Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Со овие бекови што ги имаме не би бил толку сигурен во победа,иако се надевам на тоа.Мислам дека ќе биде цврста утакмица ,Ферги нема да ризикува у Милано ќе игра на нерешено или од контра да ни го бапне.Едвај чекам да го видам Рони како им праи магии :vozbud:

Форца Милан ! :smir:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.578
Поени од реакции
6.284
Со овие бекови што ги имаме не би бил толку сигурен во победа,иако се надевам на тоа.Мислам дека ќе биде цврста утакмица ,Ферги нема да ризикува у Милано ќе игра на нерешено или од контра да ни го бапне.Едвај чекам да го видам Рони како им праи магии :vozbud:

Форца Милан ! :smir:
Кој бекови што ги имате?Замброта и Бонера доколку играат ќе биде тешко.Вечер очекувам добра игра па кој ќе биде подобар нека победи.Спортски поздрав.

Cuore Rossonero

Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Кој бекови што ги имате?Замброта и Бонера доколку играат ќе биде тешко.Вечер очекувам добра игра па кој ќе биде подобар нека победи.Спортски поздрав.
Шо го мењаш мислењето бе?! нели победа си очекувал ... Е НА .!. :pos2: Вечер биди спремен ..Милан ќе ту го уништи карневалскиото расположење :pos2: :vozbud:

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Баш сеа читав на миланњуз дека лео ќе го стаи бонера пред абате на позиција десен бек така да дефанзиво сме колку толку подобри на таа страна,додека на другата ќе игра антонини(што е исто така многу добра вест).Значи тимот би ни изгледал вака
Дида(Абиати)
Бонера Неста Силва Антонини
Гатузо(Бекам,Фламини)Пирло Амброзини
Пато Хунтелар Роналдињо
П.С.Незнам само дали ќе игра Сидорф па затоа не го пишав

Zemzela_

Solo Milan
Член од
5 септември 2009
Мислења
55
Поени од реакции
10
Незнам за вас ама мене од сабајле ме фаќа еуфорија, имам претчуство дека како и секогаш кога е најпотребно ќе изиграме добра утакмица, на ниво и се разбира победа. Очекувам многу од Рони, Пато, и од Амброзини кој секогаш експлодира на ваква утакмици.
Се чуствува дека сме гланди за вакви утакмици, се навикнавме само на успеси ви CL, и сеа се освен победа нема да не задоволи.
Малку за загревање, сигурно сите сте го гледале хајлајтсов ама не е на одмет да се потсетиме, коментаторов е неверојатен RETEEE... незнам за вас ама јас се наежив

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Незнам за вас ама мене од сабајле ме фаќа еуфорија, имам претчуство дека како и секогаш кога е најпотребно ќе изиграме добра утакмица, на ниво и се разбира победа. Очекувам многу од Рони, Пато, и од Амброзини кој секогаш експлодира на ваква утакмици.
Се чуствува дека сме гланди за вакви утакмици, се навикнавме само на успеси ви CL, и сеа се освен победа нема да не задоволи.
Малку за загревање, сигурно сите сте го гледале хајлајтсов ама не е на одмет да се потсетиме, коментаторов е неверојатен RETEEE... незнам за вас ама јас се наежив

Клипот го гледам уназад два три дена се надевам на иста партија таа утакмица не ја заборавам имаа они само еден шут на гол,вечер очекувам одлична партија од Милан како што знае да приреди во Лига на Шампиони,од тој состав тогаш денес се очекува да настапат Дида,Неста,Пирло,Амброзини и можеби Гатузо значи пола тимче од тогаш го нема,језда тогаш Кака мелеше се надеваме на повторна одлична игра како во 2007 но сега од Пато и Рони.

Cuore Rossonero

Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Бонера десно ќе игра најверојатно :) Мислам дека со Бонера би била поцврста десната страна,па макар и да не биде многу активен во нападот ...видечемо :vozbud:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Можни формации

Milan (4-3-3): Dida; Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Pato, Huntelaar, Ronaldinho.

Manchester United (4-3-3): Van Der Sar; Brown, Ferdinand, Evans, Evra; Fletcher, Scholes, Carrick; Nani, Rooney, Park.

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ајде миланези, вечер очекувам победа, пошто тие Ѓејчестер многу ми се антипатичен тим, така да вечер ке типувам победа за Милан.

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
1 2.70 - x 3.00 - 2 2.60

пред 2-3 дена беше 2.55, а 2.75 за МанЈу.. деновиве ја товареле на двојка луѓево... значи комотно ќе ја плеснам синглче на кец :tv:

и ве преколнувам ако им збиберите гол у први 20-тина минути да не се затварате :smir:

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Имам пречуство дека Хунти ке даде гол ! :vozbud:

Очекувам победа од 3-1 стрелци Хутни 2 и Пато 1 :back:

Член од
28 април 2008
Мислења
295
Поени од реакции
134
За сите миланези од Велес вечерва во Пабот кај 8.15 ќе се гледа утакмицава заедно со навивачите на Ман.Ју...

P

PewDiePie

Гостин
Можни формации

Milan (4-3-3): Dida; Bonera, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Beckham, Pirlo, Ambrosini; Pato, Huntelaar, Ronaldinho.

Manchester United (4-3-3): Van Der Sar; Brown, Ferdinand, Evans, Evra; Fletcher, Scholes, Carrick; Nani, Rooney, Park.
Паметен потег на Лео ако го стави Бонера десен бек,затоа што е подобар дефанзивно од Абате со оглед на тоа дека Евра ќе биде опасен. Мислам дека ќе победиме 2-0 (Пато Хунтелар) :tv:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Тешка утакмица ќе е ама за вас сум вечер сакам да ги исплескате плачковците :)

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47

E ама овој пат го нема кака али сепак очекувам одлична утакмица

:drk::drk::drk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom