------Сидорф----
---------Пирло-----------------
Пато----Ибра-----Роналдињо---​

:pipi:

Сите мисли насочени кон нови напаѓачи : ( ... па што к*р ќе праи Милан со толку напаѓачи ( Бориело , Пато , Хунтелар и ако дојде овој Фабиано ) мајко мила. Колку само ме потсеќа ситуацијава кога луташе милан коа носеа играчи како Хозе Мари и Хави Морено .... исти грешки исти постапки.

Пак ли да го гледам мизерниов среден ред што веќе со години нејќат да го закрпат со некое квалитетно засилување кое ќе добие на динамичност и креативност. Зарем и наредната година ќе ги гледам Сидорф , Пирло , Амброзини , Гатузо , Фламини како водат борба со топката и како ги мрзи гз'от да го мрднат, волку очаен среден ред Милан немал никад а сеа сме на тоа држиште. Малку ли им беше што ги посрамотија во 1/8 финалето од Лигата на Шампионите, два пораза од градскиот ривал еден со 4 - 0 другиот уште по мизерен дамки што ќе останат за цел живот во историјата на Милан.

Па уште ќе читам изјави како Милан ќе се врател на старите патеки, па што сме ние гуски и ќе веруваме во тоа ... Со овие играчи и со нивната трансфер политика среќен би бил тоа ако биде за 3 години. Опрајте го клубот веќе еднаш.

За ова лето сакам да земеме добар напѓач јас би бил за Ибра ! подобар е !

А за бек Адриано од Севиља и овој Ван дер вил ако имат милан шанси да го земат, јуве и интер се заинтересирани..

-Дида-
В.Д. Вил ---Т.Силва---Неста---Адриано
Амброзини---------------Сидорф----
---------Пирло-----------------
Пато----Ибра-----Роналдињо---​

:pipi:

Пеер незнам дали знаеш ама Дида не брани веќе кај нас.......:)

Чекајте одма го склапате тимот .. Па уште не дошол Алегри да го каже своето јас! .. он е тој што ќе одлучи кој ќе игра, кој ќе дојде кој ќе си отиде од Милан :)

Чекајте одма го склапате тимот .. Па уште не дошол Алегри да го каже своето јас! .. он е тој што ќе одлучи кој ќе игра, кој ќе дојде кој ќе си отиде од Милан :)

хаха оуу другарче ако мислиш дека главен збор во трансфер политиката и одбирањето на тимот ќе има Алегри се заебал. :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom