Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
:icon_lol:
redondo.jpg

Редондо

Колку сум се радувал кога овој дојде во Милан:nesum:, на крај јебига испадна како што испадна

Аеродром кој се овие бе, овој лево ми личи на дејан станкович ебате

Колку сум се радувал кога овој дојде во Милан:nesum:, на крај јебига испадна како што испадна

Аеродром кој се овие бе, овој лево ми личи на дејан станкович ебате

И јас се палев на Редондо пошто во Реал газеше ама штета тоа е :)
Иначе Marley левиот е Панкаро бе како не ти текнува на него ?:) А десно не ви откривам дур не погодите многу јака фаца беше дур играше во Милан.хуху

Умит Давала ?

Хелвег и Лаурсен воопшто не беа промашени, Лаурсен во Астон Вила после беше капитен чак а Хелвег ни се има најдено бајаги пати. Редондо направи гест каков што никој никогаш не направил, одби да ја зема платата од Милан заради тоа што не заигра асално. Рикардо Оливеира исто така не беше до толку промашен, играше со киднапирана сестра човекот, а и беше жива несреќа, толку стативи од еден човек ја немам видено.
Дорасо, Давала, Вогел, Хави Морено, Зенони, Донати, Кутузов, Виери, Џунти, Џулилмиенјетро и Терим беа правите промашаи кои се трудам да ги заборавам. :)

Иначе вчера на вечера биле Леонардо и бориело, моја препоставка е дека Леонардо му соопштил дека наредниве неколку утакмци ќе ги помине на клупа на сметка на Хунтелар.
Исто така како замена за се спомнува Гатузо е Симплицио од Палермо на кој договорот му завршува во јуни а Палермо би сакале да спасат некоја пара. Многу многу корисен играч, се издвојува на секоја утакмица на Палермо, за ефтина пара би дошол и би бил права ствар.

едит. Браида го демантирал ова со Симплицио ама не верувам дека би пропуштиле ваков играч Милан, се знае ваквите каде идат!!

а да, и Милан-Сампдориа нема да иде на Телма оти е во сабота во 18-грдиот термин у кој што 90 посто утакмици икс завршуваат :| :)

Ееее до кај стигна Лацио, Броки наш капитен да им биде :pos:

Незнам зашто Шимич го сметате за промашена инвестиција :) па и Маикон да беше во тоа време во Милан немаше шанси да игра... Кафу а претходни и Били Костакурта маваше по таа сесна страна ... Дечкото беше во лошо време на лошо место!

Исто и за Панкаро ако не се лажам го собравме исто лето со Стам од Лацио неговата задача беше да го заменува Малдини не беше ни скапо платен а и не беше некој пацер баш беше ОК дечкото ...единствено нешто што може да му се замери е јаката фацка што ја имаше :pos:

Значи пишујте за промашени трансвери а не за играчи кои биле собрани за замена :wink:

Пупу да не се урочиме..али откако Миланез ја отвори темава пораз неаме...МИЛАНЕЗ бил срекникот наш...али ај баталете уткиве дај да видиме кој биле најзначајни трансфери до сеа :vozbud:

Па ѓи има многу значајни да ти кажам еве некој од мене од поново време сеа ќе ги поставам :)
jaap-stam.jpg
ruicosta4.JPG
340x.jpg

Посебно третиов ми беше омилен.

Пупу да не се урочиме..али откако Миланез ја отвори темава пораз неаме...МИЛАНЕЗ бил срекникот наш...али ај баталете уткиве дај да видиме кој биле најзначајни трансфери до сеа :vozbud:
Хаха имам приметено тоа, ае ќе видимо до кога :)
Инаку најзначајни, ај само еден за сеа :

_1014283_inzaghi300.jpg

inzaghi.jpg

:icon_lol:
Посебно третиов ми беше омилен.
Сержињо... колку ми беше само омилен и он и Кафу :)
Партал праеа по страните, а сеа леле куку мајко е работава...

каде дека руи коста бил значаен у милан жити се!?

Богами Пипо ако е таков никако ко шо го викаат сите ама сите плачат да го имаат у екипа...БАШ СИТЕ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom