Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

Фил Ајви

Гостин
Еве и ја еден... и плус Роналдињо ќе им го дадемо :icon_lol:
ај па и ти претера не го купуваме Чак Норис :)

Прашање на време беше кога ќе пишат ова за Џеко. :(
Ништо сега барем нека се ориентира келавицата кон некој помлад само да не купиме некој "проверен" стар коњ колку само да се закрпиме. Бек пред се, напаѓач немора по секоја цена особено сега кога Хунтелар ќе настапи на сцена и ќе покаже дека е звер. :tv:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
ај па и ти претера не го купуваме Чак Норис :)

Прашање на време беше кога ќе пишат ова за Џеко. :(
Ништо сега барем нека се ориентира келавицата кон некој помлад само да не купиме некој "проверен" стар коњ колку само да се закрпиме. Бек пред се, напаѓач немора по секоја цена особено сега кога Хунтелар ќе настапи на сцена и ќе покаже дека е звер. :tv:
Да што ќе ни е енапаѓач... ќе дојде утакмица како онаа со манчетер (не претцизирам која сам одбери си) и ќе ми дојде да му извршам крвав терористички чин!

Ф

Фил Ајви

Гостин
Абе остај тоа, ќе видиш ќе се позвери Хунтелар, само да има бек што ќе го гаѓа тачно во глава и ќе испраќа употребливи топки, а не ко Абате и Одо да ги гаѓа корнер знаменцата. :tv:

Приметив во неколку наврати Абате имаше можност за нафрлување ама не го направи тоа врати позади зашто знае каков ќе биде епилогот од сето тоа. :pos2:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.801
Поени од реакции
49.877
^Или кажано му е да враќа назад. Додека играше Бекам враќаше за Бекам да го прати центар-шутот, а сега нафрла повеќе последниве кола одкако го нема Бекам.

Тој да научи да трча лево и десно, и да има еден обичен, основен дриблинг од најпростите, може да биде звер. Ама кога ќе тргнеш со главата во џеб и само напред пичиш ко по шина, јасно е дека нема да направиш ништо корисно.
Како и да е, мислам дека си го истроши џокерот за да стане човек и да биде стандарден провотимец, единствен спас му е Милан да не купи никого летово на негова позиција а тоа е тешко веројатно.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Абе Џеко е купен веќе,како може да бараат 40 кога е слободен за 25.
Кога ќе прочитам некои вакви зеленила на гоал ми иде серка. :tapp:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Абе Џеко е купен веќе,како може да бараат 40 кога е слободен за 25.
Кога ќе прочитам некои вакви зеленила на гоал ми иде серка. :tapp:
25 фунтички или у прево 40 еврејки :)

P

PewDiePie

Гостин
:pos2: оууу јеа хир ви гоу аген! Еден гол даде Хунти му се потрефи,не викам дека не беше прекрасен гол алал вера за тоа АМА,ни тој ни Бориело не се за во Милан.-и точка! Јас уште сакам да се кладам со кој е расположен за Џеко,дека од наредното лето тоест после светското ќе биде играч на Милан.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Како и да е, мислам дека си го истроши џокерот за да стане човек и да биде стандарден провотимец, единствен спас му е Милан да не купи никого летово на негова позиција а тоа е тешко веројатно.
Кој бе..... Милан? НЕ викај 2 пати (рофл)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
ај па и ти претера не го купуваме Чак Норис
Па не го купуемо Чак бе, купуемо нешто подобро и помладо... не ни требаат стари борци, ова е играч баш како што ни треба... а не сте запнале по Џеко =\
АМА,ни тој ни Бориело не се за во Милан.-и точка!
точката некако многу коцкаста (x

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
:pos2: оууу јеа хир ви гоу аген! Еден гол даде Хунти му се потрефи,не викам дека не беше прекрасен гол алал вера за тоа АМА,ни тој ни Бориело не се за во Милан.-и точка! Јас уште сакам да се кладам со кој е расположен за Џеко,дека од наредното лето тоест после светското ќе биде играч на Милан.

без пари што сакаш за 15 милиони да се кине од голови,ако беше многу добар Реал не ни го даваше..

P

PewDiePie

Гостин
Па не го купуемо Чак бе, купуемо нешто подобро и помладо... не ни требаат стари борци, ова е играч баш како што ни треба... а не сте запнале по Џеко =\

точката некако многу коцкаста (x
без пари што сакаш за 15 милиони да се кине од голови,ако беше многу добар Реал не ни го даваше..
Фонд 7-ца брат затоа! :icon_lol:

Не реков јас дека очекувам да се искине од голови давање.туку дека не е за во Милан,и што за 15мил бе? За тие пари асален лев бек ќе имавме ако требаше Пипо на 37 ќе се мачеше да игра али тоа е уште еднаш се докажа нашата ПРЕКРАСНА трнсфер политика. :back:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
25 фунтички или у прево 40 еврејки :)
Или јас не сваќам некоја шала или ти одамна не си видел курсна листа :)

Вештачки ја доближија фунтата до еврото..... да не објаснивам политики (рофл)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom