Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
5 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
6

Aбе Миланези , бидете мирни и не се секирајте , Милан си е Милан , ќе ги згази и Рома и Манчестер , само треба да знаат што сакаат и да не се предаваат пред време , а Милан никогаш не се предал , играл до последна секунда и освојувале победи во последните секунди од натпреварот .
Па знам дека и на овие два натпревари кои ни се најважни нашите момци предводени од Лео знаат што сакаат и знаат како да го добијат тоа , иако ќе бидат два тешки натпревари но на таквите натпревари преовладува искуството на тимот , а поискусен тим од Милан нема , само да не паднат некои случајни и среќни голови , тоа ме плаши .

Рома - Милан 1-2

Манчестер - Милан 1-3

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Јанкуловски рекол дека не отишол во Интер оти веќе 5 години е во Милан и добро му било. Не пропуштил да каже и дека со сигурност ова му е последна сезона во Милан каде следната година се враќа во неговата земја да игра.

http://goal.com/en/news/10/italy/2010/03/05/1818745/ac-milan-defender-marek-jankulovski-why-i-spurned-inter

Бориело го повика Балотели да дојде во Милан

што се однесува до мене, Балотели би сакал да дојде во Милан само доколку се работи за ниска пара (под 10м) или пак да дојде како слободен играч. Но чим кај Мурињо дечково неможе да се среди тешко дека во Милан би направил нешто

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Јанкуловски рекол дека не отишол во Интер оти веќе 5 години е во Милан и добро му било. Не пропуштил да каже и дека со сигурност ова му е последна сезона во Милан каде следната година се враќа во неговата земја да игра.

http://goal.com/en/news/10/italy/2010/03/05/1818745/ac-milan-defender-marek-jankulovski-why-i-spurned-inter

Бориело го повика Балотели да дојде во Милан

што се однесува до мене, Балотели би сакал да дојде во Милан само доколку се работи за ниска пара (под 10м) или пак да дојде како слободен играч. Но чим кај Мурињо дечково неможе да се среди тешко дека во Милан би направил нешто
Значи ке има нови бекови летово..
Какво смирување бе..ке си идат со берлу заедно по курви...
Овој ке му мести пички,а овој ке дава голови...
Али не верувам дека ке дојде...

Член од
5 февруари 2010
Мислења
63
Поени од реакции
6
Мајсторе ако ги погодиш резултативе имаш пиво од мене. :helou:
2 пива бе само нека бидат така...

Јас не пијам пиво , но ако завршат така вие имате цела гајба од мене , за победа на Милан не чекам да ме честат , туку јас честам ....хеххехе. А овие резултати не се ништо невообичаено за Милан .

Поздрав Росонери и Форза Милан .

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Giocatori indisponibili: Pato, Mancini, Onyewu, Seedorf;
Giocatori non convocati: Adiyiah, Kaladze;
Squalificato: Gattuso.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Него Мансини не е повикан еве гледам,такада кој ќе игра на позицијата на Пато десно? Ако игра Бекам толку истурен горе изгубивме ви кажувам уште од сеа не е таа негова позиција последниот пат со Интер коа играше таму се посра.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
^Можда ќе играме со Бориело и Хунтелар у напад, 4-3-1-2 =)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
^Можда ќе играме со Бориело и Хунтелар у напад, 4-3-1-2 =)
Нема шанси така.. Иначе ќе тепаме 100% Рома абер немат и дебело ќе го јајт. А и плус шубав коефициент имат за Милан 3.00 кејфој..

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
posledno koga vidov na SkySport Mancini bese vo prvi 11 ne znam od kade sega deka nema da igra :toe:

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
баш сеа читав на гоал.ком рома милан 1-2 така да сите уплаќајте може и оваа ќе ја погодат:smir::vozbud:

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Сигурни Фиоре и Милан 1 односно 2 :smir:
- Се или нишо :jaj:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.926
Поени од реакции
8.803
баш сеа читав на гоал.ком рома милан 1-2 така да сите уплаќајте може и оваа ќе ја погодат:smir::vozbud:
ги следам подолго време тие типови и искрено се случувало да погодат и точен резултат, се надевам овој ќе го згрешат...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom