Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Да да Ферара ја реши мислам ама затоа во Мај истата таа сезона знаеме што си се задеси хехе
Абе мислам дека ова беше после финалето...
Како и да е,знам дека пеналот беше непостоечки,ама дека пред тоа не дупеше судијата мораше некако да се оправда и го досуди:)

А се сеќавате вие на генерацијата на Фатих Терим?Хозе Мари,Хави Морено и остали пациенти:)
Тој Хозе Мари маму му ебам се дупна давање голови во Алавес пред да дојде во Милан,кај нас се посра.Хави Морено беше малце подобар од Хозе али се на се две дрва некастрени!

Nokia 7310 Supernova AC Milan Special Edition
02-nokia2.jpg

:vozbud:

:)

А се сеќавате вие на генерацијата на Фатих Терим?Хозе Мари,Хави Морено и остали пациенти:)
Тој Хозе Мари маму му ебам се дупна давање голови во Алавес пред да дојде во Милан,кај нас се посра.Хави Морено беше малце подобар од Хозе али се на се две дрва некастрени!

Хаха , да ама Фатих ни го донесе Руи Коста, како и Умит Давала :pipi: :pos2:

Стварно таа генерација пацеришта невидени имавмо у тимот, кој се сеќава на Хозе Шамот кој сакаше да му плесне шамар на Колина со Јуве :tv:, после тука беа и Кутузов, Донадел, Донати, Роке Жуниор, Козмин Контра :tv: Марко Симоне исто го прибравмо таа сезона.

Терим играше страшно офанзивно таа сезона со Морени и Хозе Мари и Руи коста позади нив, али го дупеше одбраната со Шамот и Роке Жуниор :pos2:, и немаше среќа чуекот

Ах времиња

каде дека руи коста бил значаен у милан жити се!?

Не ме плаши фактот што тропаш една од најголемите глупости кои сум ги чул у животов, ме плаши факто што ти уствари си озбилен :nesum:

Пупу да не се урочиме..али откако Миланез ја отвори темава пораз неаме...МИЛАНЕЗ бил срекникот наш...али ај баталете уткиве дај да видиме кој биле најзначајни трансфери до сеа :vozbud:

Ако изгубимо од Сампдорија ќе те најдем кј живиш и ти га ебав :pipi: :pos:

Леле брат зошто еј :uvo:

Ај ако не ги пратиш Милан толку, малце јутуб или гугл, немој вакви екцеси.

убаво му кажа брат руи коста беше еден од позначајните играчи 2003/04 ко ја освојвте сериа а и како и 2002/03 во лш ко триунфиравте

FORZA-MILAN

Kako ste Milanezi sto se desava da ne se sprema razmena Gatuzo-Simplicio ili da ne go kupuvame sepak ne e losa varianta da imame sto pogolem broj igraci dobri go imam gledano ne e los deckoto ima 30 godini Brazilec e moze dosta da pomogne,ama sepak mislam deka se spekulacii.
Sakav samo da go pozdravam mnogu Milanez od koga ja otvori stranava stvarno nemame izgubeno sepak trebase mnogu porano da ja otvoris ako ako na vreme e.
Pozdrav do site Milanezi do sabota so Samdorija slusam iamle dosta povredeni od Samdorija i so zolti kartoni sto znaci imame dobra sansa,ama sepak ke kazam deka mene od niv mi e mnogu strav.
Cudni se Samdorija go tepaat Sinter 1:0 a posle gubat od Juve so 4 ili 5:0 ne se sekavam znam mnogu razlika izgubija.
FORZA-MILAN.....:tv:

поминаа 14 кола од серие а, а Милан има освоено 28 бодови. За разлика од ова кога Анчелоти беше тренер, Милан во 2006/2007 сезоната после 14кола имаа 20 бодови, во 2007/2008 18 бодови, и во 2008/2009 26 бодови. Засега Леонардо подобро го води Милан отколку што Анчелоти се обидуваше во последните 3 сезони во италија и тоа со многу поослабен и остарен состав. Се надевам дека ќе продолжи вака Леонардо понатаму, па дури и во ЛШ

Хаха , да ама Фатих ни го донесе Руи Коста, како и Умит Давала :pipi: :pos2:

Стварно таа генерација пацеришта невидени имавмо у тимот, кој се сеќава на Хозе Шамот кој сакаше да му плесне шамар на Колина со Јуве :tv:, после тука беа и Кутузов, Донадел, Донати, Роке Жуниор, Козмин Контра :tv: Марко Симоне исто го прибравмо таа сезона.

Терим играше страшно офанзивно таа сезона со Морени и Хозе Мари и Руи коста позади нив, али го дупеше одбраната со Шамот и Роке Жуниор :pos2:, и немаше среќа чуекот

Ах времиња

Не ме плаши фактот што тропаш една од најголемите глупости кои сум ги чул у животов, ме плаши факто што ти уствари си озбилен :nesum:

Ако изгубимо од Сампдорија ќе те најдем кј живиш и ти га ебав :pipi: :pos:
Немој за Роке така да збориш,леле само кога ке ми текне на финалето со Јуве кога одеше цел искривен:)

Видов поназад,го оспортувате и Франческо Коко:))Каков играч беше тој,јес да се повредуваше премногу али у секој случај екстра играч!
Не ти текнува дека Коко ни го донесе Сидорф во тимот :vozbud:? Еден од повеќето разменети трансфери Милан-Интер, каде што стално подебелиот крај го вадеше Шинтер...

Не ти текнува дека Коко ни го донесе Сидорф во тимот :vozbud:? Еден од повеќето разменети трансфери Милан-Интер, каде што стално подебелиот крај го вадеше Шинтер...
Незнам дали учествуваше во трансверот на Сидорф...Мислам дека Сидорф е платен:)

кога сме кај историјата
овој играч многу го сакав во Милан и во Италијанската репрезентација
како дете на 13-14 години кога играв фудбал најголем идол ми беше
а имаше и бесно опавче на фризурата

baggior6gn4.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom