Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
6
Стајте клипче кај што коментира тој нашиот коментатор :vozbud:

Видете го само легендава на Милан , Тициано Крудели , едноставно овој човек знае да ти пробуди емоции и секогаш кога го гледам се ежам .

#

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Немам навика да честитам победи по фан клубовите, ама бидејќи Милан ми донесе "некое денарче" од спортска на многу среќен начин, ќе ви честитам... Нека ви е честита победата и до крај да биде неизвесно со комшиите ваши, па кој ќе биде поумешен нека ја освои титулата :wink:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Вие браќа сте :pos2:,уфф колку е гадно кај вас,сигурно дома и тепање паѓа.
Тепање паѓа на фиорентина-јувентус непа на Милан-Јуве тогаш цела недела има тепање од понеделникот многу е жестоко уше да се боревме за титула :)

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Уфф ајмо момци честито 3 бода ! Вака од играта ич не сум задоволен прво полувреме катастрофа,Пирло бре мајката коа ќе се разбуди овој човек треба малце да седне на клупа Зедорф нигата да игра пред него една две утакмици циганов со голот си обезбеди старт со Наполи и мора да се деси тоа,понатака Гатузо му отиде времето не смее веќе да помисли Лео да го игра прва постава пред Фламини.Одо денеска се запрепастив два центаршута како Маикон да го гледав сум се чудел како беше можно тоа :) И да штета за Бексот денеска изгина и се повреди пред Светско многу лошо.Ај сеа како што се палеа овие комшииве што го дрвеа цело време заладило камен било олимпијада било,ќе им кажам дека пролет доаѓа во Милано и нека бидат поопуштени пошто од наредно коло ќе им биде +2.
:tv:

P

PewDiePie

Гостин
Вие браќа сте :pos2:,уфф колку е гадно кај вас,сигурно дома и тепање паѓа.
Кој дали се браќа ?
Тепање паѓа на фиорентина-јувентус непа на Милан-Јуве тогаш цела недела има тепање од понеделникот многу е жестоко уше да се боревме за титула :)
Дај бе за приватен живот разврзете ја на друго место :icon_lol:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
За тебе и тенк прашував,сеа ми одговори брат ти каква е борбата меѓу вас:pos2:
не бе не сум со волково брат бе лошо свати.Ја ви кажував дека братми е за милан не волково хахаха го цитирав само дека мн се радувал да види брат ми као се радува

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom