Ф
Фил Ајви
Гостин
Е сега веќе нејќам да освоиме скудето, дури сакам трети да завршиме, па тогаш ако не реагираат морониве нек си ебат мајката.
Абиати, Фламини, Инзаги... :lol:
Абиати, Фламини, Инзаги... :lol:
Реков јас прашање на време е. Сега следен натпревар без Пирло и Роналдињо, епа многу убо ни ја нареде Морганти. Е во вакви моменти колку сакам да бев некој мафијаш како од филм и да му ја киднапирам ќерката на ова копилето и да му ја ебавам во газот дури не ми умри на кур.Шо напрај бе овај Морганти ПИЧКА! Секоја можна одлука во корист на Парма, не дека некоја грешка напрај ама со вакво тенденциозно судење прашање на време е.
Џабе е брат и второ место и све...и лани завршивме на делба на 2ро место и немаше засилувања, и сезоната пред тоа беше лоша и немаше засилувања...така ќе биде и оваа :uvo:Бољи да не освојат Скудето,пак нема да земат ништо вакаа 2ро место е премија ако го гледаме составот.
12 играчи наброи... тоа е цел фудбалски тим со резерва...:pos2:Дида,Абиати,Рома,Каладзе,Замброта,Јанкуловски,Фавали,Бонера,Одо,Гатузо,
фламини,Абате,Пирло,Бореиело,Мансини се играчите кој што уште вечерва треба да ја напуштата планетата земја и да отидат на Марс џабе трошат воздух да им ебам мамата нив ::
Нека идат нека се сликаат сега...имаа шанса и за прво место и ја усраа, имаа шанса и за титула и ја усраа...Може чао чао да кажат сега на скудетото
Е во вакви моменти колку сакам да бев некој мафијаш како од филм и да му ја киднапирам ќерката на ова копилето и да му ја ебавам во газот дури не ми умри на кур.
Море тури си ку*от на цела нервоза уште ти ми фалиш !12 играчи наброи... тоа е цел фудбалски тим со резерва...:pos2:
Какво олеснување е ова... тешко милан да му парира на Интер во борба за титулата во Сериа А,иако Интер ке игра и ЛШ...
ретко пишувам во туѓи фан клубови али...
молете се во следен трансвер период да купат некој салам играч... со пензионерчињава не ви иде... поздрав (ае,копиљот балотели ќе дое,али ке ви треба уште некој)
Што збориш бее,па дај да играме со Ливорно наивен ко треба све да се тепа све ќе се тепа тоа е екипа нее падерчињата курот играат ко ништо да не е во прашање ауау тотално ме разочараа и ова беше пооследна утакмица за мене што ке ја гледам..:nerv:SASUKE;3424467[B напиша:]Што се нервирате толку бе? Парма не е ни малце наивен противник,[/B]а бога ми и со нашава игра и со играчкиот кадар со кои располагаме заслужено ни го чукнаа.
Искрено сега ми е се исто дали втори или трети ќе бидеме и онака во Л.Ш. ќе играме другата сезона,само сакам да видат Г и Б дека со Фавали,Одо,Замброта,Бориело......не се зема титула!!! Браво за Лео за чудата што ги правеше до сега!!
Што збориш бее,па дај да играме со Ливорно наивен ко треба све да се тепа све ќе се тепа тоа е екипа нее падерчињата курот играат ко ништо да не е во прашање ауау тотално ме разочараа и ова беше пооследна утакмица за мене што ке ја гледам..:nerv:
Што бе догледање цел живот сум за Милан ама како оваа сезона што искршив мебел чаши и остали ствари никоја еден збор само СРАМОТА..Догледање немора да го гледаш веќе МИЛАН
го удри без топкаА зошто црвен на Пирло ? Заслужи или .. ?
Сам си рече дека нема да гледаш :smir: Разбирам дека во нервоза кажуваш деШто бе догледање цел живот сум за Милан ама како оваа сезона што искршив мебел чаши и остали ствари никоја еден збор само СРАМОТА..
Види,јас кажав и пред натпреварот со Наполи а и пред овој натпревар,дека ќе бидам задоволен со победи од по 1-0 ништо више.Што збориш бее,па дај да играме со Ливорно наивен ко треба све да се тепа све ќе се тепа тоа е екипа нее падерчињата курот играат ко ништо да не е во прашање ауау тотално ме разочараа и ова беше пооследна утакмица за мене што ке ја гледам..:nerv: