Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам зашто Шимич го сметате за промашена инвестиција :) па и Маикон да беше во тоа време во Милан немаше шанси да игра... Кафу а претходни и Били Костакурта маваше по таа сесна страна ... Дечкото беше во лошо време на лошо место!

Исто и за Панкаро ако не се лажам го собравме исто лето со Стам од Лацио неговата задача беше да го заменува Малдини не беше ни скапо платен а и не беше некој пацер баш беше ОК дечкото ...единствено нешто што може да му се замери е јаката фацка што ја имаше :pos:

Значи пишујте за промашени трансвери а не за играчи кои биле собрани за замена :wink:
Абе друже друже...
Шимич една година играше во Милан стандардно и не беше најслаба карика во тимот.
Костакурта кога и да играл играл централно!
А за Панкаро не јај лајна зашто ти беше малечок кога го постигна голот против бреша у 90 минут за да ја освои Милан серија а

Абе друже друже...
Шимич една година играше во Милан стандардно и не беше најслаба карика во тимот.
Костакурта кога и да играл играл централно!
А за Панкаро не јај лајна зашто ти беше малечок кога го постигна голот против бреша у 90 минут за да ја освои Милан серија а
Значи друже друже чим ги коментирам значи сум ги следел
Никој не ти опсори дека си ги гледал ... Но тоа не те прави Чак Норис:smir:

Иначе да го утнав терминот за тоа кога дошол Панкаро година после Неста заборавив дека играше шампионската 2004та и ако не забележза нигде го немав пишано Панкаро за лош играч значи незнам која ти е филозофијата и која ти е намерата на постов да напишеш малечок? Па што не го болдираше да не се мучиме да ја бараме твојата поента!

Значи друже друже чим ги коментирам значи сум ги следел
Никој не ти опсори дека си ги гледал ... Но тоа не те прави Чак Норис:smir:

Иначе да го утнав терминот за тоа кога дошол Панкаро година после Неста заборавив дека играше шампионската 2004та и ако не забележза нигде го немав пишано Панкаро за лош играч значи незнам која ти е филозофијата и која ти е намерата на постов да напишеш малечок? Па што не го болдираше да не се мучиме да ја бараме твојата поента!
Заборави го тоа малечок друже,али за Панкаро да викате дека е промашување е навистина безвезе.Човекот имаше играно невидени утакмици за Милан.Мислам дека во Милан го даде максимумот!

Видов поназад,го оспортувате и Франческо Коко:))Каков играч беше тој,јес да се повредуваше премногу али у секој случај екстра играч!

Незнам зашто Шимич го сметате за промашена инвестиција :) па и Маикон да беше во тоа време во Милан немаше шанси да игра... Кафу а претходни и Били Костакурта маваше по таа сесна страна ... Дечкото беше во лошо време на лошо место!

Исто и за Панкаро ако не се лажам го собравме исто лето со Стам од Лацио неговата задача беше да го заменува Малдини не беше ни скапо платен а и не беше некој пацер баш беше ОК дечкото ...единствено нешто што може да му се замери е јаката фацка што ја имаше :pos:

Значи пишујте за промашени трансвери а не за играчи кои биле собрани за замена :wink:

Заборави го тоа малечок друже,али за Панкаро да викате дека е промашување е навистина безвезе.Човекот имаше играно невидени утакмици за Милан.Мислам дека во Милан го даде максимумот!

Видов поназад,го оспортувате и Франческо Коко:))Каков играч беше тој,јес да се повредуваше премногу али у секој случај екстра играч!
Значи нигде не напишав дека се лоши тук спротивното дека не заслужуваат да бидат на листата на промашени инвестиции :helou:

Ианаче не си многу постар така да ти го заборавам тоа малечок...

ПС. Коко е наш човек за тоа немжеме да го ставиме за промашен трансвер а и пружаше добри игри дечкото :)

Најдобар и најлош транфер според мене!!! и според очекувањата

Attachments

• zvonimir boban.jpg
    zvonimir boban.jpg
    23,1 KB · Прегледи: 5
  • 1929530.jpg
    1929530.jpg
    36,8 KB · Прегледи: 7
Еден и Единствен :ojea:
_1885100_oliver150.jpg
_1472003_bierhoff300.jpg
oliver-bierhoff-1.jpg

Според мене најдобрите трансфери на Милан во последните 20 години се:
Рикадро Изексон Дос Сантос Леите Кака и
Андриј Шевченко

Колку радости и убави моменти ми имаат донесено овие момчиња неможе да се опише со зборови.

Attachments

• andriy_shevchenko22_793362c.jpg
    andriy_shevchenko22_793362c.jpg
    24,9 KB · Прегледи: 2
  • 20050427dasdasftb_12_I_LCO.jpg
    20050427dasdasftb_12_I_LCO.jpg
    24,7 KB · Прегледи: 69
  • kaka_milan_20042008.jpg
    kaka_milan_20042008.jpg
    19,5 KB · Прегледи: 69
  • kaka41.jpg
    kaka41.jpg
    153,4 KB · Прегледи: 3
Eхх Чапо ме претрка...баш сакав да ги ставам овие двајца..кој ни донесоа мн срекни моменти мн радости и највеке жалам што го пуштивме кака да си оди на само 27 години...можеше да ни донесе уште радости..па и да не игра на најдобро ниво...самото присуство на терен не правеше среќни и им влеваше голема самодоверба на играчите околу него...За шева немам зборови..прекрасен напагач..
ricardo-kaka-ac-milan-vs-celtic-uefa-champions-league-group-d-matchday-6-YpjnFX.jpg
pic522.jpg

Има моменти кои нема да ги заборавам од Шева,Кака и Пипо ...
Шева пеналот во Финалето на Олд Трафорд,кога освоија ЛШ...Кака голот против Манчестер исто на Олд Трафорд..кога се деси собраќајката на Евра и Хајнце мислам,и од Пипо кога го даде вториот против Ливерпул у Атина,тогаш знаев дека освоивме ЛШ....овие 3 моменти никогаш нема да ги заборавам :smir:

Малце избегавме од моменталните случување ама убаво до пред утакмицата со Сампдорија да се потсетиме на минатото :toe: Ахх Шева ќе остане еден и единствен во поновота историја на Милан и ќе биде запамтен во еден од топ 5 напаѓачи што некогаш играле за Росоњерите.Ќе поставам 3 видеа од негови голови што ќе ги памтам за засекогаш :
Реткост.
Scudetto Goal 2004 vs Roma
На пацериве им даде многу ама овој ќе се памети :)

На пацериве им даде многу ама овој ќе се памети :)
Не не овој гол ми е најпосебен на овој гол колку имам рипано колку се имам дерено :) Глејте само фацата на Толдо :)

Штета што направи таква грешка он изгуби многу а Милан остана јак... Ваков калибар напаѓач уште долго време ќе немаме премногу лесно влагаше во шанса премногу мајсторски голови...

Не не овој гол ми е најпосебен на овој гол колку имам рипано колку се имам дерено :) Глејте само фацата на Толдо :)

Штета што направи таква грешка он изгуби многу а Милан остана јак... Ваков калибар напаѓач уште долго време ќе немаме премногу лесно влагаше во шанса премногу мајсторски голови...

Хахаа голов е ремек дело па јас мислам дека Толдо засекогаш ќе го сонува Шева многу голови му има брцнато.А Дим4е за голот со Рома што викаш? :)
И со Јуве голот ремек дело тоа беше голем поздрав за Буфон т.е предупредување за Олд Трафорд хехе

Хахаа голов е ремек дело па јас мислам дека Толдо засекогаш ќе го сонува Шева многу голови му има брцнато.А Дим4е за голот со Рома што викаш? :)
И со Јуве голот ремек дело тоа беше голем поздрав за Буфон т.е предупредување за Олд Трафорд хехе
Кој сум јас да кажувам :) Кажано е чим ја земал златната топка :wink:

Но за Буфон ...Мислам дека овој пенал ќе го памти долго :)

Ова ако се сеќавате мислам дека се дешаваше во Америка на пријателските баш летото после што ја освоивме ЛШ со Јуве! Како зајче е Буфон :)

Кој сум јас да кажувам :) Кажано е чим ја земал златната топка :wink:

Но за Буфон ...Мислам дека овој пенал ќе го памти долго :)

Ова ако се сеќавате мислам дека се дешаваше во Америка на пријателските баш летото после што ја освоивме ЛШ со Јуве! Како зајче е Буфон :)
И во следната акција Милан прими гол...Овој пенал беше у 115 минута и после у 117 прими гол.И на пенали мислам Милан изгуби!

И во следната акција Милан прими гол...Овој пенал беше у 115 минута и после у 117 прими гол.И на пенали мислам Милан изгуби!

Да да Ферара ја реши мислам ама затоа во Мај истата таа сезона знаеме што си се задеси хехе

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom