- Член од
- 5 февруари 2010
- Мислења
- 63
- Поени од реакции
- 6
Стајте клипче кај што коментира тој нашиот коментатор![]()
Видете го само легендава на Милан , Тициано Крудели , едноставно овој човек знае да ти пробуди емоции и секогаш кога го гледам се ежам .
#
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стајте клипче кај што коментира тој нашиот коментатор![]()
Срце го мавна хахахах xDDDСтајте клипче кај што коментира тој нашиот коментатор![]()
Срце го мавна хахахах xDDD
.да видевте брат ми као се израдува цела зграда го слуша ко улаф се дереСлаб е за мене овој :tv:

Кој бе,ако не умре човеков коментирајки утакмица на Милан еве на :tv:
Вие браќа сте :pos2:,уфф колку е гадно кај вас,сигурно дома и тепање паѓа.да видевте брат ми као се израдува цела зграда го слуша ко улаф се дере![]()
Вие браќа сте :pos2:,уфф колку е гадно кај вас,сигурно дома и тепање паѓа.
Тепање паѓа на фиорентина-јувентус непа на Милан-Јуве тогаш цела недела има тепање од понеделникот многу е жестоко уше да се боревме за титулаВие браќа сте :pos2:,уфф колку е гадно кај вас,сигурно дома и тепање паѓа.

И да штета за Бексот денеска изгина и се повреди пред Светско многу лошо.Ај сеа како што се палеа овие комшииве што го дрвеа цело време заладило камен било олимпијада било,ќе им кажам дека пролет доаѓа во Милано и нека бидат поопуштени пошто од наредно коло ќе им биде +2.
За тебе и тенк прашував,сеа ми одговори брат ти каква е борбата меѓу вас:pos2:Кој дали се браќа ?
Вие браќа сте :pos2:,уфф колку е гадно кај вас,сигурно дома и тепање паѓа.
Кој дали се браќа ?
Дај бе за приватен живот разврзете ја на друго местоТепање паѓа на фиорентина-јувентус непа на Милан-Јуве тогаш цела недела има тепање од понеделникот многу е жестоко уше да се боревме за титула![]()
не бе не сум со волково брат бе лошо свати.Ја ви кажував дека братми е за милан не волково хахаха го цитирав само дека мн се радувал да види брат ми као се радуваЗа тебе и тенк прашував,сеа ми одговори брат ти каква е борбата меѓу вас:pos2: