Не се надевај дека Рома ке тепа:wink:,знам дека Тоти им се враќа али ние таму неколку години по ред си ги пегламе така да ништо од кикс на ИнтерПосле ние сме биле опстимисти..Ако победи Рома наредно а шансите се негде 60 % да речеме и Милан ако тепа со Лацио двете екипи ке се на -1 па види сеа ваша наша..
--------------Inzaghi
---Mancini----Seedorf-----Abate
--------Ambrosini---Gatuzo
Zambrotta---Favalli---Silva---Antonini
--------------Abbiatti
господ на помош е работава...
Ако направи нешто Сидорф, арно, ако не ...:kesa::kesa::kesa:--------------Inzaghi
--------------Abbiatti
Дида,Абиати,Рома,Каладзе,Замброта,Јанкуловски,Фавали,Бонера,Одо,Гатузо,
фламини,Абате,Пирло,Бореиело,Мансини се играчите кој што уште вечерва треба да ја напуштата планетата земја и да отидат на Марс џабе трошат воздух да им ебам мамата нив ::
Како да не плукаме на Абиати ко не може да ја шутне топката повеќе од 20 метри, Фламини од 3-4 шутеви од дваесетина метри сите 10 метри над гол завршија, а Бориело нема што да се пишува не знаеше кај тера.браво бе сите глеам критикувате оти кога тепавме кога даваше Бориело голови со полумакази сите ау Бориело најак и се..кога на предходната утакмица Фламини спаси неколку чисти гола и трчаше на секаде напред назад викавте браво а сеа плукате..Абиати предходните утакмици кога спаси 3 гола чисти па викавте браво а сеа плукате ебате фановите.
Ремонт треба луѓе, најпаметно е можеби да дојдат некои арапи полни со пари за да се врати тимот инаку од Галиани и Берлу пари нема више давање за фудбалски звездиКако да не плукаме на Абиати ко не може да ја шутне топката повеќе од 20 метри, Фламини од 3-4 шутеви од дваесетина метри сите 10 метри над гол завршија, а Бориело нема што да се пишува не знаеше кај тера.
--------------Inzaghi
--------------Abbiatti
Toа немора да го докажува во случајов ќе стаеме лезбејка xD.Да ви кажам право Лацио и не ме плаши многу, тешка пациентала се и со младинци ќе ги тепаме. Еве шанса и повеќе простор за Мансини да покажа дека не за к*р го зимавме од циганиве, а и Лео ако не го пушти Адија стварно е педер.