Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Kлучни не ама најдобри да Син пиша дека само бразилци ни биле најдобри што не ќе да е така а клучни играчи ја подразбирам играчи како Малдини..

Дада за титулата од ЛШ во 2007 кој беа најзаслужни???...можеби кака и сидорф се италјанци???..или малдини и инзаги беа најзаслужни???..додуша инзаги ги постигна головите во финалето ама Кака и Сидорф беа во страшна форма и поради нив Милан го достигна врвот.....исто и за скудетото во 2004 сигурно малдини и инзаги не беа најдобри и најзаслужни туку шева и кака беа најдобри во тимот!

You forgotted ? :icon_lol: Брат или не пишувај на инглиш,или барем не се обидувај да го направиш Ѓоко Танески да звучи како професор на истиот!

оо ете енглез... Еј педер на 14 изгледа ми е тоа полагањето матура за англиски кажи бројче да те барам ? :raz:

оо ете енглез... Еј педер на 14 изгледа ми е тоа полагањето матура за англиски кажи бројче да те барам ? :raz:

Да ти оставам линк од профилче на фејс ќе се договориме ко луѓе :icon_lol:.............а и за цена исто хахахха ;)))

Дада за титулата од ЛШ во 2007 кој беа најзаслужни???...можеби кака и сидорф се италјанци???..или малдини и инзаги беа најзаслужни???..додуша инзаги ги постигна головите во финалето ама Кака и Сидорф беа во страшна форма и поради нив Милан го достигна врвот.....исто и за скудетото во 2004 сигурно малдини и инзаги не беа најдобри и најзаслужни туку шева и кака беа најдобри во тимот!

Ајт back во Интер најзаслужни ти излгеда слабо имаш гледано утакмици кога има играно Милано и уште тврдиш дека 2 играчи ни дадоа титула,никој не вика дека немавме најдобри играчи од странство ама кај можел некој да го замислел Милан од 2007 надоле без ПИРЛО најдобар плејмејкер во тие времиња Гатузо меѓу најдобрите деструкцивци,Амброзини,Неста,Инзаги...И жити мене немој више вакви постови знаеме дека Милан имал најдобар играч Бразилец во последниве 5 години ако на тоа мислиш,а кажи кога Интер може да се пофали со некој Италијанец кој бил ѕвер на негова позиција..

Алегри vs Бенитез

мојот глас за Алегри иде :)

Не сакам да дојде Бенитез кај комшикиве, ќе ги донесе со него Киргијакос, Лукас Леива, Бенајун, и Инсуа и тек тогаш ќе неможемо да ги победимо :pos:

Ајт back во Интер најзаслужни ти излгеда слабо имаш гледано утакмици кога има играно Милано и уште тврдиш дека 2 играчи ни дадоа титула,никој не вика дека немавме најдобри играчи од странство ама кај можел некој да го замислел Милан од 2007 надоле без ПИРЛО најдобар плејмејкер во тие времиња Гатузо меѓу најдобрите деструкцивци,Амброзини,Неста,Инзаги...И жити мене немој више вакви постови знаеме дека Милан имал најдобар играч Бразилец во последниве 5 години ако на тоа мислиш,а кажи кога Интер може да се пофали со некој Италијанец кој бил ѕвер на негова позиција..

А ти што си засегнат толку околу италијаните во Интер и Милан, дан си италијанец па ти се повредени националните чувства? Мене искрено ме заболе стапот дали играат италијани или не, пошто не сум италијанец, мене битно ми е Интер да ги разара Милан, а тоа од каде потекнува играчкиот кадар ич не ми чуе.

Не сакам да дојде Бенитез кај комшикиве, ќе ги донесе со него Киргијакос, Лукас Леива, Бенајун, и Инсуа и тек тогаш ќе неможемо да ги победимо :pos:

Ахам :), можеби би дошло до ова, ако имаме буџет ко вас, 20 милиони, мање више...

Добар трансфер за Милан летово е да си го земеме Попов.Одличен бек е и за Абате е измислен.

Лол не кажувај вицови Попов омг него не го земале во поголем клуб одма во Милан ќе оди од Херенвен нема шанса такви недокажани да ги земат..

Денеска победа против Монтреал од 1:4 стрелци Пато,Сидорф,Инзаги и Роналдињо од пенал.Сидорф нема продавање сеа ќе стои ако треба со бастум ќе игра..

За мечов со Монтреал ноу комент си играа курташак Пато,Рони и Сидорф одлични само нека продолжат вака да работат плус со некое засилување ке биде океј тимчето.

UHH me fati nostalgija za vakvi mecevi,roni,sidorfi pato odlicni,mansini izguen vo svemirot.....lele kako bi ni dosol eden VDV ili Krasic

28523_414235611936_147054831936_4685297_5530231_n.jpg

Лол не кажувај вицови Попов омг него не го земале во поголем клуб одма во Милан ќе оди од Херенвен нема шанса такви недокажани да ги земат..

Денеска победа против Монтреал од 1:4 стрелци Пато,Сидорф,Инзаги и Роналдињо од пенал.Сидорф нема продавање сеа ќе стои ако треба со бастум ќе игра..

Све све браво за Рони и Пато ама Мансини уште еднаш покажа дека е дрво xD.

32571_411867783784_200785748784_4303895_2533243_n.jpg

Ајде другари орасположете се малку
штотуку ја видов на фејсбук сликава и убаво ми дојде
фали само едно кревање на трофеј 2007 ама сликава е составена пред тоа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom