Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Инзаги планира да се откажува или не ? :D

P

PewDiePie

Гостин
Добро бе мајку му, без паре е, и да игра и да не игра нема некој зијан од него.

33 године има, уште 1-2 сезони може солидно да изигра. :wink:
И после ставање дрес од шиттер не влијаело лошо на здравјето :pos2:
Не,само едно кажете ми дали има ЕУ пасош да знам дали да го пцујам уште не дојден. :tv:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Не се откажуе толку лесно, прво да се зацементира како најдобар стрелец во европски купови. :tv:

Видовме како дрибла, уште да видиме натпревар во кој нема да е во офсајд па може слободно да замине во легендите.

ПС Се зачудив од кај мои два поста излетаа ама SASUKE бил. :pos:

P

PewDiePie

Гостин
Зошто? Има у него уште добри 2-3 сезони....башка слушнав ќе му се продолжел договорот на Фавали што значи имаме ново дуо во одбраната Јепес-Фавали :vozbud:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.322
Шо ви е со аватариве бе Копиранти :tv:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.322
Кој копиранти?Побрз сум баче :back:
Едит:Увидов колку е геј моментот кога се најде мојот пост врз постот на Саjтлер :kesa:

Па па доле твојот. Среќа ја поради кладба го носим нигеров, ќе беше ептен ГЕЈ :pos:

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Незнам како можи да е некој изненаден од ангажирањето на Јепес. Практично традиција на Милан е во одбраната алтернатива да се искусни, бесплатни играчи шо немат проблем со то шо се последна опција. Панкаро, Фавали беа такви, а традицијата ете ја продолжува Јепес, јас очекував Ферари или Панучи (овој лани мислев сега е веќе и за Милан престар).

Плус не разбирам јас колку послаб ќе биди следната сезона од тековната, со оглед на то шо игра првотимски фудбал моментално. Значи во доволно добра форма е за да биди замена во најлош случај.

Не можам да сфатам како очекувате млад перспективен играч да биди последна опција и да греј клупа. Ако се прај муабет за инвестиција во првотимец тогаш веќе е друг муабет.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Пак мувла транфери а?
Не гледам некоја корист од Јепес, која е таа глупа логика со носењево на старци не разбирам ама ајде нека им е со здравје на Г и Б.

Подобро е да се прекомандуваат неколку деца од примавера во прв тим.

Кога ке размислам дека можно е да фрлиме околу 40мил за Џеко, ми се вртеше вчера у памет дека со таа пара може да се земе Торес. Ливерпул се во мизерна финансиска состојба, во играчка уште повеќе, веројатно нема да се пласираат во ЛШ за следната година, го земаа за 25м ние да им шушнеме едно 40м и нека си свиркаат со Нгог :)

Звучи ко Pulp Fiction а? Тарантино човече.... :)

Член од
5 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
6
Пер па коа ке размислиш бољи овој него Фавали да го глеаме уште една сезона.

Па според ова што го прикажува на видео клипов богами има голема разлика од Фавали , овој Марио Јепес дури има и прекар „Супер Марио “ , а гледајќи го клипов тој прекар и го оправдува затоа што како што може да се види тој игра на сите позиции , столб во одбраната , како напаѓач постигнува ефектни голови , па дури и во улога на голман , а пред се е корпулентен и се покажува како голем борец за топката .

Само незнам колку сеуште го прикажува на терен ова од видео клипов , погледнете :

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
шо пара јепес?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.804
Поени од реакции
49.909
^ич.

гледајте го клпипот од Росонеро горе, ова и јас го гледав од него порано, стварно беше импресивен, мислев ќе фати некој појак клуб после ПСЖ ама он у Киево отиде.
Како и да е, и таму е лидер и гол ни даде башка на минатава :vozbud:, мислам, ко на без пари и за последна опција нема зијан од него, мене ме плаши највеќе што во Милан фаќаат голема минутажа тие што на почеток на сезона ce планирани за “недај боже’’. Така да очекувам да скисне на терен овој. :)

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Кога го земавме Фавали стававте вака клипови? Ептен се попаливте по Марио бе ! .. . Штета што ќе биде најпцуен кога ќе игра и кога ќе изгубиме,осеќам. .. .:pos:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Milan - Napoli 3-0...Ne znam ali imam nekoe takvo pretcuvstvo...Mora da tepame vo nedela...

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Има ли некој од миланезиве тука што ке се нафати да го одржува веб сајтот на АЦМ што планираат да го направат дечкиве од групата на ФБ?
Нека се пријават доброволци кај мене ке ви дадам мсн од главниот за да се договорите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom