Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
ако ако ,ќе им се врати ова...пак ќе изгубат мамицата нивна !:nerv:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
Втор гол што ни поништуваат... па добро бе мамицата нивна, што кур судеше сеа? фаул дан имаше? божее... како може вакви судии да ставаат на вакви добри натпревари? да не спомнуем што летаат нозе, раце...

пс, Браво за Пато и Бориело, какви само потези... а браво и за Амбросини човекот не го остави Кака да диши само така нека продолжи.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
911
Поени од реакции
173
Зашто го поништи голот на Пато фаул да не имаше ?

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Чист гол пак ни поништија мамата овој Арбелоа гадниов како падна ццц
Едно ќе кажам засега само МАСИМО АМБРОЗИНИ.

Член од
7 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
10
Да му ебам мамата на судијата, децата на минско поле џамлии да му играат! :)
Кај трошат по 300 милиони по сезона, па и ги фаворизираат судиите, гнаси маме му ебам! А пак тој Перез да направи собраќајка и како палачинка да се залепи!
Втор гол ни поништуваатт :mad: :mad: :mad:

Ајде, мислам дека ќе тепаме, само да им покажеме на нежните од Шпанија како се игра за Милан, со срце, храбро, а не за пари!

FORZA MILAN!

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Само нас ни поништуваат регуларни голови. :nesvest:

Жал ми е за Пато...се мачи дава преубави голови и не му ги признаваат:tapp:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Па добро бе мамата од кај ги бираат овие судии? Па да ви ебам се! Кај ви се очите?
Сериозно ова не е фер. Два гола алооооооооооо, двааааааааааааа.

Ме накурчија максимално. Да ви ги одземат судијските лиценци ебаве.
Најдобрите 2 тима во Европа играат фудбал и вакви ситуации не смејат да се случуваат.
Ги мразам од дното на душата!

Ф

Фил Ајви

Гостин
Зашто го поништи голот на Пато фаул да не имаше ?
Немаше, судијата е глуп. :toe:

Неста направи два кикса ама добро е што одма се созема, Амрозини ЅВЕР, Сидорф и Пирло се спори ама топка не им се зима, ги шетаат и Одо и Замбрта ама немаше последици, се надевам нема ни да има. Силва е солиден. Дида :tapp:. Многу е несигурен! За напаѓачката тројка :cuc:.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
911
Поени од реакции
173
Немаше, судијата е глуп. :toe:

Неста направи два кикса ама добро е што одма се созема, Амрозини ЅВЕР, Сидорф и Пирло се спори ама топка не им се зима, ги шетаат и Одо и Замбрта ама немаше последици, се надевам нема ни да има. Силва е солиден. Дида :tapp:. Многу е несигурен! За напаѓачката тројка :cuc:.
Знам дека немаше али прашав под која основа го поништи фаул, лошо изведен слободен претходно или офсајд?

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Јас разбирам грешка се дешава, ама ова беше крајно тенденциозно ни најмал контакт немаше.

А и голот на Реал сакам да видам дали имаше офсајд, еднаш не покажаја све да му ебам.

Бо значи гнасна судбина да се нервирам вака со неправди, се прерадвав за голот ме скина судијата.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.533
Поени од реакции
5.523
Еј Кака некој го видел толку да шутира дур играше во Милан? Колку само има желба да постигне гол да му ебам женичето, и едно друго нешто ме чуди... како Реал дале паре за оној Албиол бе? Пато го прае партал... Фавали наш може професор да му биде :)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Џабе е се ова дерби го заебува судијата.Ко изгубен германц е овој бе не знае кај попрво да се сврти и 100 очи да има пак ќе суди вака глупо.
Што се однесува до голот вие ќе викате дека има,ние фановите на реал дека нема и така до утре да водиме инат пак нема да ја смени одлуката.
Очекувам интересно второ полувреме пред се голгетерско.:smir:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ќути и ја се чудам за тоа Пато не му земаа еден дуел..многу е побрз а и по снаодлив.Незнам зошто го поништи голот што му стана на судијата цреп еден..се надевам второ подобра игра и победа!

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
Cudno ne se bunite za golot na real ne se vide dali e ofsajd vo linija bese kolku sto vidov ja treba da pokazat poubavo :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom