Изгледа не гледавме иста утакмица? Немаше креативец во играта бе Сидорф не му се играше, околу Роналдињо 3ца тоа не е добро зашто играчите што требаше да го чуваат Пирло афтоматски се префрлија на Роналдињо тоа значеше дека он неможе да повлече! После виде ти Пато да прими некоја топка в право време на право место? И тоа според мене беше поради тоа што не играше Пирло, После Амброзини и фламини немаа буквално никаков придонес во нападот но не се они крви така беше позиционирана играта на Милан! Е сега кога се повлече еден од деструктивциве кога влезе +1 напаѓач тоа значеше послободна игра и гол!
Е сега за (не) утакмицава! Значи мора да се најде начин како да се игра против овие екипи тресење до 90та минута нечини мајке ми
Пато-0 Сидорф-о
Men of last 5 min. Хунтелар
Еј мило ми е што даде гол!
Следи тежок период повеќето важни утакмици ги играме дома а исто така има и одмор од 2 недели немаме многу репрезентативци тоа повеќе ме радува зашто се уигрува тимот! И почнаа да се враќаат повредените тоа е шанса за Лео да испроба а и воедно како што има муда да убаци некој од примавера!
ПС јака беше шутката за Хунтелар (рофл)