Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми се гледа фудбал веќе :nenene:

Да бе , вие коа тепате Фестер ја вртел миксетата од ЛШ , ние коа тепаме (2пати у година така) , не ви се глеа фудбал :pos2::pos2::pos2::pos2:

Поздрав Росонери, добивте уште еден фан на најдобриот клуб у свет!!:back:

Што ќе правиме утре?? Ќе тепаме ли? Иначе би сакал да го видам овој состав
Дида
Абате -Неста- Т.Силва - Антонини
Гатузо- Пирло- Амброзини
Бекам- Хунтелар -Рони

значи истиот со џенова, али само место Бориело би сакал да го видам Хунтелар, имам некое опако претчуство дека ако игра, ќе збрца некое голче!!:vozbud:

Што ќе правиме утре?? Ќе тепаме ли? Иначе би сакал да го видам овој состав
Дида
Абате -Неста- Т.Силва - Антонини
Гатузо- Пирло- Амброзини
Бекам- Хунтелар -Рони

значи истиот со џенова, али само место Бориело би сакал да го видам Хунтелар, имам некое опако претчуство дека ако игра, ќе збрца некое голче!!:vozbud:
исти е составот само место хунтелар игра бориело и се на позициите кај Абате и Антонини тука ја гледаме шансата и некој кикс на Дида:smir:(да не имаш нешто грешка во никот?)

@Tome-Arsenal.....За кого навиваш?Милан?ако си росоњер ,добредојде..прашувам пошто си потпишан oHaka :smir:
Овие Сиена комедии се...се држат некако ,плачат,паѓаат и одеднаш 2 примаат...за у Сериа Ц под итно! :tv:
Утре ќе гледаме добра утакмица,иако ќе фали Пато мислам дека можеме да ги решиме Јуве ,само ако му се игра на Дињо ! :vozbud:

Штоако ми е никот Томе-Арсенал..Јас сум фан и на Милан и на Арсенал, исто како и вие што пишувате во повеќе од една фан група, зошто јас да не бидам таков?? Сепак, Арсенал и Милан ги обожавам, така да, не ми е гајле за името

Не ми се гледа фудбал веќе :nenene:

Нема потреба од нервоза, тоа го можат само големо екипи, сепак Сиена не е екипа која може да ги добие, вакво нешто можат само големи, но тоа не е важно, не е важно дали интер победиле или не, нас не интересира само Милан, ако Милан продолжи да победува, ме заболе за интер, само ние треба да си се држиме до победите и титулата ќе си дојде.
Ако интер продолжат со ваква игра нема уште долго да се вадат, со Пандев требаа да добијат на средина ама ништо, не е тоа екипа која може да се носи у Европа, а 100% сум сигурен дека во моментот неможат и со 15% од екипите во Италија, нашата игра е подигната на високо ниво и доколку утре ги добиеме јувентус, ви гарантирам дека на крајот од месецов ќе бидеме на бод два од титулата.

На sport.sky.it е ставена оваа формација.
- Би требало да е официјална ?

Attachments

• Capture2.jpg
    Capture2.jpg
    17,2 KB · Прегледи: 7
^Никогаш не е сигурна формацијата се до почетокот,оваа формација и овој состав беа и со Џенова и добро изиграа би требало пак да се истите...:toe:

Maмичето ромско нивно. Али тоа е што е , за титули е потребно да победуваш и утакмици на кои н еси заслужил да победиш а и среќа а тоа Мурињото ја има доволно на кванташки на кило да ја продава.

Ќе беше супер за нас да останеше -8 со 2 натпревари помалу, но што е тука е. Утре евентуален кикс според мене ќе значи и дефинитивно крај за надежите на титулата, Јуве мислим дека више нема ни шанси. Со победа утре пак смо на -8 со натпревар помалку шо се трпи некако.

Форца !!

п.с
http://goal.com/en/news/10/italy/20...adriano-galliani-klass-jan-huntelaar-kakhaber

Да си ебеш векот и ти и хотор ти ебем ќелавиот

Има некој од фан клубов што е од кавадарци ?... Да напрајме чедар некаде... Секако сеа цела македонија е за Ми-Го-Тинтер, па ни да фураме по наше... :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom