Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Бледо издание на Милан вечерва.Ама во такви случаи најчесто има еден кој блеснува и ја зема цела заслуга на себе.:) Вечерва тоа беше Хунтелар и мило ми е што беше баш тој! :) Да ве потсетам дека и Креспо го чекавме да почне да дава голови,па после не можеше да допре.:)
Сидорф страшно ме нервира!Да не му даеш топка еј... Зема се фрцка со тоа топката додека реши што да прави да те умре...
Фламини беше доста слаб вечерва,Замброта не беше лош иако заеба две шанси во 16 метри.
Абате-солидно...Му приметив две добри долги топки кон Пато.

Одамна неаме победено вака,со не многу сјајна игра и во 90+ минута.:)
Ајде одиме понатаму,мило ми е што серијата без пораз продолжува!

FORZA MILAN!!!

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Честитки за победата со која избивме на второто место. Не го гледав натпреварот, но гледам било густо. Сепак среќата ги прати храбрите, а и многу ми е мило што Хунтелар почна да постигнува голови. Само нека продолжи така.

Член од
10 октомври 2008
Мислења
215
Поени од реакции
6
Како прво Red Devil 007 човече дај престани по 30 поста за 10 мин да лупаш!!!
Честитки за победата...која беше и повеке од заслужена со 73% посед на топка....
Наредно коло треба пак хунтелар да го убаци од клупа,за пак да се труди да даде гол ако влезе од прва нема мн мн да се замара ке видите....чекавме и дочекавме да постигне гол.....и на мене исто како и на повеќето ми беше послатка оваа победа отколку таа со реал,здивев дома од радост уште не смирен од првиот BOOM и втор :D....само напред идеме готови се интер кај и да е ке почнат со киксови верувајте...поз до сви:D

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Честитки за победата :smir:

Играва не беше којзнае што ама со ваков противник среќа што имаше игра, заради вакви тимови луѓево не го сакаат калчото.
Но ние нашето си го сторивме 2 гола за 2 мин и чао.

Мило ми е што Хунтелар проработи за да не се залетуваме зимава по напаѓачи па да видиме ако може нешто да се стори на бековската позиција.

K

kaiser soze

Гостин
Вториот гол на Хунтелар е маестрално дело,нема што.Инаку дечкото си е расен голгетер,треба и почесто да му се дава шанса,мислам дека сега притисокот врз него ќе се намали,па ќе ги прикаже своите докажани квалитети.
Честито победа.:smir:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Кажав јас Хунтелар кад тад ке упали, му требаше ова за самодоверба!!

Милан игра многу потечно и поубаво кога не е Пирло во екипата дефинитивно, Абате изигра топ и Антонини исто дечкото ми праи мерак како игра.

Честито на победа, му скинавме 3 бода на Јуве сеа идеме да ги бркаме братучедите!

:)

П.с Вториот гол на Хунтелар:pusk::pusk:

Ф

Фил Ајви

Гостин
Посед на топка 28%-72% -.-

Сега треба да продолжиме со победите, да не одиме во минус и со нови засилување од нова година да атакуваме на прва позиција.

натпревари до нова година

на Интер

со Јуве, Аталанта и Лацио

На Милан

со Сампдориа, Палермо и Виола

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
како што би кажал нашиот драг Крудели:
Con cuore si vince!Andiamo ragazzi!!Forzaaa! :vozbud:

Член од
22 јули 2009
Мислења
93
Поени од реакции
1
Ех бе Милан ќарив од тебе 750 ден. ако до 90 минута те пцуев само

Член од
7 октомври 2009
Мислења
122
Поени од реакции
12
FORZA-MILAN

Inzagi samo na telma mozes da go gledas Milan koga ke bide ko mene sto sum bil na poveke od 10 natprevari na San Siro togas ke zboram so tene a vaka go sramis Inzagi i vise ne mi pisuvaj me razbiras.
Cestitav na site za pobedata a ti morase da kazes kolku godini imas idi navivaj za Sinteri i kraj so tebe nekam da me blokiraat za covek sto ne izlegol od Skopje.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.272
Поени од реакции
8.407
Милан игра многу потечно и поубаво кога не е Пирло во екипата дефинитивно,
Изгледа не гледавме иста утакмица? Немаше креативец во играта бе Сидорф не му се играше, околу Роналдињо 3ца тоа не е добро зашто играчите што требаше да го чуваат Пирло афтоматски се префрлија на Роналдињо тоа значеше дека он неможе да повлече! После виде ти Пато да прими некоја топка в право време на право место? И тоа според мене беше поради тоа што не играше Пирло, После Амброзини и фламини немаа буквално никаков придонес во нападот но не се они крви така беше позиционирана играта на Милан! Е сега кога се повлече еден од деструктивциве кога влезе +1 напаѓач тоа значеше послободна игра и гол! :)

Е сега за (не) утакмицава! Значи мора да се најде начин како да се игра против овие екипи тресење до 90та минута нечини мајке ми :)
Пато-0 Сидорф-о
Men of last 5 min. Хунтелар :) Еј мило ми е што даде гол!

Следи тежок период повеќето важни утакмици ги играме дома а исто така има и одмор од 2 недели немаме многу репрезентативци тоа повеќе ме радува зашто се уигрува тимот! И почнаа да се враќаат повредените тоа е шанса за Лео да испроба а и воедно како што има муда да убаци некој од примавера!

ПС јака беше шутката за Хунтелар (рофл)

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Изгледа не гледавме иста утакмица? Немаше креативец во играта бе Сидорф не му се играше, околу Роналдињо 3ца тоа не е добро зашто играчите што требаше да го чуваат Пирло афтоматски се префрлија на Роналдињо тоа значеше дека он неможе да повлече! После виде ти Пато да прими некоја топка в право време на право место? И тоа според мене беше поради тоа што не играше Пирло, После Амброзини и фламини немаа буквално никаков придонес во нападот но не се они крви така беше позиционирана играта на Милан! Е сега кога се повлече еден од деструктивциве кога влезе +1 напаѓач тоа значеше послободна игра и гол! :)

Е сега за (не) утакмицава! Значи мора да се најде начин како да се игра против овие екипи тресење до 90та минута нечини мајке ми :)
Пато-0 Сидорф-о
Men of last 5 min. Хунтелар :) Еј мило ми е што даде гол!

Следи тежок период повеќето важни утакмици ги играме дома а исто така има и одмор од 2 недели немаме многу репрезентативци тоа повеќе ме радува зашто се уигрува тимот! И почнаа да се враќаат повредените тоа е шанса за Лео да испроба а и воедно како што има муда да убаци некој од примавера!

ПС јака беше шутката за Хунтелар (рофл)
Да да истата утакмица ја гледавме.
Јас гледав утакмица каде што крилата влечеа топка почесто, Абате и Антонини, Замброта хендикепиран беше.
Поедноставни пасови имаше низ цел терен, го немаше Пирло кој што мора да ја чепне секоја топка пред да почне акцијата, односно да ја врати на Неста.

Може Сидорф не беше на ниво ама него цела сезоната играта му е иста, со мали исклучоци кога знае да се мрдне.

Може е до вкусовите,ама јас денеска видов Милан како што го сака Леонардо со многу напади по страните.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Чапо брат дај бе не зезај за кое влечење збориш,кој ја фати топката у напад по 3ца му се околу него...едвај топка се добиваше,немаше воопшто простор,Дињо фаќа топка и одма еден за дрес друг пред него ,трет му ја мава од страна :tv:..важно тепавме :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom