Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Не се палете ко млади мајмуни, тоа е изјава на некој си агент што нема врска со Џеко така да не би верувал многу на ова.

Ако е "некој си таму " агент, изјавата ќе ја има спортденес.ком.мк, на Гоал.ком, а1.ком итн.

Нема сигурно да ја има веста на официјалната страна на Милан ако е некојси тамо агент. Не се палим ја, али кај што има чад има оѓин, така да има нешто тука. Дај боже да е вистина, но штом дечкото е познат како трансфер експерт значи работата е ако не готовоа, тогаш е близу.
Имаше изјава и од Карло пред некое време, рече дека сакал да го доведе Џеко у Јуни а овој му рекол дека сака од Јуни да иде у Милан, и Карло се откажал.

Како и да е времето ќе покаже....

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Ако е "некој си таму " агент, изјавата ќе ја има спортденес.ком.мк, на Гоал.ком, а1.ком итн.

Нема сигурно да ја има веста на официјалната страна на Милан ако е некојси тамо агент. Не се палим ја, али кај што има чад има оѓин, така да има нешто тука. Дај боже да е вистина, но штом дечкото е познат како трансфер експерт значи работата е ако не готовоа, тогаш е близу.
Имаше изјава и од Карло пред некое време, рече дека сакал да го доведе Џеко у Јуни а овој му рекол дека сака од Јуни да иде у Милан, и Карло се откажал.

Абе дај боже да испадне и ја сум за:)

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513

Пазете Баерн да не ви го земе Џеко:pos2: како што на нас сакаа да ни го земат Диего али и они си знаеа дека нејќе да игра у бундес така и Џеко не сака да игра таму ,и ја мислам дека ќе иде у Милан,во фан клуб Баерн веќе го спремаат како засилување:pos2:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
повиканите против Аталанта

Голмани: Abbiati, Dida;
Одбрана: Abate, Bonera, Favalli, Jankulovski, Nesta, Oddo, Thiago Silva;
Среден ред: Ambrosini, Beckham, Gattuso, Pirlo;
Напад: Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Mancini, Pato, Ronaldinho.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
повиканите против Аталанта

Голмани: Abbiati, Dida;
Одбрана: Abate, Bonera, Favalli, Jankulovski, Nesta, Oddo, Thiago Silva;
Среден ред: Ambrosini, Beckham, Gattuso, Pirlo;
Напад: Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Mancini, Pato, Ronaldinho.
Да го проба малу Адија.. да видиме што играч е Лео не ни го вика на утакмица.:toe:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Abbiati,Abate,Jankulovski,Nesta,Thiago Silva,Ambrosini,Beckham,Pirlo,Ronaldinho,Pato,Borriello еве го составот против Аталанта 80 посто сум сигурен :)

Ф

Фил Ајви

Гостин
Очекувам утре Лео да не прави грешка со Бонера и да го стави Јанко лев бек.
Бекам на клупа. Во напад шпиц Бориело.

Абиати

Абате---Неста---Силва---Јанко

Гатузо---Амброзини
Пирло

Пато------Роналдињо
Бориело

Па ако поведеме 2/3-0 ја би Манчини место Пато, а Пато шпиц.

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Abbiati,Abate,Jankulovski,Nesta,Thiago Silva,Ambrosini,Beckham,Pirlo,Ronaldinho,Pato,Borriello еве го составот против Аталанта 80 посто сум сигурен :)
Ке одмара некој од штоперите изгледа, а и Амброзини имаше ситна повреда ке го чуваат за Рома и Манчестер.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.532
Поени од реакции
5.523

Ај Џенаро, можеш ти то... да се вратиш у форма де (х

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Да го проба малу Адија.. да видиме што играч е Лео не ни го вика на утакмица.:toe:
Можеби не е во форма за да дебитира сеуште...си знае Лео најдобро...

П.С. интересна карикатура на Гатузо :)

http://www.goal.com/en/news/10/italy/2010/02/27/1809628/ronaldinho-i-will-win-the-scudetto-with-milan-and-go-to
Фала богу дека ќе биде така! :helou::helou::helou:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Сака да игра пред Неста, Силва и Бонера кој е моментално подобар. :toe:

Што се однесува до мене

ЧАО КАЛАДЗЕ

BENVENUTO 8 милиони :pos2:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024