Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Има некој купено оригинал дрес од MilanStore?

Ја планирам следната недела да си го нарачам овој
3 solo per te!...па мислев некое искуство некој да сподели.
Од интернет немам купено, ама имам купено од продавницата на Сан Сиро и станува збор за истиот дрес :)
Добро тој што ти го сакаш е за Малдини и затоа е поскапичок. Обичен дрес во продавницата 70 е без нишо, 80 со број, 90 беше со некој дополнителен знак (aу да шампиони бевме тогаш со тие знакчиња плус) и имаше и од 100. Сум заборавила како беше, треба пак да одам :)
Квалитетен е дресот дефинитивно, оригинал адидас е.

Јас се каам од Кака што купив, требаше Малдини, ама за сестра ми беше поклон, мораше Кака :)

Еве гледам на странава има 3 вида шалови, секоја година ги менуваат различни ставаат.

Мене ептен ми се допаѓаше една алка, што сега ја нема, али ептен ми беше скапа, 100 и нешо евра. Со многу знакчиња од милан од скудето и секако со 7 европски титули :)

Ај нарачај од продавницава и кажи после искуство колку ти земаа, царини ова она и за колку време стига :)

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Ама што ке ни се напајачи. :toe:
- Нас хитно ни треба бек лев или десен и еден добар во средина, што е побрз од Пирло.

Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Адијах е овја ?

У суратон е ист ка Десаи :tv:
Да Адијах е !

----Сидорф-------Пирло-------Бекам

Вака би сакал да играме во средината но бидејќи капитен е Амброзини и мора да игра прва постава вака :

----Бекам----Пирло-----Амброзини

Јас се милсам дека Антонини може да игра лев бек одлично се снаога а Абате десен :)
:toe:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Ќе смее ли да игра новиов Циган од Јануари бе?
Ај белким Лео ќе му даде минутажа да го видиме што играч е :)

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
"новиов циган" сеуште официјално не потпишал со Милан па не го ставајте во планови предвреме, инаку ако дојде тешко дека ќе добие шанса до кај Март оти се очекува да настапува во африканскиот куп а и ќе му треба време за да се вклопи во тимот. Денес излегоа некои вести дека се можни проблеми со неговиот трансфер, иако мислам дека нема да дојде до ништо такво сепак најдобро ќе биде да си траеме :)

P

PewDiePie

Гостин
Абе убаво се да го земат Адија ама ако не го играат а се мислам дека нема,подобро би било нон ЕУ местото за Рафиња да оди место за Адија :toe:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.273
Поени од реакции
8.407
Според мене ако дојде до тоа да се купуваат други играчи тогаш Адијах би требало да го купиме ама да не го пријавиме ... нешто како што направивме со Тиаго Силва минатиот преоден рок!
Е сега јас викам дека ова нема да се случи затоа што Чичко Фестер кажа дека нема да има трансвери... А ова му доаќа како два кеца у покер испаѓа купил играч а згора на се и затворено последното еу-место со тоа ќе се вади затоа што нема други трансвери! Не гледам некој добар еу играч кој се поврзува со нас а згора на се и тие се скапи за тоа заборавете на други трансвери и да го земем она што ни е во раце!
И јас сакам да купиме друг играчшто ќе го искористи тоа еу место но никако и во никој случај да не го пропуштиме Адијах !

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.654
Поени од реакции
48.706
Сити наводно биле заинтересирани за Калдзе....те молам господе овозможи го ова.

За Пандев пресудата утре треба да се донесе, мада не верувам веќе дека ќе го донесат. Интер се далеку позаинтересирани за него него ние, поинтензивно го бркаа и мислам дека е веќе договорена одамна таа работа.
Мада ништо не е за исклучување, како што реков на времето, уште мајка не родила бесплатен играч што Милан не го донел. :). Најбитно е да се летне Калдзе и по можност Јануловски, тоа ми е главна желба за овој трансфер-период!! :)

Исто така ќе заборавев да се проинесам за Муса Дембеле за кој сме завлезени такоџе, Бел бумбар за човеков, потенцијал невиден, за ефтини пари не смее да се пропушти ако не се успее со Пандев.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
Carlo Ancelotti: John Terry Is A Mixture Of Franco Baresi & Paolo Maldini.
Karlo e na opasni drogi :/

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.273
Поени од реакции
8.407
Незнам дали го забележавте бисерот ... Лусио бил 2 пати подобар од Неста :icon_lol:
Ќе покренев петиција за значително зголемување на репутацијата на дечкото ама има злобни луѓе ко фантом што ја затвориле темата :)

Иначе пишува 19 години па ми стана чудно :)....Штета добар матерјал за потписи :)

Иначе таа изјава на Карло е извадена од контекст почитај ја цела статија ќе ти стане јасно:helou:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.654
Поени од реакции
48.706
Незнам дали го забележавте бисерот ... Лусио бил 2 пати подобар од Неста :icon_lol:
Ќе покренев петиција за значително зголемување на репутацијата на дечкото ама има злобни луѓе ко фантом што ја затвориле темата :)

Иначе пишува 19 години па ми стана чудно :)....Штета добар матерјал за потписи :)
ахеахеа абе он е тој Адриано дрипецот на времето шо беше овде, па избриша јузер па еве го сеа пак, одма врзав ја два и два, такви малоумни постови само тој јадниот можеше да напише. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom