Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Друже иди погледни некоја утакмица и прати го Дрогба, Џеко, Лукаку, Амаури, Ибрахимовиќ и погледај убаво да видиш како треба да гради топка толкаво животно. Бориело е мек играч, нема сила да влезе јако во дуел да се избутка со некој дефанзивец.
Доколку ми најдеш клип со таков потег на Бориело си го враќам секој лош збор напишан за него и на аватар ке го носам недела дена:)
Пешо не ме дупи бе,Бориело не е толку крупен ко ибра па да се гради ко него,какви се тие зборови?Јас до сега колку што го гледам Милан,приметувам дека знае да се гради со тело и не му земаат така лесно топка. Не сме биле на иста фреквенција можда... :toe:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Обожаваш кога си смешен а? (рофл)
Најмалце ми е на памет да изигравам хумористичен ама еве ако сум те насмеал мило ми е:)

...иако не ми беше најмило кога го гледав тоа вчера.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Најмалце ми е на памет да изигравам хумористичен ама еве ако сум те насмеал мило ми е:)

...иако не ми беше најмило кога го гледав тоа вчера.
Да пукнеш ме изнасмеа (рофл)

Абе а РЕал беше најјакиот клуб пред да почне сезонава ? :)

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Да пукнеш ме изнасмеа (рофл)

Абе а РЕал беше најјакиот клуб пред да почне сезонава ? :)
Воопшто, им го предвидев на некој начин потопот што им се случи. Ама добра утеха ми е сепак 250м>15м.
Битно клубот да е на здрави нозе, макар и со Руни на ушка:)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Поштено си изгубивме... и така :) Џабе е што и да велиме, останува Л.Ш. да ја следиме без Милан. Ај можи ќе се свести тро ќељавион да извај некој динар.

Cuore Rossonero

Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
За Сезона 2010/11
Играчи кои треба да си заминат :
Дида
Фавали
Одо
Бонера
Каладзе
Замброта
Јанкуловски
Гатузо
Абате
Сидорф
Инзаги
Хунтелар
Бориело

Сите овие да не го носат дресот на Милан,наместо нив да се донесе свежа крв желна за докажување и трофеи. Неможе Берлускони со 7кратен европски првак вака да се подигрува. Абате е играч со калибар за Каљари,Сиена... А не за Клуб кој освоил 7 пати ЛШ,другите да не ги коментирам. Мора РЕМОНТ МОРА !! :smir:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
За Сезона 2010/11
Дида
Фавали
Одо
Бонера
Каладзе
Замброта
Јанкуловски
Гатузо
Абате
Сидорф
Инзаги
Хунтелар
Бориело

Сите овие да не го носат дресот на Милан,наместо нив да се донесе свежа крв желна за докажување и трофеи. Неможе Берлускони со 7кратен европски првак вака да се подигрува. Абате е играч со калибар за Каљари,Сиена... А не за Клуб кој освоил 7 пати ЛШ,другите да не ги коментирам. Мора РЕМОНТ МОРА !! :smir:
Сите овие ако си заминат после нема да се опрајте уште 5 сезони:smir: Затоа тимот се подмладува постепено,а не наеднаш целиот.Додека се уиграат тие нови(млади) играчи....време треба:salut:

Cuore Rossonero

Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Сите овие ако си заминат после нема да се опрајте уште 5 сезони:smir: Затоа тимот се подмладува постепено,а не наеднаш целиот.Додека се уиграат тие нови(млади) играчи....време треба:salut:
Па нормално,ама за пола и повеќе од овие е сигурно дека ќе си одат,така да мора еден ден да биде и тоа,треба време ама да беше почната смената на генерации на време,а не коа требаше да се мења генерација Берлу сакаше да освои се со искуство и квалитет и сеа опадна тоа и ете ти го ќарот. Мора да купат на лето нови играчи,ако сакаат да се носат со другите клубови од највисок ранг

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
За Сезона 2010/11
Дида
Фавали
Одо
Бонера
Каладзе
Замброта
Јанкуловски
Гатузо
Абате
Сидорф
Инзаги
Хунтелар
Бориело
Гатузо да иде? кој цело време со срце игра за Милан, најголем борец на терен е, не зезај немора да биде прв состав ама секогаш е потребна добра клупа, искуството на Сидорф исто така може да притреба, Бонера би го чувал ка сеа Фавали за црни деној, а Хунтелар и Бориело топраа треба да почнат да играат... така да не сум за заминување на болдираните.
(инаку прошлово лето едвај се молев да иде Сидорф, ама сеа...)

P

PewDiePie

Гостин
За Сезона 2010/11
Дида-слободен агент
Фавали-дефинитивно си оди
Одо-иако го мрзам мислам дека ќе остане и следната сезона
Бонера
Каладзе-незадоволен од својот статус најверојатно ќе си оди во лето
Замброта
Јанкуловски-најави дека ќе си оди во лето
Гатузо
Абате

Сидорф-евентуално ако реши да привршува кариера во Ајакс
Инзаги-слободен агент
Хунтелар-трампа за Џеко
Бориело
Болдираниве тешко е дека ќе си одат. Ама како и да свртиш ни требаат два бека по можност некои од овие:Бејл,Рафиња,А. Бек,Арманд Траоре+враќање на Астори.2 среден ред по можност да бидат некои од овие:Красиќ,Едерсон,Хернанес,Пасторе а и да се бараат веќе замени за Пирло и Гатузо па и Амброзини :nesum:....во нападот за секој друг играч освен ЏЕКО ќе бидат уште еднаш залудно фрлени 15-20-30 мил како за Хунтелар.

Cuore Rossonero

Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Гатузо да иде? кој цело време со срце игра за Милан, најголем борец на терен е, не зезај немора да биде прв состав ама секогаш е потребна добра клупа, искуството на Сидорф исто така може да притреба, Бонера би го чувал ка сеа Фавали за црни деној, а Хунтелар и Бориело топраа треба да почнат да играат... така да не сум за заминување на болдираните.
(инаку прошлово лето едвај се молев да иде Сидорф, ама сеа...)
Абе брат стварно преку кур ми е више од милост кон легенди на Милан што за кур не ги бива,на клупа може да седат ама прв тим под итно да се мења. Од Бонера на најважни утакмици 3 гола примаме,сите од 1 играч.Зборуваме за Милан не за Лацио или Палермо,Бонера има квалитет за такви клубови.
Сидорф ако може и следната сезона да изигра на високо ниво нека седи,ама ако за кур не го бива ич нека не зафаќа место.
Хунтелар никако неможе да се вклопи,да ја научи играта на Милан,Бориело дава голови со Бари,Џенова итн...
Милан не е заебанција па со овие да чекаме трофеи,ако не фрли пари ебачот ништо не праат,ќе пропаднеме. :(

ПС: Најтрагично во целава ситуација е тоа што никој не ги сака играчиве :pos:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523
Хунтелар неможе да се вклопи, нема човек кој ќе му мести топки... таков е тој играч, а Милан баш таков играч бараше. Ја не би мењавал нападот, би мењавал средниот ред, Хамшик ми е голема желба... :icon_lol:

Cuore Rossonero

Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Хунтелар неможе да се вклопи, нема човек кој ќе му мести топки... таков е тој играч, а Милан баш таков играч бараше. Ја не би мењавал нападот, би мењавал средниот ред, Хамшик ми е голема желба... :icon_lol:
Абе Дињо знае на тацна да ти ја даде,али само он неможе. Хамшик ќе го земат кога Баба ќе има муда и ќе се вика дедо ... :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom