Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Никогаш не ми бил омилен играч, нека оди во интер, уште повеќе ке ги мразам... На-на-на, на-напред Милан !!! :smir:

FORZA-MILAN

Pozdrav do site stari i novi fanovi na Milan sekoj den se poveke i poveke se spiklucuvaat kon najdobriot klub na denesninava se razbira Milan-Forever.
Kako ide so transferi za zimosla se znae nekoj posigurno slusam ima pregovori za nekolku ama se e spekulacija.
Koj znae za posigurno neka pise,a za deckoto sto saka da kupi dres od Milan toa e dobar kupi eden moj drugar sce e dobar ama sponzorot bwin e napraveno po mene mnogu loso koga ke go pipnes lepi se razbira so perene ne se vadi ama beliot sto igrame vo gosti mislam deka e podobar,vidi si ti ti ke si kupuvas on go kupi 80 evra i e mnogu zadovolen.
Sakav da ti kazam deka so ime se poskapi odosto bez ime-navijacki.
Pozdrav do site Milanezi se slusame denovive nema fudbal malku odmor pa od nova godina samo sreka i mozat da se pominat vo momentov Mancester Junajted ne se mnogu jaki.:helou:

Нека фура Пандев во Шиттер кога ќе му биде бетер од во Лацио што му беше кога нема ни на клупа да седи ќе го видам. :tv:

Ова ДА!!! Нека дојдат овие 2ца и нека не купуваат ништо до 2012 :pos:

Ова ДА!!! Нека дојдат овие 2ца и нека не купуваат ништо до 2012 :pos:
Да ама чисто сумљам :)
Иначе потврдено е дека на 27ми ќе играме со Фиорентина ... гледам нешто на goal.com многу се збори за Хунтелар, во Арсенал, во Џенова ... :/

читам али година не прочитав... а боље и што сеа ќе ја изиграат да не заостануваат после цела сезона.
:pos:
Епа ако не ти текна дека е 2010.. има уште други два можности: Да ја изиграле на 27 Јануар 2009 или 27 јануари 2011

Никогаш не ми бил омилен играч, нека оди во интер, уште повеќе ке ги мразам... На-на-на, на-напред Милан !!! :smir:
Tocno ! Za mrzenje si vo pravo samo neznam so k.. ke pravi vo inter i koga ke fati mesto da igra vo prv tim ....ama kako i da e neka mu e so sreka !!! FORCA MILAN !!!!!!!!!!!:baeh:

Се повеќе се шпекулира дека Хунти ќе иде на позајмица у Арсенал. Му требала на Венгер замена за РВП кој немал да игра до март негде. А и Хунти сакал да игра прва постава за да го земат за на светско

Незнам колку е добро ова :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom