Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.765
Поени од реакции
6.555
Ова е слично на тоа кога ќе изгубеше Милан, и ако некој навивач од Јунајтед маваше провокации, и миланезите се фаќаа за натпреварите од ЛШ така да не сте ни малку различни од од навивачите на Интер:toe:
:zver: Во право си ама за кого како:toe:

Член од
12 јануари 2008
Мислења
468
Поени од реакции
68
Не може секој да биде Мунтари.:) Имаш 3 меча суспензија.Дочекуваш да влезеш,праиш глупост,заебуваш утакмица и си излагаш да одмориш уште 2 утакмици!
А и браво за Маскара...Треба да имаш топки за да шутнеш онака и тоа битен пенал.Стварно храбро.
Реков дека Скудетото се добива кога се победуваат малите екипи.Сеа останува Милан да си ја заврши својата работа.Комшиве ќе се сопкаат пак! :)
штета што ќе паузира сега ради црвениот:) многу може да им помогне на Интер затоа што е екстра квалитетен играч од типот на Есиен,Маскерано:tv:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ова е слично на тоа кога ќе изгубеше Милан, и ако некој навивач од Јунајтед маваше провокации, и миланезите се фаќаа за натпреварите од ЛШ така да не сте ни малку различни од од навивачите на Интер:toe:
Сите ама буквално сите навивачи се вадат со ова...
Него има инфо за тоа дали Пато ке игра?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Ах тие Киево мамата, од кој дојда у прва лига на времето со Дел Нери кој беа сензација, редовно се проблематични за големиве екипи, многу ми е страв од екипава, у ситуацијава поубоо со Јуве да игравмо или со Наполи него ли со овие....

Но мора да се стегнемо и да им го расплачемо мамичето, на -1 ако дојдемо има да им гори на Интер , за кого ќе навивам како за Милан исто у Вторник.

Наредна недела очекувам да смо на врвот, Интер не тепа кај Палермо па што сака нека биде, не после еден исцрпувачки меч со Челзи.

Ова е периодот у кој Интер е и официјално у криза, и мора да се искористи по секоја цена, ја имав дигнато руке од титула ама ова греотицеве ми вратија надеж.

Плус мислим дека имамо далеку полесен распоред од нив.... :pipi:

Член од
18 јули 2008
Мислења
636
Поени од реакции
122
Киево немаат добар исход со Милан последните 6 години, последен пат 28/03/2004 кога играа 2 - 2, така да ваљда ќе се продужи со истата традиција :)

P

PewDiePie

Гостин
Како фино се испостраа ШИТТЕР :back: Само криво ми е што Челзи ќе ги скине ко ду*де не скинато во Вторник,па ќе мораат да се уозбилат од кога ќе испаднат.....за купот се разбира :icon_lol:
Милан тепа во Недела,не ми е гајле дали со Каладзе у тим и со Фламини како десно крило едноставно МОРА ДА СЕ ПОБЕДИ. :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Во Недела да започне Замброта во одбраната со Т.Силва,Каладзе и Јанкуловски би сакал напад подобро да игра еден од Хунтелар и од Бориело двајцата некако не се снаоѓаат..ако не оди подобро да влезе од клупата.Зад нив Роналдињо и Бекам во средина Амброзини,Фламини и Пирло.Може за местото на Бекам и Сидорф да влезе но тешко Лео од кога е тренер ретко ќе заигра Сидорф прва постава.

едит последните напревари со Киефо

25/10/2009 Chievo - Milan 1-2
11/04/2009 Chievo - Milan 0-1
16/11/2008 Milan - Chievo 1-0
03/03/2007 Milan - Chievo 3-1
25/10/2006 Chievo - Milan 0-1
09/04/2006 Milan - Chievo 4-1

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
:zver: Во право си ама за кого како:toe:
Најди еден пост во кој што сум пишал ЈАС такво нешто !

Ај линк дај јас кај што сум го пишал тоа

P

PewDiePie

Гостин
Еве ви го Замброта како десен бек,ако се посере очи нејкам да му видам уште еднаш! И што Антонини не игра Јанко ќе игра а? уфф тешко ќе биде :nesum: Само у Тиаго Силва се крстам.....и се молам Каладзе да не си го збрца сам :tapp:

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Тешко нас со одбранава што ја имаме :nesum: Инаку ако гледате наназад на последните 2-3 натпревари што ги играме дома со Киево прво примаме гол па после им се истураме...така да не треба да паничиме ако примиме и утре први гол...Киево има примено оваа сезона само 27 гола односно 3 тим по најдобра одбрана во Серија А после Милан и Интер...ова ме плаши малце :salut:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Асистент за голот на Павличенко ГЕРЕТ БЕЈЛ!!!
Малиов го пратам има мн добри предиспозиции треба да се зема,после Сисоко несмееме и овој да го испуштиме.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Асистент за голот на Павличенко ГЕРЕТ БЕЈЛ!!!
Малиов го пратам има мн добри предиспозиции треба да се зема,после Сисоко несмееме и овој да го испуштиме.
Не се надевајте на трансфери зошто ако сега се доближиме до интер берлу ќе рече дека имаме шампионски тим и дека не треба да се прават трансфери на лето

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Не се надевајте на трансфери зошто ако сега се доближиме до интер берлу ќе рече дека имаме шампионски тим и дека не треба да се прават трансфери на лето
Брат мислам дека веќе се освестија газдите читав и у јануари проговорија за некој ремонт од лето..па ај да се надеваме(ама не многу)

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Јасно е дека со Киево мора да победиме и тоа го знаеме и ние и Леонардо и Берлускони и играчите.Ако оваа шанса не ја искористиме,јас мислам дека нема да имаме наредна.И Одо и Каладзе ако треба нека играат,ама мора да стегнат заби и да покажат барем малце дека ги бива.Абе имиња беа порано еејјј...!!! :)Ваљда останало барем малце во нив.
Само ве молам не спомнувајте традиции,нема потреба! :) Редовно коа ќе спомнеме дека со некој долго време сме немале проблеми,ја растураме традицијата.
Не е битно досеа како сме играле против Киево,битно е како ќе изиграме сеа.:)
И ајде нека проработи нападов што функционираше добро досеа.Више 2 утакмци не видовме ништо од нив.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Брат мислам дека веќе се освестија газдите читав и у јануари проговорија за некој ремонт од лето..па ај да се надеваме(ама не многу)
Зш не многу?Нас ни се посреќи што може да им дојдеме на бод,а тие не се глупи..Знаат дека во една сезона изгубија 2 со по 4-0 и тоа од екипи кои им бевме професори и ако не напраат ремонт боље нека го продадат Милан.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom