Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Верно ли е дека Неста се враќа за репрезентација да му помогне на Липи на Светско.

Верно ли е дека Неста се враќа за репрезентација да му помогне на Липи на Светско.

Па верно е бе, кој ќе му седи назад Легротаље или Канаваро можда:pos2:

Киелини - Неста = Ела пројди да те видам :vozbud:

Неста ќе се врати сигурно, ама Бориело да го земе-многу тешко, ако не даде гол на некоја битна утакмица до крајов(а такви ни се се помалце) или па ако не повампири, па да биде у некоја добра форма ќе си седи дома летово.
Исто така мислам дека без Амброзини ако тргне глава ќе му лета.

Како и да е, утре Варгас, Варгас и само Варгас, се друго е небитно, Јоветич- Моветич све тоа се чува, само овој мора да се фати по секоја цена.
По се изгледа Бонера ќе почне на место од Абате специјално за да се брка со него, што е попаметно во секој случај, оти Абате ќе лета ко партал од него на секој дуел.
Исто така најверојатно и Јанкуловски ќе игра стартна.

Шо знам бе, тој Варгас мене не ми изглеа толку опасно, не против екипи како Милан. Ако иде многу напред Пато има да им го расплаче мамичето по лева страна тамо.

Имам некој ептен јак филинг, дека ќе ги исплескамо ка прошливе неколку утакмице, рутинска игра и 0-2 :wink:

FIORENTINA-MILAN: LE FORMAZIONI UFFICIALI

24/02/2010

FIORENTINA: Frey; De Silvestri, Kroldrup, Natali, Felipe; Montolivo, Donadel, Vargas; Marchionni, Jovetic; Gilardino.
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Pato, Borriello, Ronaldinho.

Истиот состав од Бари :)

FIORENTINA-MILAN: LE FORMAZIONI UFFICIALI

24/02/2010

FIORENTINA: Frey; De Silvestri, Kroldrup, Natali, Felipe; Montolivo, Donadel, Vargas; Marchionni, Jovetic; Gilardino.
MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Bonera; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Pato, Borriello, Ronaldinho.

Истиот состав од Бари :)
состав кој тепа не се менува:wink:

Ајде со среќа мора да ги тепаме и + очекувам добар резултат од 3-0 :pipi:. Сакам Рони и Пато да дадат барем по 1 гол.
п.с. Некој линк да дајт да гледаме на интернет ова погоре не ми фаќат.

имате на КТВ, албанска е мислим...
барав да видим дал даваат негде и налетав ((х

Абе дајте ја таа другата страна што имаше за преку сопкаст? на мајп2п ниеден не е добар :uvo:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom