Ф
Не се палете ко млади мајмуни, тоа е изјава на некој си агент што нема врска со Џеко така да не би верувал многу на ова.
Абе дај боже да испадне и ја сум заАко е "некој си таму " агент, изјавата ќе ја има спортденес.ком.мк, на Гоал.ком, а1.ком итн.
Нема сигурно да ја има веста на официјалната страна на Милан ако е некојси тамо агент. Не се палим ја, али кај што има чад има оѓин, така да има нешто тука. Дај боже да е вистина, но штом дечкото е познат како трансфер експерт значи работата е ако не готовоа, тогаш е близу.
Имаше изјава и од Карло пред некое време, рече дека сакал да го доведе Џеко у Јуни а овој му рекол дека сака од Јуни да иде у Милан, и Карло се откажал.
Како и да е времето ќе покаже....
Пазете Баерн да не ви го земе Џеко:pos2: како што на нас сакаа да ни го земат Диего али и они си знаеа дека нејќе да игра у бундес така и Џеко не сака да игра таму ,и ја мислам дека ќе иде у Милан,во фан клуб Баерн веќе го спремаат како засилување:pos2:Ако е "некој си таму " агент, изјавата ќе ја има спортденес.ком.мк, на Гоал.ком, а1.ком итн.
Нема сигурно да ја има веста на официјалната страна на Милан ако е некојси тамо агент. Не се палим ја, али кај што има чад има оѓин, така да има нешто тука. Дај боже да е вистина, но штом дечкото е познат како трансфер експерт значи работата е ако не готовоа, тогаш е близу.
Имаше изјава и од Карло пред некое време, рече дека сакал да го доведе Џеко у Јуни а овој му рекол дека сака од Јуни да иде у Милан, и Карло се откажал.
Како и да е времето ќе покаже....
Да го проба малу Адија.. да видиме што играч е Лео не ни го вика на утакмица.повиканите против Аталанта
Голмани: Abbiati, Dida;
Одбрана: Abate, Bonera, Favalli, Jankulovski, Nesta, Oddo, Thiago Silva;
Среден ред: Ambrosini, Beckham, Gattuso, Pirlo;
Напад: Borriello, Huntelaar, Inzaghi, Mancini, Pato, Ronaldinho.
Ке одмара некој од штоперите изгледа, а и Амброзини имаше ситна повреда ке го чуваат за Рома и Манчестер.Abbiati,Abate,Jankulovski,Nesta,Thiago Silva,Ambrosini,Beckham,Pirlo,Ronaldinho,Pato,Borriello еве го составот против Аталанта 80 посто сум сигурен
Можеби не е во форма за да дебитира сеуште...си знае Лео најдобро...Да го проба малу Адија.. да видиме што играч е Лео не ни го вика на утакмица.