Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Оф леле какви голој примамо...

акал?

Ме интересира што дроги им делат пред утакмица на Фиоре, не застанаа.

ни го расклопија капитенот... се спрема Фламини =\
Инаку немамо нешто баш добра игра за да имамо резултат.

Фламини НЕ! Бекам :smir:

А сидорф повреден е ?:nesum:

Патката не се снаоѓа баш најдобро ! :nesum:

Тава Варгас ебати копилето ! :nerv: :nerv:

:jaj::jaj::jaj: :jaj::jaj: ШО промашши:jaj:

Ајде Јанкуловски одма, пошто Роналдињо нема никаква соработка, нема со кого да изигра, Бонера не иде многу напред, поповлечен седи да може да се врати...
А не е лошо ако продужат нашиве вака и Хунтелар да влезе.

1 полувреме FAIL
НЕМА ДРУГО ШТО ДА СЕ КАЖЕ:kesa:
Да се надеваме дека на амбро не му е ништо

акција неможат да напраат..Абате е дупка невидена,а овој Бонера бескорисен..кога веќе напаѓаат по лева страна зашто Бонера игра десно,ја невидов некоја опасност кај бонера сите напади од кај абате им идат, во второ Јанко Ин Абате надвор,Бонера десно Лево Јанко...Фламини игра добро ама дињо неможе до простор да дојде,тешко да извадат добар резултат евентуално нерешено да биде. :/

Ај без трескање. Гол ќе дајт Пато Мато и Рони Мони 1-2 ќе е, а чак Борче и 1-3. ::J:

Мизерна игра во прво полувреме. Само еден шут кон голот тој на Фламини кој ми е криво што не влезе ни беше потребен ко леб, сега у второ сум задоволен и еден да дадеме. Варгас му ја еба мамата на Абате си игра курот со него. Незнам со кој памет го игра Бонера, Јанко бар ќе нафрли некоја со лева и повеќе прави притисок и дај што побрзо нек се враќа Антонини. Пато не го ни приметив. Бекам како крило, а Пато шпиц и да се чека прилика. После 75 та не се ни надевам на гол.

И сите по дифолт Абате е крив... А кој испадна магаре горе што беше извртен од Монтоливо ? Абате?
Зборите еден играч бил слаб.... епа кажете некој добро што изигра?

ПС. Ќе ја вртиме во 2ро !

Дај нека ми ја најде некој сликата од Мурињо, Мунтари и Камбијасо кога се зад решетки :):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom