Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.800
Поени од реакции
49.853
се глеа дека е некој стока неартикулирана тој циганот, даде некој дриблинг и нешто ситно и толку, додуша и цела репрезентација толку му покажа али ај....за Мансини е измислен каков и да е.
И Бориело званично останува дома за светсково, а исто очекувам и со Хунтелар да се деси. Тоа што пола екипа не ни игра на Светсково доволно кажува шо тим е ова уствари. Тешко ќе биде и да се продаде некој од овие двајцава дебили што е најлошо, вака ко шо нема да играат.
Варт кога даде гол мафташе со раката како Роналдињо што значи дека сигурно ќе дојде, а Бејл кога даде гол со Челзи направи срце како Пато што значи дека и он е сигурен, Дер Вил беше фаулиран од Адија при што направија муабет краток по што може да се сфатид дека и он е на добар пат........

од цела екипа на Милан, само Пирло и Гатузо ќе играат светско што значи дека ми иде да се самоубијам!!!! :mad:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Варт кога даде гол мафташе со раката како Роналдињо што значи дека сигурно ќе дојде, а Бејл кога даде гол со Челзи направи срце како Пато што значи дека и он е сигурен, Дер Вил беше фаулиран од Адија при што направија муабет краток по што може да се сфатид дека и он е на добар пат.....

од цела екипа на Милан, само Пирло и Гатузо ќе играат светско што значи дека ми иде да се самоубијам!!!! :mad:

Хахаха што убоо вака звучи, Ван Дер Варт и Бејл сигурни, Ван дер Вил на добар пат ...... :/

И мене ми иде да се самоубијам веруј, уште кога ќе видим дека Клеберсон, Графите, Јакинта и Каморанези ќе идат на светско ми се иде у она шумана у Јапонија што им е омилено место на жутите за самоубиства :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.800
Поени од реакции
49.853
Хахаха што убоо вака звучи, Ван Дер Варт и Бејл сигурни, Ван дер Вил на добар пат ...... :/

И мене ми иде да се самоубијам веруј, уште кога ќе видим дека Клеберсон, Графите, Јакинта и Каморанези ќе идат на светско ми се иде у она шумана у Јапонија што им е омилено место на жутите за самоубиства :)
Клеберсони, Графитиња, Јакинти и Каморанезиња секгоаш постоеле, ама едно време во Миланело само Каладзе тренираше за време на Светско/Европско.

Пола екипа ни беа капитени, другата половина беа непроценливи за репрезентациите. Не можам да објаснам каков склет ме фаќа кога ќе ми текне на ова и што Милан стана уствари.

Уште па на вести прееска глеам Морати 100 милиона става на располагање на новиот тренер( еве нека лажат нека се и 50...ма 10 нека се пизда му матерна), а ова идиотов мисли со 25 да истера.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
@Пејо немој бе така, не губи надеж и Замброта е стандарден на десната бековска :) :) :)

Ф

Фил Ајви

Гостин

пејо ја заборави на дим6ета љубовта :pos2:

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Клеберсони, Графитиња, Јакинти и Каморанезиња секгоаш постоеле, ама едно време во Миланело само Каладзе тренираше за време на Светско/Европско.

Пола екипа ни беа капитени, другата половина беа непроценливи за репрезентациите. Не можам да објаснам каков склет ме фаќа кога ќе ми текне на ова и што Милан стана уствари.

Уште па на вести прееска глеам Морати 100 милиона става на располагање на новиот тренер( еве нека лажат нека се и 50...ма 10 нека се пизда му матерна), а ова идиотов мисли со 25 да истера.
Нека се 100 што тие без Мурињо изгубени се а бдв Интер испратил прва понуда до РАфа Бенитез.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Канаваро дефинитивно оди во Дубаи,ухххх не сте свесни како ми олесна...таа е најдобрата вест денес,а ако Јакинта и Кваљарела се подобри од Бориело тогаш и јас сум подобар од Пато

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.193
Поени од реакции
13.047
Нека се 100 што тие без Мурињо изгубени се а бдв Интер испратил прва понуда до РАфа Бенитез.
Немој жити се,ке се расплачам уште сеа за ИНТЕР (Европскиот и Итаљански Шампион во моментов!!!).И ние навивачите на ИНТЕР сме премногу загрижени.:pos2:Ке видиш низ сезонава што следи кои ке бидат изгубени (према моменталниве најави за трансфери низ медиумиве).Без лутење :smir:
Спортски поздрав

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Другар ако сме изгубени без Мурињо како освојувавме скудета пред него???..или да немавме конкуренција!...а сега имаме конкуренција???..или можеби вие со јепез како засилување или јувентус со дел нери како тренер ќе ''загризите'' силно за скудетото:pos:...не ве омалажувам туку друг пат со вакви коментари пред да пишиш размислувај малце...Интер ионака има најсилен и најквалитетен тим во Италија па и + засилувањата што ќе пристигнат скудетото ќе биди само формалност!..спортски поздрав

Член од
30 јуни 2008
Мислења
493
Поени од реакции
13
Другар ако сме изгубени без Мурињо како освојувавме скудета пред него???..или да немавме конкуренција!...а сега имаме конкуренција???..или можеби вие со јепез како засилување или јувентус со дел нери како тренер ќе ''загризите'' силно за скудетото:pos:...не ве омалажувам туку друг пат со вакви коментари пред да пишиш размислувај малце...Интер ионака има најсилен и најквалитетен тим во Италија па и + засилувањата што ќе пристигнат скудетото ќе биди само формалност!..спортски поздрав
Најсилен тим у Италија да, ама у тие први 11 нема ни еден италијанец...

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Немој жити се,ке се расплачам уште сеа за ИНТЕР (Европскиот и Итаљански Шампион во моментов!!!).И ние навивачите на ИНТЕР сме премногу загрижени.:pos2:Ке видиш низ сезонава што следи кои ке бидат изгубени (према моменталниве најави за трансфери низ медиумиве).Без лутење :smir:
Спортски поздрав

Што тресиш бе освојувавте пред 60 години од ерата на дедо ми,чек да се отвори транфер периодот па дојди на муабет да праеме..

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
@Neroazuro
Ние и со Јепез како заслулување пак ќе даваме отпор во скудетото, а вие со „најквалитетниот“ тим во италија (без еден италјанец) може да се посерете. Зашо оваа година малку и фалеше на Рома а и ние да ги избегневме повредите на Пато и на Неста (или барем едниот) ќе ви дававме поголем отпор и можеби ќе освоевме. И да овдека ќе прајме каков сакаме муабет, а ако дојдев во твојот фан клуб тогаш да се караш и да тогаш треба да размислам малце шо ќе пишам.
Спортски Поздрав :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom