Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Добро ни ја наместија играта, со 4 деструктивци ни играат, многу паметно, не ни даваат да ја играме играта, одма не сечат, мислам дека ќе биде паметно ако остане 0-0 на полувреме, во второ да му тргнеме со два напаѓачи, значи Хунтелар на местото на Гатусо или Амбросини, така ќе им дадеме повеќе работа, и ќе имаме повеќе шанси за победа

Затворете ни ги напаѓачите, имаме ние и одбрамбени кои даваат голови, форца Неста идемо на још

не заклаа од ќутек, не заклаа, ова не е јуве

Бориело е ЛАМЈА! ајде мора да победимо...

Роналдињо го нема хмм

Брао браосссссс така ве сакам машини ајде во второ уште 2 гола и доста им се многу слабо играт ајде можеме!:vozbud:

Ја ко навивач на Интер т.е ко неутрален на овој меч, највеќе ми одговара нерешено, арно ама овие Јуве ми се толку антипатични тоа чудо е...
Салихамиџич и Мело требаше жути картони да имаат до сеа, судијата го губи мечот од раце. Мело со Гатузо е зајаден јако, уште од ТИМ Трофеј купот, у дуелите влага ЈАКО.
Тапа утакмица иначе, Јуве врска нема...

Роналдињо го нема хмм

Па нели гледаш дека се лепат на него по двајца како муви на мед иако е без топка.
Не ми е некако по мерак фудбалот што го играат, овие јуве многу агресивни. Ја би да го браниме резултатот, мутави се Јуве незнаат да нападнат, евентуално со некоја нафрлена топка да дуплираме водството. Не им се игра фудбал вечерва на Јуве, можда тактизираат да лета Чиро. :pos2:

не бе овие ги собрале од нива,трета смена одма после работа им рекле да остават копачите,мотиките и да дојдат на стадион да играат :nenene: Не убијааа од мавање судијата се прави ќор се да му Е. :uvo:

Ако дојде топката до Дињо одма го бркаат 3ца од позади :pos:
Јуве се агресивни али и нашиве ептен почнаа да паѓаат затоа публиката само вика:tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom