Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Kлучни не ама најдобри да Син пиша дека само бразилци ни биле најдобри што не ќе да е така а клучни играчи ја подразбирам играчи како Малдини..
Дада за титулата од ЛШ во 2007 кој беа најзаслужни???...можеби кака и сидорф се италјанци???..или малдини и инзаги беа најзаслужни???..додуша инзаги ги постигна головите во финалето ама Кака и Сидорф беа во страшна форма и поради нив Милан го достигна врвот.....исто и за скудетото во 2004 сигурно малдини и инзаги не беа најдобри и најзаслужни туку шева и кака беа најдобри во тимот!

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
You forgotted ? :icon_lol: Брат или не пишувај на инглиш,или барем не се обидувај да го направиш Ѓоко Танески да звучи како професор на истиот!
оо ете енглез... Еј педер на 14 изгледа ми е тоа полагањето матура за англиски кажи бројче да те барам ? :raz:

P

PewDiePie

Гостин
оо ете енглез... Еј педер на 14 изгледа ми е тоа полагањето матура за англиски кажи бројче да те барам ? :raz:
Да ти оставам линк од профилче на фејс ќе се договориме ко луѓе :icon_lol:.............а и за цена исто хахахха ;)))

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Дада за титулата од ЛШ во 2007 кој беа најзаслужни???...можеби кака и сидорф се италјанци???..или малдини и инзаги беа најзаслужни???..додуша инзаги ги постигна головите во финалето ама Кака и Сидорф беа во страшна форма и поради нив Милан го достигна врвот.....исто и за скудетото во 2004 сигурно малдини и инзаги не беа најдобри и најзаслужни туку шева и кака беа најдобри во тимот!
Ајт back во Интер најзаслужни ти излгеда слабо имаш гледано утакмици кога има играно Милано и уште тврдиш дека 2 играчи ни дадоа титула,никој не вика дека немавме најдобри играчи од странство ама кај можел некој да го замислел Милан од 2007 надоле без ПИРЛО најдобар плејмејкер во тие времиња Гатузо меѓу најдобрите деструкцивци,Амброзини,Неста,Инзаги...И жити мене немој више вакви постови знаеме дека Милан имал најдобар играч Бразилец во последниве 5 години ако на тоа мислиш,а кажи кога Интер може да се пофали со некој Италијанец кој бил ѕвер на негова позиција..

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Алегри vs Бенитез

мојот глас за Алегри иде :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Не сакам да дојде Бенитез кај комшикиве, ќе ги донесе со него Киргијакос, Лукас Леива, Бенајун, и Инсуа и тек тогаш ќе неможемо да ги победимо :pos:

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ајт back во Интер најзаслужни ти излгеда слабо имаш гледано утакмици кога има играно Милано и уште тврдиш дека 2 играчи ни дадоа титула,никој не вика дека немавме најдобри играчи од странство ама кај можел некој да го замислел Милан од 2007 надоле без ПИРЛО најдобар плејмејкер во тие времиња Гатузо меѓу најдобрите деструкцивци,Амброзини,Неста,Инзаги...И жити мене немој више вакви постови знаеме дека Милан имал најдобар играч Бразилец во последниве 5 години ако на тоа мислиш,а кажи кога Интер може да се пофали со некој Италијанец кој бил ѕвер на негова позиција..
А ти што си засегнат толку околу италијаните во Интер и Милан, дан си италијанец па ти се повредени националните чувства? Мене искрено ме заболе стапот дали играат италијани или не, пошто не сум италијанец, мене битно ми е Интер да ги разара Милан, а тоа од каде потекнува играчкиот кадар ич не ми чуе.

Не сакам да дојде Бенитез кај комшикиве, ќе ги донесе со него Киргијакос, Лукас Леива, Бенајун, и Инсуа и тек тогаш ќе неможемо да ги победимо :pos:
Ахам :), можеби би дошло до ова, ако имаме буџет ко вас, 20 милиони, мање више...

Fak

Член од
30 октомври 2009
Мислења
72
Поени од реакции
1
Добар трансфер за Милан летово е да си го земеме Попов.Одличен бек е и за Абате е измислен.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Лол не кажувај вицови Попов омг него не го земале во поголем клуб одма во Милан ќе оди од Херенвен нема шанса такви недокажани да ги земат..

Денеска победа против Монтреал од 1:4 стрелци Пато,Сидорф,Инзаги и Роналдињо од пенал.Сидорф нема продавање сеа ќе стои ако треба со бастум ќе игра..

Ф

ФорцаМилан

Гостин
За мечов со Монтреал ноу комент си играа курташак Пато,Рони и Сидорф одлични само нека продолжат вака да работат плус со некое засилување ке биде океј тимчето.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
UHH me fati nostalgija za vakvi mecevi,roni,sidorfi pato odlicni,mansini izguen vo svemirot.....lele kako bi ni dosol eden VDV ili Krasic

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Лол не кажувај вицови Попов омг него не го земале во поголем клуб одма во Милан ќе оди од Херенвен нема шанса такви недокажани да ги земат..

Денеска победа против Монтреал од 1:4 стрелци Пато,Сидорф,Инзаги и Роналдињо од пенал.Сидорф нема продавање сеа ќе стои ако треба со бастум ќе игра..

Све све браво за Рони и Пато ама Мансини уште еднаш покажа дека е дрво xD.

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
32571_411867783784_200785748784_4303895_2533243_n.jpg

Ајде другари орасположете се малку
штотуку ја видов на фејсбук сликава и убаво ми дојде
фали само едно кревање на трофеј 2007 ама сликава е составена пред тоа