Ова у стил:"да да у реду е"
оти не е тоа проблемот пријателе, нема никакви проблеми со играта на Милан, има иницијатива има посед над 70 посто на сите овие утакмици со маливе тимови, се ствараат шанси, се ствараат прилики, фали убоит напаѓач, нешто што ни Бориело ни Хунтелар не се, а Пато е повреден.Оти Леонардо не проба вака 4-1-3-2
.................................... Дида ........................................
..... Абате ..... Неста/Бонера ..... Т.Силва ..... Антонини .....
.............................. Амброзини ......................................
......... Бекам ................ Пирло ................ Манчини ..........
................... Бориело ..................Роналдињо ...................
Ни треба некој Killer у нападот нешто у стил на Торес,Милито,Дрогба,Џеко.... Играч што ќе може од шасна и од полушанса да дојде до гол,а Бориело многу променливо игра и + треба да работи на рефлекс многу...а Хунтелар незнае веќе што да праи,покушава све да стигне до гол али уште потапа се покажува :/оти не е тоа проблемот пријателе, нема никакви проблеми со играта на Милан, има иницијатива има посед над 70 посто на сите овие утакмици со маливе тимови, се ствараат шанси, се ствараат прилики, фали убоит напаѓач, нешто што ни Бориело ни Хунтелар не се, а Пато е повреден.
Бориело нема никаков рефлекс и на утакмици под притисок паѓа. Он гази на решени утакмици, не се издефинира како класа, сум зборел за ова, не може он да открие резултат на гостински терен, он дава гол откако пред него Роналдињо ќе даде два, или Пато.
Не е таа класа што може да реши утакмица, он е класичен италијански напаѓач-лешинар, Хунтелар е нешто слично на него, го вади само малата минутажа иначе и он исто промашува, асален, школски пример на шпиц немаме од Шевченко и тоа не кошта сезонава.
ајј ајј и Јовановиќ од Стандард да не го сакаш? :pos2: Не се занасај нас ни треба класа напаѓач да не речам Џеко,со Пато можам да замислам што ќе прават другата сезонаAу господе ако ме слушаш донеси го Мирко Вучиниќ у Милан
ајј ајј и Јовановиќ од Стандард да не го сакаш? :pos2: Не се занасај нас ни треба класа напаѓач да не речам Џеко,со Пато можам да замислам што ќе прават другата сезона
ајј ајј и Јовановиќ од Стандард да не го сакаш? :pos2: Не се занасај нас ни треба класа напаѓач да не речам Џеко,со Пато можам да замислам што ќе прават другата сезона
На Џеко може вода да му носи :tv: ВО МОМЕНТОВ викаш,еден гол дал вчера и почна да на него не заебавај,уште еднаш ќе кажам нас ни треба елитен напаѓач.А Мирко Вучиниќ у моментов не е класа напаѓач?
Не ми го споредуј со некој 30 годишњак на кој врв на кариерата му е што игра у Белгија.
Мирко е зверка кој сака нека рече, дечкото растура. Со Пато напред би биле перверзије
Ауу го потековте со Џеково...samo Edin Diamantot ni treba
На Џеко може вода да му носи :tv: ВО МОМЕНТОВ викаш,еден гол дал вчера и почна да на него не заебавај,уште еднаш ќе кажам нас ни треба елитен напаѓач.
ццц како можеш да кажеш дека флегмата Вучиниќ е подобар од Џеко? па Џеко минатата сезона даде 20 и кусур гола а Вучиниќ нема дадено толку од кога е дојден во РомаAЛо пријателе дан ти треба диоптер тебе ?
Мирко растура сезонава, главен играч е на Рома која е пред нас на табела, чукни си ја црпката.
Ме потековто со тој Џеко и ја сакам да дојде ама дечкото изиграл една добра сезона у Германска лига ебате не га дупи и ти.
У моментов за мене Мирко би бил далеку подобра опција од Џеко, зборим метафорички пошто мие несмо заинтересирани за Вучиниќ, дечкото е проверена работа. Со Пирло , Роналдињо, и Пато би се утепал од голои давање