Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Браво за момците денес се надминаа себеси.
Прекрасна игра и петарда.

Честитки!

Абе луе како се вика судијава ? :)

жими све не сум човек јас, седам дома и го пцујам Сидорф он гол дава, се убив од говна јадење за Антонини месец дена он доаѓа и пружа животна утакмица. :)

Нема шо многу да се каже, Амброзини и Бекам да се клонираат!
Со Јуве би почнал со Хунтелар па што сака нека е, по соодветен ми е за пригодата, нејќам да го блатам Бориело, ама приметете му ги головите сезонава, ниеден ама ниеден гол нема дадено кога е чуван од некого, за сите голови е сам со голман или има простор пред него или е “веќе влезена’’. Такви прилики со Јуве нема да има, и може тука да се џишнеме со него.
Средината не знам како ќе ја постави ама што и да стави(освен Гатузо кој можда треба да ја пододмори таа) нема да се заебе.
Одбраната, сериозно треба да размисли за Абате, можда е небитно сеа откако тепавме и све ама голот за Џенова беше директна кривица негова.
Нападот...да Пато се враќа во недела другари :)
Како и да е, се освен пораз во недела нема да ми е трагедија, овие победи ми се побитни мене.

Жити мене шо му стана на Амброзини утакмицава????
У најдобри денови не играше овака, денеска се препороди дечкото:)

бекам трча ко 20 годишен
алал да му е
најпаметно игра

Момци има некаде торент од натпреваров да се симне?

аууу каква утакмица...добар старт на годинава за Милан покажавме кој е кој :helou: целиот тим одигра совршено затоа видовме и петарда :helou: наредно коло идеме во Торино да рокнеме уште една петарда:salut:

Ги збришавме Џенова...Е ова е вистинскиот милан.Нека ја откажат боље утакмицата ова јувенташиве :tv:

Mн солидна игра немам замерки,амброзини докажува зашто е капитен бекс солидно издание рони волшебник бориело аууу каков гоооол хунти ке се снајде но сепак сакам џеко да дојде..
Честито петарда и одиме на следна победа:smir:

orsato.jpg

:je::music3::music3::music3: :back:

Сите да му се ставите фанови! :pos:

вистински нека ни е честито,секоја чест за сите.
Е ова е фудбал ова сака секој да го гледа, ваква игра.
нема да правам многу калкулации ни на стратешки план ни на играчки. одиграа маестрално вака да продолжиме и барса ќе ја заебеме :toe:
деков од празник празник ипол ни го направија сега јубе се на ред да ги торпедираме и одиме напред :salut:

Дали го слушнавте Пандев на бекстејџ на Сител
малку е постаро интервјуто пред трансферот ама :)

најголем страв имал од Малдини и Неста од одбрамбени играчи и против нив било најтешко
а најдобар играч против кого играл Кака

а омилен клуб од мал му бил Милан :smir:

баш сакав да игра за нас

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom