Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
За жал толку можеме Пато повреден,Рони слабо нешто формата Пипо почна да дрбла aj мил лол:vozbud:ама е тежок зичераш со 0-1 крајно задоволен сум само да сме во чекор со Шитеттерс-шинтер.

Брат како бе Рони во слаба форма?:nenene: Во грешка си игра топ се труди за тимот гине да зима бодови моментално го ставам во топ 5 во јака форма играчи.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Брат како бе Рони во слаба форма?:nenene: Во грешка си игра топ се труди за тимот гине да зима бодови моментално го ставам во топ 5 во јака форма играчи.
Па види сеа вака гледај како играше со Реал,Јуве и тие утакмици а види сеа како игра:smir:.

Пс. Не мислам да провоцирам Шинтер мерда!

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30

Мало драпање на сметка ...... :pos2:

:salut: Forza Milan

P

PewDiePie

Гостин

Мало драпање на сметка ...... :pos2:

:salut: Forza Milan
Му стои дресов нек си ибе векот :icon_lol:
Денес сум среќен и со победа од 0-1 у 105-та мин во продолжение :tv: само да се одржи чекор со шиттер.

Milan4o

Ehehe
Член од
9 јануари 2008
Мислења
164
Поени од реакции
1
Ќе биде жустро денеска.Парма ич не се лоша екипа ама ние без Пато многу слаба реализација.Хунт и Бориело многу се спори и неспретни ама имаа инстинкт за гол едино Инзаги може да дрибне некого(многу ми е смешно ова ама таке е)...Така да реална прогноза е дека ќе биде тешко да победиме!
Forza Milan !

П.С. Донирајте! http://www.e-castig.com/index.php?r=K1kkc :pipi:

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Му стои дресов нек си ибе векот :icon_lol:
Денес сум среќен и со победа од 0-1 у 105-та мин во продолжение :tv: само да се одржи чекор со шиттер.

Broo, ова ние историска шанса, Шнајдер и Милито нема да играат денес и со Рома :vozbud:

И Леонадро нека не глуми лудило :nesum: 4-3-3 со Мансини не ја бива
- 4-3-1-2 мислам дека ке биде паметен потек :toe:

Замброта -- Бонера -- Т.Силва -- Антонини
Фламени -- Пирло -- Гарузо
Сидорф
Инзаги -- Роналдињо

А кога ке има измена Хунтелар - Сидорф
- Роналдињо ке се врати на местото Сидорф и напајачи ке си бидат Инзаги & Хунтелар :jaj:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.815
Поени од реакции
49.988
Silvio Berluscon
“Balotelli has a very friendly face, a Rossoneri face,”
.

:icon_lol:

Исто ко со Наполи вечер, Роналдињо, Мансини, Пипо.
Со таа разлика што доколку ова не упали порано интеревенирање со Хунтелар или Бориело...преку сила во 65 минута да влезат.

P

PewDiePie

Гостин
Broo, ова ние историска шанса, Шнајдер и Милито нема да играат денес и со Рома :vozbud:
Абе брат и минатата ни беше историска можност па ја прокоцкавме :jaj: Али да почекаме и да видиме што ќе се случи јас мислам дека Хунтелар ќе шибе некој гол,тој ги има овие тиња утакмици што еден гол решава победник.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Мислам дека шансава со Балотели не смееме да ја пропуштиме. Отворено ни дава до знаење дека сака во Милан,Берлускони ја подотвора вратата,а Галијани мора да го донесе! Има многу потенцијал во него...Сеа јес да не се понаша као што треба,ама мислам дека ако толку сака и има желба да игра во Милан-ќе загризе и ќе направи се за да биде што подобар во неговиот омилен клуб. :) Атмосферата и тимскиот дух кај нас верувам дека ќе си го направат своето и ќе го сменат малце,а доволно. :)

Имаше добра изјава пред некој ден: Наредниве утакмици до крај на првенството за Милан се као финалиња! Секоја посебно! Мислам дека Пипо изјави...
Буквално така треба да се изигра! Да се дае се од себе и да им се земе титулата на комшииве од пред нос!

Член од
20 ноември 2008
Мислења
486
Поени од реакции
39
Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ае другарчиња со среќа вечерва типувам победа на Милан гол-два разлика ако гледам реално зошто Парма не се многу лесен тим а ако одам навивачки тогаш 0-4 и ќе бидам задоволен. А за Балотели одвај чекам да дојт денот кога ке заиграт за Милан добар играч има снага, добар шут стабилност а баш таков играч му треба на Милан (снажен црнец да гине на терен а не како Хунти троа да го потурнет и ојде у неповрат). Ќе дојде, ќе дојде и тоа за брзо време ќе дојде во Милан.

На Милан му требаат млади и снажни играчи односно црнци дека повеќето црнци се снажни, високи и стабилни. Бар ја така мислам..

Donald Sikert

Jane Vitington
Член од
28 ноември 2008
Мислења
8.283
Поени од реакции
5.614

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Официјална формација:

MILAN: Abbiati; Zambrotta, Thiago Silva, Favalli, Antonini; Gattuso, Pirlo, Flamini; Seedorf, Ronaldinho; Borriello

Абиати
Замброта-Силва-Фавали-Антонини
Гатузо-Пирло-Фламини
Сидорф-----------Роналдињо
Бориело

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Ај пак многу дефанзивно што знам Лео мрднат е на Карло ми наликува со формации со овие босиве екипи,пушта два шпица не се пичи !
Ајт со среќа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom