P
PewDiePie
Гостин
И што као у Баерн ќе иде а? :pos2:Боби[Мкд];3453703 напиша:
И што као у Баерн ќе иде а? :pos2:Боби[Мкд];3453703 напиша:
Еве и ја еден... и плус Роналдињо ќе им го дадемоАу бе, бубрег еден би дал да дојде детево у Милан
ај па и ти претера не го купуваме Чак НорисЕве и ја еден... и плус Роналдињо ќе им го дадемо
Да што ќе ни е енапаѓач... ќе дојде утакмица како онаа со манчетер (не претцизирам која сам одбери си) и ќе ми дојде да му извршам крвав терористички чин!ај па и ти претера не го купуваме Чак Норис
Прашање на време беше кога ќе пишат ова за Џеко.
Ништо сега барем нека се ориентира келавицата кон некој помлад само да не купиме некој "проверен" стар коњ колку само да се закрпиме. Бек пред се, напаѓач немора по секоја цена особено сега кога Хунтелар ќе настапи на сцена и ќе покаже дека е звер. :tv:
25 фунтички или у прево 40 еврејкиАбе Џеко е купен веќе,како може да бараат 40 кога е слободен за 25.
Кога ќе прочитам некои вакви зеленила на гоал ми иде серка.
Кој бе..... Милан? НЕ викај 2 пати (рофл)Како и да е, мислам дека си го истроши џокерот за да стане човек и да биде стандарден провотимец, единствен спас му е Милан да не купи никого летово на негова позиција а тоа е тешко веројатно.
Па не го купуемо Чак бе, купуемо нешто подобро и помладо... не ни требаат стари борци, ова е играч баш како што ни треба... а не сте запнале по Џеко =\ај па и ти претера не го купуваме Чак Норис
точката некако многу коцкаста (xАМА,ни тој ни Бориело не се за во Милан.-и точка!
:pos2: оууу јеа хир ви гоу аген! Еден гол даде Хунти му се потрефи,не викам дека не беше прекрасен гол алал вера за тоа АМА,ни тој ни Бориело не се за во Милан.-и точка! Јас уште сакам да се кладам со кој е расположен за Џеко,дека од наредното лето тоест после светското ќе биде играч на Милан.
Па не го купуемо Чак бе, купуемо нешто подобро и помладо... не ни требаат стари борци, ова е играч баш како што ни треба... а не сте запнале по Џеко =\
точката некако многу коцкаста (x
Фонд 7-ца брат затоа!без пари што сакаш за 15 милиони да се кине од голови,ако беше многу добар Реал не ни го даваше..
Озб бе? Па германија нели ради со еври :tv:25 фунтички или у прево 40 еврејки
Или јас не сваќам некоја шала или ти одамна не си видел курсна листа25 фунтички или у прево 40 еврејки